Jump to content

Саопштење за јавност - Патријарх српски Г. Иринеј

Оцени ову тему

Препоручена порука

kao sto srbija placa kada tebe neko hoce da bije tako placa kad homoseksualce neko hoce da bije.

To pitaj one koji hoce da biju i zbog kojih mora da se potrosi toliki novac. Oni koji nprve tu stetu. Jer kao sto ti nisi odgovoran ako neko tebe hoce d bije pa ti lomi prozore na kuci, tako pederi nisu odgovorni jer neko njih hoce da bije p od besa lomi i pljacka.

Ne zaboravite koliko policajaca obezbeđuje fudbalske utakmice...

Mene fudbal ne interesuje... kao i 90% žena i oko 20-ak % muškaraca. Zašto smo mi dužni da trpimo to iživljavanje u vidu trošenja novca? Zašto se taj novac ne uplati onima koji nemaju struju, vodu...

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

То је већ питање за патријарха...не могу у његово име дати одговор.  

Ali mozes da prokomentarises u odnosu na ovo sto si napisao.

Ako su krivci, narucioci i orgaznizatori kako parade tako i huligana- politicari. Zasto se patrijarh onda obraca pogresnoj strani? Zar nemas kritiku za njega u tom smislu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

pa postoje i drugi vidovi dolazenja do informacija, zar nisi znao

Ne. Koji vidovi dolazenja do informacija tako masovnih kao sto je misljenje javnosti?

Подели на овим сајтовима

Ogromna većina naroda svakako jeste za ono što piše u Ustavu - da građani imaju pravo na mirno okupljanje.

A у Уставу пише да је Косово и Метохија у саставу Србије...

Будући да је то тако и да већина народа јесте за оно што пише у Уставу, 'ајде да параду срама ове године преместимо у Приштину и мирна Бачка, чак и пола Срема...

илити, евРОПСКИ вук сит, а све козе на броју...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ali mozes da prokomentarises u odnosu na ovo sto si napisao.

Ako su krivci, narucioci i orgaznizatori kako parade tako i huligana- politicari. Zasto se patrijarh onda obraca pogresnoj strani? Zar nemas kritiku za njega u tom smislu?

Нисам рекао да су, у случају геј параде, они наручиоци...наручиоци могу бити и неки други фактори, али све што ће се дешавати, дешаваће се под, како рекох, "контролисаним и у жељеном правцу усмереним вођством" од стране тих структура јер имају под својом шапом све вође навијача и криминалаца. Значи, сутра могу, сходно својим интересима и и околностима у којима се њихови интереси налазе, позвати исте и рећи им, на пример, следеће:"Обуздај ове твоје а за узврат добићеш то и то, пустићемо те да радиш то и то, или ће у супротном бити лоше по тебе"...можда то патријарх зна а можда и не зна.  

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Нисам рекао да су они наручиоци...наручиоци могу бити и неки други фактори, али све што ће се дешавати, дешаваће се под, како рекох, "контролисаним и у жељеном правцу усмереним вођством" од стране тих структура јер имају под својом шапом све вође навијача и криминалаца. Значи, сутра могу позвати и рећи истима:"Обуздај ове твоје а за узврат добићеш то и то, пустићемо те да радиш то и то, или ће у супротном бити лоше по тебе"...можда то патријарх зна а можда и не зна.  

Pa zar ne mislis da je malo opasno da pise javna saopstenja  o necemu sto "mozda zna a mozda i ne zna"?

Подели на овим сајтовима

Pa zar ne mislis da je malo opasno da pise javna saopstenja  o necemu sto "mozda zna a mozda i ne zna"?

Не...колико видим из врсте реакција јавног мњења, а оне су као такве биле претпостављене и очекиване, ово им савршено иде на руку. 

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

ne mogu, nije mi kugla tu

Ne kontam sto moras da budes bezobrazan. Ucinilo mi se da cu uspeti jednom da normaln razgovaram sa tobom, kolko sam  naivan...

Подели на овим сајтовима

Ne kontam sto moras da budes bezobrazan. Ucinilo mi se da cu uspeti jednom da normaln razgovaram sa tobom, kolko sam  naivan...

brate ja ti lijepo rekoh nemam nerava za to, a ti inzistiras, ja prosto ne mogu da vjerujem da postoji covjek na svjetu koji do nekih sirih informacija dolazi samo putem medija, a tebi to cudno.... jesi ti svjestan da je cjena dizela u srbiji podjednaka, jesu ti javnuli mediji za to, kako si dosao do tog zakljucka, el si procito  u kuriru ili na b-92 sajtu !?

Pobogu brate vecinu stvari treba sam da zakljucis a ne da citas tudje zakljucke jerbo si onda vrlo sklon manipulaciji

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...