Oglo Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Prisvojio sam metode suprotnog tabora: pođem kupim sebi nešto, ili odem da pojedem nešto za svoj merak Juanito, Драшко, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Muškarci: Šta radite kada se posvađate sa svojom lepšom polovinom? Razvedem se Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Легнемо у кревет па се помиримо... Trifke, NikoNarocito and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Kad se toliko posvadjamo da ne pričamo neko vreme pomislim kako je blagoslovena ta tišina koja je nastala Драшко, Mini Mi, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Легнемо у кревет па се помиримо... :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Легнемо у кревет па се помиримо... I sta? samo tako lezite ? :P Драшко је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Легнемо у кревет па се помиримо... Неки то зову "помируша"......звучи ко кромпируша али не иду кромпири,..... ни коре Плутон and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Неки то зову "помируша"......звучи ко кромпируша али не иду кромпири,..... ни коре ) Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 ја мужу уведем санкције од 10 дана, ... онда се он заинати и мени узврати санкцијама од 20 дана. ја једва издржим ... па се сад трудим да се што мање свађам. Драшко, Trifke and mcvija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 http://i1300.photobucket.com/albums/ag83/Vaanjoo/tumblr_mfkkg1FnIU1s1s4zxo1_500_zps481653c3.gif Саша од Москве, Плутон, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 http://i1300.photobucket.com/albums/ag83/Vaanjoo/tumblr_mfkkg1FnIU1s1s4zxo1_500_zps481653c3.gif Divna si, Arsenija...zaista Плутон and javor је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ode u ostavu i najjace zavrne poklopce na svim teglama... Пг and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Чекам да ми Аурор набаци девојку, па ћу онда бити у прилици да одговорим. Imaš li neke preferencije ili može kako god? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Moja pokojna baba sa kojom sam zivela je bila strazno teska osoba.Nikog nije volela,sve rodom je nervirala i vadila dzigericu pa i meni.I koliko puta sam se pitala sta joj se desilo da je postala tako okrutna,a imala je sve,pocev od dobrog muza koji ju je pazio kao dete.Bezbroj puta sam oplakala,i jednog dana sam resila da presecem tu njenu negativnost,kad mi nesto kaze ili isprovocira ja samo precutim i iskuliram,i verujte zivot mi je postao lepsi i laksi,resila sam se velikog tereta.Kada je dada umro ona mi je rekla DOSADNO MI JE,NEMAM SA KIM DA SE SVADJAM.To je ubilo,pala je u tesku depresiju,dobila rak i umrla pored mene koja sam je pazila do same smrti...Moj savet,ako je neko iz porodice,precuti,ako je neko iz okoline,komsiluta itd.zaobidji. Sanja Т., Neša_ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Ja сад читам овај текст и искрено, нека своја понашања у неким ситуацијам - ја себе пронлазим међу овим тешким људима. Мислим да није лоше препознати своје лоше особине, прихватити их, схвтити да нам нису од користи, и кренути да их мењамо. Такође сам приметио да ове генерлизације "ћутљиви" "балони" ... некад сам једно некад см друго, нико није фиксно "тежак" смо у једном типу, већ свко има има рашличит тип тешкоће з рзличите ситуације. JESSY, Sanja Т., Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука