Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 francuske sobarice su ok Volim_Sina_Bozjeg and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 francuske sobarice su ok Ја верујем твом искуству Николасе... Volim_Sina_Bozjeg and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 да ли стварно мислите то све што пишете или сте само наивни И ја то мислим за тебе и екипу...ништа лично, само не могу да се начудим... verum est in beer and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ideja o Gej parada u Srbiji steti pre svega homoseksualcima koji zive ovde, mislim da je to jasno kao dan. Cak i da niko ne izadje da ih bije po ulici, duboko sam uveren da nakon tih sat vremena setnje po gradu vecina ljudi nece promeniti misljenje o njima, na bolje. Zbog toga smatram nesrecnicima i ove gej pijune sto idu da masu zastavicama na svoju stetu i ove mlade ljude sto hoce da ih biju, opet na svoju stetu. I nas sto se zamajavamo celom tom pricom dok nam sistem puca po svim savovima, opet na svoju stetu. Дијана. and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 И ја то мислим за тебе и екипу...ништа лично, само не могу да се начудим... Па ето, два смо света. Само смо се случајно родили унутар истих политичких граница, а по свему се другом разликујемо. Justin Waters and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Па ето, два смо света. Само смо се случајно родили унутар истих политичких граница, а по свему се другом разликујемо. А и даље можемо да разговарамо... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Mislim da je cak i naivno verovati da ako bi Crkva apelovala na huligane da ne dolaze u nedelju, da oni ne bi dosli i ne bi se pobunili. Pa sto makar ne proba? Vi masete brojkama od 80% pravoslavaca u srbiji. Logicno je da je i medju huliganima vecina vernika, prostom dedukcijom. (Da se pravimo da huligani sami za sebe vec ne pricaju u sav glas da su vernici i da su im hriscanski sumboli sveprisutni u njihovim udruzenjima i navijackim skupinama. Eto, obraz je otvoreno vernicka skupina pa nikad nisam cuo patrijarha da im se obraca) "U nedelju je gej parada. SPC to ne podrzava" - sta fali ovakvom saopstenju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 А и даље можемо да разговарамо... И да певамо... Ђуро Станивук and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ко то зна...ко то зна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Cloudking Pa i ja mogu da pricam da sam Zvezdas iako nisam bio na zvezdinoj utakmici vise od 5 godina.... Kakve veze ima Crvena Zvezda sa tim?! O.o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Cloudking Pa i ja mogu da pricam da sam Zvezdas iako nisam bio na zvezdinoj utakmici vise od 5 godina.... Kakve veze ima Crvena Zvezda sa tim?! O.o Ima.Direktor zvezde bi onda izasao na tv i rekao "ovaj sto rusi lokale i pali beograd u ime zvezde, nema nikakve veze sa nasim klubom" A ne da izadje na tv i da apeluje na vlasnike lokala da svoje radnje otvore na periferiji umesto u centru jer ima tu jedan isprovocirani navijac sa rusilackim sklonostima" Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 ove gej pijune sto idu da masu zastavicama na svoju stetu i ove mlade ljude sto hoce da ih biju, opet na svoju stetu. LOL Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ima. Direktor zvezde bi onda izasao na tv i rekao "ovaj sto rusi lokale i pali beograd u ime zvezde, nema nikakve veze sa nasim klubom" A ne da izadje na tv i da apeluje na vlasnike lokala da svoje radnje otvore na periferiji umesto u centru jer ima tu jedan isprovocirani navijac sa rusilackim sklonostima" Ali covece, niko ne bije gejeve u ime Pravoslavlja, svako ko zna o svojoj veri najosnovnije stvari, zna da ne treba da ide da bije gejeve po ulici ( joj Nikola sta mi radis, prepravljam po 5x ) Na primer, znam lika kome i da izadje patrijarh i kaze da me bije gejeve, on bi onda poceo da prica kako je patrijarh zastranio, otisao u ekumenizam neki itd. Znaci, to je klasicna zloupotreba vere, neki izmisljeni paravan usled neobrazovanosti ili cega vec. @Panaret Sta LOL, mislis da parada donosi korist gejevima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ima. Direktor zvezde bi onda izasao na tv i rekao "ovaj sto rusi lokale i pali beograd u ime zvezde, nema nikakve veze sa nasim klubom" A ne da izadje na tv i da apeluje na vlasnike lokala da svoje radnje otvore na periferiji umesto u centru jer ima tu jedan isprovocirani navijac sa rusilackim sklonostima" Ali covece, niko ne bije gejeve u ime Pravoslavlja, svako ko zna o svojoj veri najosnovnije stvari, zna da ne treba da ide da bije gejeve po ulici ( joj Nikola sta mi radis, prepravljam po 5x ) Na primer, znam lika kome i da izadje patrijarh i kaze da me bije gejeve, on bi onda poceo da prica kako je patrijarh zastranio, otisao u ekumenizam neki itd. Znaci, to je klasicna zloupotreba vere, neki izmisljeni paravan usled neobrazovanosti ili cega vec. @Panaret Sta LOL, mislis da parada donosi korist gejevima? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 @Panaret Sta LOL, mislis da parada donosi korist gejevima? Ја не знам шта он мисли, али мислим да је његово мишљење о томе да ли им треба парад или не, кредибилније од мог и твог. Џаст сејин. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука