zuti car Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Bogu hvala ne druzim se takvima . bgpj and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ne reagujem. Samo nestanem iz zivota te osobe i kraj. Срђан Ранђеловић, Рада. and Danijela је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Neprijatno mi je kod onih koje ne znam dobro,a one koje znam kazem ne psuj Boga,sunce...retkost ali se desi da nekad cujem zuti car and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Trebalo mije neko vreme ali sam naucio da im kazem da cu prestati svaku komunikaciju sa njima ako ne prekinu. Vrlo cesto znam da se raspravljam oko toga. Solomon Kane, Лапис Лазули and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 reagujem razorno extrovertno i introvertno....posle se cudim sama sebi ,i nestanem iz zivota te osobe. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Увек дотичног замолим, на најкултурнији начин, да барем у мом присуству то не ради. То урадим још једном, ако му се омакне...а ако и даље настави, онда су ми јасне неке ствари, те се покупим и одем...ко год да је у питању. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Људи који ме окружују нису можда директно псовали Бога ( мислим чак и да је више то несвесно, лоша навика ) али самим тим када неко псује, мајку, дете, сунце, хлеба, млеко, као да је Бога Живога опсовао. Углавно опоменем благим речима да не би дошло до непријатности (имам увек на уму речи Патријарха Павла: "Нека вам речи буду благи а аргументи јаки"). zuti car, Лапис Лазули, Solomon Kane and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ...boli...mnogo boli...iako nemam malo godina...iako se to vec desavalo...stomak opasno zaboli...ali to sada mogu da prevazidjem...da jasno prihvatim kao cinjenicu da je to tako...i da vise ne vrsim analize...i besomucno postavljam sebi pitanje - ''zasto...?''...samo se distanciram neprimetno i polako.... Slavko..., Trifke, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 U tom trenutku ih ne opominjem i ne drzim im nikakva predavanja. Njihovo pravo, njihova sloboda. Kasnije, kad pocnu da mi se zale na teskoce u zivotu, a za koje krive Boga-pomenem i te njihove psovke. Ali to samo u cetiri oka. Uglavnom, nisu svesni sta rade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Увек исто - изненађено Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 не реагујем, његова уста, његово дело... није мој посао да га исправљам oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ja uvijek kazem ne psuj boga, u svakoj prilici bez obzira ko je u pitanju, nemam nikakva ustrucavanja za to i uvijek bude isto, prvo cutanje pa onda odobravanje tog mog inzistiranja... koji motiv imam za to, pa da ne gresi covjek svojom gluposcu, tako mu pomognes mozda, ljudi se zamisle... kritika je zlatnija od komplimenta, komplimenti su za budale Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 не реагујем, његова уста, његово дело... није мој посао да га исправљам a da ti psuje zenu Mironosica and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Prekrstim se i kazem Boze oprosti. Ljudi cesto i ne razmisljaju o onome sto govore, lupetaju u besu... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Увек исто - изненађено Dobro je sto si iznenadjen. Ja s godinama prestah da se iznenadjujem! Iznenadi me kada neko istraje u doborm, jedino me to iznenadjuje. A da zaboli-zaboli i danas kao i pre. Slavko..., Срђан Ранђеловић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука