ИгорМ Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 A usta? ... Опростите што ометам конструктивну расправу, само да скренем пажњу да је овај део одавно спакован у блуд... У праву си, као што је у осталом и свима познато, иако можда није директно наведено, није природно ни било ни остало. Да не скрећемо са теме, а и да не добијемо опомену... Volim_Sina_Bozjeg and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Опростите што ометам конструктивну расправу, само да скренем пажњу да је овај део одавно спакован у блуд... У праву си, као што је у осталом и свима познато, иако можда није директно наведено, није природно ни било ни остало. Да не скрећемо са теме, а и да не добијемо опомену... Pa nikad nije na temi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 I zanima me zasto nepravoslavni moraju da slede pravoslavna pravila i norme? Borba protiv greha je put do hrista? Pa ne zelimo svi do hrista. Zasto osuda? Ako ste vi otkrili pravi recept za zivot, bravo... 10 bambija za vas... Ali sto moramo i mi ostali da sledimo taj put? Ne zelimo. Homoseksualci ne zele da se bore protiv svog greha. Ok. Dobice kaznu za to. Bog ce znati kako ce s njima da izadje na kraj i sa njihovim grehom. Gde je bog ikoga od vas odredio da radi njegov posao? Kad ste i gde pozvani da napadate ljude koji ne slede hristov put? Zar vasa jedina duznost nije da misionarite? I to iskljucivo svojim primerom? Sta, ne verujete da bog ima svoj plan i nacin kako ce suditi svima pa ste se vi nasli da bogu "pomazete"? Toliko nemate poverenje u svog boga da ste sami uzeli boziju ptavdu u ruke? Jeste. Ja sam ateista. I jeste, to sto radite nije pravoslavlje. To je pravoslavni serijat. Daleko vam lepa kuca... Pontifex Emeritus and Avocado је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Опростите што ометам конструктивну расправу, само да скренем пажњу да је овај део одавно спакован у блуд... У праву си, као што је у осталом и свима познато, иако можда није директно наведено, није природно ни било ни остало. Да не скрећемо са теме, а и да не добијемо опомену... Па да забранимо и филмове за одрасле онда? Пропаганда блуда.... и то озбиљна.... мислим водим се по твом аргументу "достојанства човека" и закона ван "папира" .... Надам се да сада видиш колико би тај потез био бесмислен исто као ови о којима причаш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Па јел и они праве параду? Нема шта да се прадира око тога. Нико неће да те бије јер упражњваш орални кекс са девојком(осим ако девојка није туђа ). То је нормално и прихваћено у друштву. А много више људи ради то, па би логички гледано том блуду требало много више саопштењ него рецимо хомосексуалцима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Нема шта да се прадира око тога Нема потребе парадирати када је било која сексуална орјентација у питању нити исто називати "поносом"...бесмислено је. feeble, Anette, lab_man and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 A usta? Da li su usta napravljena kao polni organ? Nisu? Pa gde je saopstenje protiv oralnog seksa? To kad budu paradirali ustobludnici, ili kako se to zove. Volim_Sina_Bozjeg, Дијана., verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/413862/Sedam-gej-vladika-u-Saboru-Srpske-pravoslavne-crkve пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 To kad budu paradirali ustobludnici, ili kako se to zove. care moj nasmejah se kao u vremja ono dok je duha bilo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Па да забранимо и филмове за одрасле онда? Пропаганда блуда.... и то озбиљна.... мислим водим се по твом аргументу "достојанства човека" и закона ван "папира" .... Надам се да сада видиш колико би тај потез био бесмислен исто као ови о којима причаш. Баш си се тих филмова прво сетио!? Да,сада је све јасније колико се удаљава човек али хајде да све то оставимо и уведемо још већу 'пропаганду'... само размишљам о томе докле се може стићи. Не мислим да је бесмислено да човек буде свестан тога, јер нисам размишљао о забранама, већ о свести појединца. Знамо да нам је све дозвољено али није нам на корист. Чисто сам покушао да нађем неку равнотежу, уколико је може бити. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Нема потребе парадирати када је било која сексуална орјентација у питању нити исто називати "поносом"...бесмислено је. Ја сматрам многе друге параде, протесте и демонстрације бесмисленим, па то није довољан аргумент да нешто забраним. Уколико онај ко прадира сматра да је смислено - има то право. Без обзира што се слажем око твоје приче о бесмислености параде сексуалном орјенатицјом. Не мислим да је бесмислено да човек буде свестан тога, јер нисам размишљао о забранама, већ о свести појединца. Знамо да нам је све дозвољено али није нам на корист. Чисто сам покушао да нађем неку равнотежу, уколико је може бити. Са тим се наравно слажем. Али нам и коришћење државе да забрањујемо другима оно што мислимо да им није на корист... такође није на корист. Надам се да ти, и други саговорници овде, разумете да је суштина мог писања на теми овде против државне интервенције и физичко насиљ над неким јер мислимо да им нешто није на корист и ненормално. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ја сматрам многе друге параде, протесте и демонстрације бесмисленим, па то није довољан аргумент да нешто забраним. Уколико онај ко пардира сматра да је смислено - има то право. Које, на пример? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/413862/Sedam-gej-vladika-u-Saboru-Srpske-pravoslavne-crkve Da,da dečko naš, greh je ipak izmislio čovek. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 С. Милошевић је декриминализовао хомосексуализам. Прва република која је то урадила, je погађате - Словенија. Није. А и да јесте.... да ли ти је мерка за "нормалност" нешто што је било криминализовано код комуниста? Кривични законик СФРЈ, члан 186: "За против природни блуд између лица мушког пола, учинилац ће се казнити затвором до две године" Комунисти су дакле само ублажили казну. Кривични закон Краљевине Југославије је предвиђао казну од пет година затвора. Ispravka. Ako nastavite da pricate kako je pedofilija ista ko homoseksualnost onda moze i da se desi vremenom da je drustvo prihvati.Mada tesko...Nemoguce zapravo. Полако...твој деда вероватно није могао ни да помисли, да ће се градом, једног дана шетати они, којима ти тренутно дајеш за право да шетају. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Параде бити неће. Та прича је завршена. Слободно нека је забораве и за убудуће. Могу сада само да размишљају о излечењу. Ево како: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука