Драгана. Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Шта ви мислите о нашем госн Вучићу? Поштујете ли га? Ја не, издајник, лицимур, лажов, глумац, :ЅЅ bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ja sam iz Slovenije i mogu da vam kažem da bi mi ovde svi želeli da imamo za premijera nekog kao Vučića. To je nešto najbolje što se srbiji desilo u prethodnih 300 godina, ali vi uopšte ne poštujete ono što imate, kada ste takvi i treba da vam se dešava sve što vam se dešava. I da znate vi kakvi ste uopšte ne zaslužujete da imate takvu ljudinu za premijera. Čoveka koji vredno radi i trudi se žrtvu je se kao Miloš Obilić da bi od Srbije napravio nešto.... Toliko od mene. Nevena Zec, Manolis, Anette and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ја не, издајник, лицимур, лажов, глумац, :ЅЅ Дај конкретне аргументе. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ja sam iz Slovenije i mogu da vam kažem da bi mi ovde svi želeli da imamo za premijera nekog kao Vučića. To je nešto najbolje što se srbiji desilo u prethodnih 300 godina, ali vi uopšte ne poštujete ono što imate, kada ste takvi i treba da vam se dešava sve što vam se dešava. I da znate vi kakvi ste uopšte ne zaslužujete da imate takvu ljudinu za premijera. Čoveka koji vredno radi i trudi se žrtvu je se kao Miloš Obilić da bi od Srbije napravio nešto.... Toliko od mene. Auuuu ubi me ironija čoveče Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Дај конкретне аргументе. Sklonio Miskovica, doveo gosn Beka... Bio je veliki Srbenda, sad ulizica zapadnjacka, ide iz EKSTREMNE krajnosti u krajnost... Hoce u EU, a zeli dobre odnose sa Rusijom... Njegov frend seik podrzao nezavisnost Kosova... i sad hahhah rece, da svaku vodu u Vladi koju popije on plati. HA HA HA.. bgpj, Tristatri and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ja sam iz Slovenije i mogu da vam kažem da bi mi ovde svi želeli da imamo za premijera nekog kao Vučića. To je nešto najbolje što se srbiji desilo u prethodnih 300 godina, ali vi uopšte ne poštujete ono što imate, kada ste takvi i treba da vam se dešava sve što vam se dešava. I da znate vi kakvi ste uopšte ne zaslužujete da imate takvu ljudinu za premijera. Čoveka koji vredno radi i trudi se žrtvu je se kao Miloš Obilić da bi od Srbije napravio nešto.... Toliko od mene. Janeze, ti li si? Pozdravi Hrvoja Nevena Zec and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Sklonio Miskovica, doveo gosn Beka... Bio je veliki Srbenda, sad ulizica zapadnjacka, ide iz EKSTREMNE krajnosti u krajnost... Hoce u EU, a zeli dobre odnose sa Rusijom... Njegov frend seik podrzao nezavisnost Kosova... i sad hahhah rece, da svaku vodu u Vladi koju popije on plati. HA HA HA.. Одмах да ти кажем да су се све договорили одавно! Не губи време http://www.antikorupcija-savet.gov.rs/Storage/Global/Images/dogadjaji/miroslav-miskovic-milan-beko-privatizacija-1337203248-162976.jpg Млађони је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Поштен човек, разуме муке народа. LogosAgape, Manolis, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Svaki svetac ima prošlost, svaki grešnik ima budućnost. Samo se budala ne menja, Vučić je pokazao da nije budala. To što je evoluirao kroz političku karijeru je više nego dobro, kako savetovaše oni monasi onoj gospdji, nemoj ići kod onog starca , on je kao mlad zadobio blagodat pa nema nekog iskustva u borbi duhovnoj, mislim da Vučić ima iskustva na pretek. OPet s druge strane, kakav narod takva vlast, dobar narod daje dobru vlast, a kakva nam je vlast u poslednjih 100 god dovoljno govori o svemu. Mi moramo da radimo s onim što imamo, u suprotnom treba kolektivno da se odselimo na mars i naselimo Kineze na ovo malko teritorije što nam je ostalo. Smatram da većina koja javno negativno kritikuje Vučića glasa za njega Trenutno ne vidim boljeg političara od Vučića na našem prostoru, vreme će pokazati da li sam u pravu. Drago је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Шта ви мислите о нашем госн Вучићу? Поштујете ли га? Ја не, издајник, лицимур, лажов, глумац, :ЅЅ Нисам знао да је и есесовац. Данче*, Пг, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Нисам знао да је и есесовац. Висок, плав, шт ти је чудно? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Нисам знао да је и есесовац. Po potrebi, vis da uci i njemacki bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 dakle što se tiče iskustva dotičnog, ima iskustva u zabadanju noža u leđa najbližima. drugo kad lažov kaže da ne laže šta mislis jel to istina. ali čak i sve da zanemarimo, vrh licimerja je pljuvanje po svima pre njega a nastavljanje identične politike. Nevena Zec је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Јел ви људи схватате да су сви људи око Шешеља као и он сам манипулатори? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Па рекао бих добар глумац. Заправо сви су они добри глумци, боље би прошли испите на Факултету драмских уметности него на Факултету политичких наука, или на Правном или на Економском. Што се тиче његове политике, са становишта исте, ако политику посматрамо као борбу за власт, задржавање власти, онда је свакако боља од ДС-овске политике. Откад је избора у Србији, нико сем њега изузев Милошевића није имао толику већину у парламетну. Тако да његова глума итекако добро иде, наравно за њега. А што се тиче политике као оне истинске, нама потребне, чисто сумњам у њу. Могао бих само да похвалим неутралан став око Украјине, остало и није нешто. Млађони and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука