Н И Н Е Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 @PredragVId Погледао сам, одличан филм. Упокојио се августа 1959. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Новембар 30, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2022 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Новембар 30, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2022 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hilandarac Написано Јануар 7, 2023 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2023 20:05 Божији човек Након премијере на Московском филмском фестивалу, где је освојио награду публике, успешног приказивања у Грчкој, као и у домаћим биоскопима - филм "Божији човек" (Man of God , 2021) редитељке и сценаристкиње Јелене Поповић стигао је и на мале екране. Биографска драма о Светом Нектарију Егинском, снимљена у америчко-грчкој копродукцији, биће премијерно приказана на Другом програму РТС-а, 07. јануара у 20.05ч. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ksena Написано Март 1, 2024 Пријави Подели Написано Март 1, 2024 Поздрав, да ли постоји начин да се погледа филм "Света Петка - Крст у пустињи"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2024 Пријави Подели Написано Март 1, 2024 On 1. 3. 2024. at 19:03, Ksena рече Поздрав, да ли постоји начин да се погледа филм "Света Петка - Крст у пустињи"? Expand Колико знам не постоји.Причала сам лично са редитељом /чини ми се Александром/ на сајму књига и одговор је негативан.Разлог су неплаћана многобројна потраживања по питању ауторства и ко зна чега још.Једноставно човек док то не регулише повукао је филм.Давао се чини ми се у МТС дворани у јануару ове године само један дан. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ksena Написано Март 1, 2024 Пријави Подели Написано Март 1, 2024 On 1. 3. 2024. at 19:18, Рапсоди рече Колико знам не постоји.Причала сам лично са редитељом /чини ми се Александром/ на сајму књига и одговор је негативан.Разлог су неплаћана многобројна потраживања по питању ауторства и ко зна чега још.Једноставно човек док то не регулише повукао је филм.Давао се чини ми се у МТС дворани у јануару ове године само један дан. Expand Греота. Такав дар да се ускрати српском народу стварно је греота... Даће Бог да се то некако реализује... Хвала на одговору! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука