Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 апсолутно. оно што Црква може легитимно да тражи је промена закона и инкриминација хомосексуалног чина или односа. Ма може она да тражи шта оће. Само то је баш није на месту. Могу и муслимани да траже шеријат. Све може да се тражи.. само је питање шта је на штету а шта на корист самој цркви. Да ли јоој то треба?Да ли тко привлачи људе ка цркви или их одбија?Да ли тим актима помже спасење или га одмаже? Да ли тиме помаже свој углед или га руши? Да ли тражи нешто корисно и разумно или нешто бескорисно и не Paradoksologija, Срђан Шијакињић and Интегра је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ma sapnucu i ja tebi, ali sapni ti to drzavi i pravnom sistemu, tu mozes samo dokazivo da pricas, iz incestuoznog odnosa se radjaju u vise od 50 posto slucajeva bolesna deca. I time je ugrozeno to trece lice, koje je uvuceo u situaciju bez slobodne volje. U gej odnosu, i da ima posledica po zdravlje, to je po njihovo zdravlje, ne uvlace nikog treceg. Куд ћеш већи доказ, кад се из инцеста, тј. из (како то воле педери да кажу) љубави две одрасле особе, скоро у 50 % рађају нормална деца, а из хомосексуалног односа никад ниједно... нула, зиро, нада... огромне су, тј. катастрофалне последице по трећег... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Забранити параду треба јер ће довести до крвопролића! И тачка. Овде си у праву, јер тренутна забрана може спречити крвопролиће. Но, то не решава проблем. Мени је лично бесмислена сама парада, и мислим да би било боље да се не одржава. Али мислим да би било боље решити проблем хулиганства у Србији, квазипатриота и квазиправославаца који тобоже излазе на улице на штити овај народ и државу од Содоме са Запада, а овамо обијају излоге, златаре. Парада је за њих само параван. Paradoksologija, Интегра and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 U gej odnosu, i da ima posledica po zdravlje, to je po njihovo zdravlje, ne uvlace nikog treceg. Još da dodamo pošto se niko živ ne brine za zdravlje homoseksualaca, da ipak postoji jedna Pravoslavna Crkva gde ukazuje i brine o svakoj duši čoveka dakle i o duši homoseksualaca. Ko drugi ukazuje homoseksualcima pakleno stanje greha? Ili sestro ne pričamo o tome da je homoseksualizam (način života) greh? Onda i ne moramo da spominjemo Crkvu. ИгорМ and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Овде си у праву, јер тренутна забрана може спречити крвопролиће. Но, то не решава проблем. Ризици од крвопролића ће постојати све док не решимо проблем хулиганизма и насиља. Данас ће на хомосексуалце, сутра ће можда на атеисте.... или ко зна кога другог, зависи које се идеологије "ухвате".... Deja Vu, GeniusAtWork and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Куд ћеш већи доказ, кад се из инцеста, тј. из (како то воле педери да кажу) љубави две одрасле особе, скоро у 50 % рађају нормална деца, а из хомосексуалног односа никад ниједно... нула, зиро, нада... огромне су, тј. катастрофалне последице по трећег... Da ali nikog ne mozes da nateras da radja, ni heteroseksualne, a ovi koji radjaju na takav nacin teraju rodjene da zive u bolesti/uvlace nekog u nesto a da se on/ona o tome ne pita Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Na zalost, ocigledno su napravili. Pretpostavljam da je u pitanju ignorisanje realnosti, znas ono koliko god neko pametan bio kad fura svoj film( makar ta film bio i nesto najpozitivnije) i nece da se suoci sa realnim trenutkom, pa ispadne glup i neuk, iako nije. Ti razumeš da je to saopštenje SPC a ne lični stav? Koliko ja znam dozvoljavam da nisam dobro pročitao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ti razumeš da je to saopštenje SPC a ne lični stav? Koliko ja znam dozvoljavam da nisam dobro pročitao. Не, то је саопштење патриарха, његове мисли поводом параде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Da ali nikog ne mozes da nateras da radja, ni heteroseksualne, a ovi koji radjaju na takav nacin teraju rodjene da zive u bolesti/uvlace nekog u nesto a da se on/ona o tome ne pita Прво и основно, нико ни нас није питао да ли ћемо се родити! Ало? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Još da dodamo pošto se niko živ ne brine za zdravlje homoseksualaca, da ipak postoji jedna Pravoslavna Crkva gde ukazuje i brine o svakoj duši čoveka dakle i o duši homoseksualaca. Ko drugi ukazuje homoseksualcima pakleno stanje greha? Ili sestro ne pričamo o tome da je homoseksualizam (način života) greh? Onda i ne moramo da spominjemo Crkvu. Како је вама добро, људи моји. Црква не указује хомосексуалцима да је је њихов начин живота грех, него је иста ставила њихово понашање на листу грехова. Видиш ли разлику? То је грех само у контексту цркве, а не и у неком апсолутном смислу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ризици од крвопролића ће постојати све док не решимо проблем хулиганизма и насиља. Данас ће на хомосексуалце, сутра ће можда на атеисте.... или ко зна кога другог, зависи које се идеологије "ухвате".... Управо то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ma stvarno nemam nameru da tražim sliku gde u prvom redu pored homo...aktivista držeći se za ruke poznati holandski pedofiličar, Ja takve stvari ne stavljam u favorite memorije. pa i u nasoj crkvi pedofilicar umesto da se kaje, guli kolena po manastirskom podu od metanija, eno ga sa vladikama malo malo po javnim skupovima...ja mislila to na nekom zvanicnom nivou, nasi gejevi primili ilegalne npr.holandske pedofilicare, kad ono ko u crkvi, pa to se ne racuna Панарет and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Забранити параду треба јер ће довести до крвопролића! И тачка. To praktično znači da država Srbija i njene institucije ne postoje, jer kapituliraju pred onima koji prete nasiljem i kršenjem zakona. Onda lepo svi normalni u Srbiji oružje u ruke, jer je to jedini način da zaštite svoje živote, pošto nema ko drugi to da uradi. Jer ovi sutra mogu da odluče da im ne smetaju samo gejevi... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 оно што Црква може легитимно да тражи је промена закона и инкриминација хомосексуалног чина или односа. То би било исто толико легитимно колико и захтев за инкриминацијом исказивања и практиковања верског опредељења. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Nidža nije identican Panaretu...Ali je mnogo identicnih ovde...I jedan dodatak: Panaret je bar iskren.... A je l se bavis ti izradom natalne karte, zanima me?? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука