JESSY Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 ...то је некада било веома уобичајено....а данас веома, веома ретко.... мислим да је добро записивати неке важне догађаје из наших живота, неке мисли.....и касније то читати и присећати се лепих успомена...јер много тога заборавимо... али, мислим да је фактор време један од главних криваца што та пракса изумире....много се брзо живи, људи су постали много материјални..... ипак, можда неко...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 evo ga moj dnevnik: radi, jedi, spavaj, radi, jedi, spavaj, malo razonoda, pa radi, jedi, spavaj Млађони and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 evo ga moj dnevnik: radi, jedi, spavaj, radi, jedi, spavaj, malo razonoda, pa radi, jedi, spavaj ih....memas neke lepe dogadjaje, iznenadjenja, uspehe, ljubav.....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 RTS i Pink Млађони and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Дневник данас воде: Бранко Веселиновић Владимир Јелић Наташа Јеремић Милица Недић Ивона Пантелић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 @@Deki992, @@Juan, ok, momci, pa i nije vam neka fora..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 @@Deki992, @@Juan, ok, momci, pa i nije vam neka fora..... A dosadno, sta cu.... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Дођох једаред на идеју да водим дневник али ми није било занимљиво да водим дневник о стварима које су ми се дешавале у свету. Обично сам хтео да их што пре заборавим јер је све "таштина над таштинама"... Онда сам пре пар година дошао на идеју да записујем снове. Неко време ми је било занимљиво али не дуго затим увидех да је и то таштина. У међувремену сам сасвим ноншалантно испунио једну тврдо укоричену свешчицу многим лепим поукама до којих сам долазио откако сам почео да се крећем у простору Цркве. То је прерасло у "Лепо писаније..." и тако, мислим да је врло добро... Sanja Т., nana, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 ih....memas neke lepe dogadjaje, iznenadjenja, uspehe, ljubav.....? rado ih se sećam... ali ume život prijatno da iznenadi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Ја сам водила дневнике од 8. до 23. године. Носили су разна имена. Задњи пут сам писала 12.3.2003. Последњи редови су гласили да смо ми земља краљоубица, да Срби нису зрели за демократију, да воле аутократе... Пре више од деценије сам једном свештенику рекла да пишем приче јер не пишем дневнике. А он ми каза да може и једно и друго. А ја ћу на то:"Нисам ја шипарица да водим дневник". А он као из топа:"Вама је Александар Шмеман шипарица?" Душица and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Када бих имала више времена писала бих папирна писма свом сину и супругу. Душица је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Ја сам последње папирно писмо поштом добила 2010. И једно од мог друга за венчање. Зато волим мејлове, подсећају ме на некадашња писма. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Нисам писала дневнике. Али сам запампила причу једне другарице како је почела да пише дневник. Њој је послао писмо са неке планине дечак, потајна симпатија, са којим се дописивала. А у том писму је на почетку пута био и снег, а на крају, неким чудом, мрља од мастила. И дневници и писма...треба имати ту везу, и ту даљину, и ту наду, и тај прстохват снега са океаном...за почетак. Душица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Kad stignem zvrljnem po nnesto, uglavnom nesto kobajgim bitno. Sve me stra da zadjem malo dublje. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука