Jump to content

Ваше реакције у различитим животним ситуацијама...

Препоручена порука

Prisvojio sam metode suprotnog tabora: pođem kupim sebi nešto, ili odem da pojedem nešto za svoj merak

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Muškarci: Šta radite kada se posvađate sa svojom lepšom polovinom?

Razvedem se :D 

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Kad se toliko posvadjamo da ne pričamo neko vreme pomislim kako je blagoslovena ta tišina koja je nastala :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Легнемо у кревет па се помиримо... :aplauz:

:good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

I sta? samo tako lezite ?  :P

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Неки то зову "помируша"......звучи ко кромпируша али не иду кромпири,..... ни коре 0703_read

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Неки то зову "помируша"......звучи ко кромпируша али не иду кромпири,..... ни коре 0703_read
:)):))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ја мужу уведем санкције од 10 дана, ... онда се он заинати и мени узврати санкцијама од 20 дана.   ја једва издржим ...  па се сад трудим да се што мање свађам.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Moja pokojna baba sa kojom sam zivela je bila strazno teska osoba.Nikog nije volela,sve rodom je nervirala i vadila dzigericu pa i meni.I koliko puta sam se pitala sta joj se desilo da je postala tako okrutna,a imala je sve,pocev od dobrog muza koji ju je pazio kao dete.Bezbroj puta sam oplakala,i jednog dana sam resila da presecem tu njenu negativnost,kad mi nesto kaze ili isprovocira ja samo precutim i iskuliram,i verujte zivot mi je postao lepsi i laksi,resila sam se velikog tereta.Kada je dada umro ona mi je rekla DOSADNO MI JE,NEMAM SA KIM DA SE SVADJAM.To je ubilo,pala je u tesku depresiju,dobila rak i umrla pored mene koja sam je pazila do same smrti...Moj savet,ako je neko iz porodice,precuti,ako je neko iz okoline,komsiluta itd.zaobidji.

Suzy

Подели на овим сајтовима

Ja сад читам овај текст и искрено, нека своја понашања у неким ситуацијам - ја себе пронлазим међу овим тешким људима. Мислим да није лоше препознати своје лоше особине, прихватити их, схвтити да нам нису од користи, и кренути да их мењамо. 

Такође сам приметио да ове генерлизације "ћутљиви" "балони" ... некад сам једно некад см друго, нико није фиксно "тежак" смо у једном типу, већ свко има има рашличит тип тешкоће з рзличите ситуације. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...