Jump to content

Православни играни филмови

Оцени ову тему

Препоручена порука

@PredragVId Погледао сам, одличан филм. Упокојио се августа 1959. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • Одговори 97
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

20:05

Божији човек

Након премијере на Московском филмском фестивалу, где је освојио награду публике, успешног приказивања у Грчкој, као и у домаћим биоскопима - филм "Божији човек" (Man of God , 2021) редитељке и сценаристкиње Јелене Поповић стигао је и на мале екране. Биографска драма о Светом Нектарију Егинском, снимљена у америчко-грчкој копродукцији, биће премијерно приказана на Другом програму РТС-а, 07. јануара у 20.05ч.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  On 1. 3. 2024. at 19:03, Ksena рече

Поздрав, да ли постоји начин да се погледа филм "Света Петка - Крст у пустињи"?

Expand  

Колико знам не постоји.Причала сам лично са редитељом /чини ми се Александром/ на сајму књига и одговор је негативан.Разлог су неплаћана многобројна потраживања  по питању ауторства и ко зна чега још.Једноставно човек док то не регулише повукао је филм.Давао се чини ми се у МТС дворани у јануару ове године само један дан.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2024. at 19:18, Рапсоди рече

Колико знам не постоји.Причала сам лично са редитељом /чини ми се Александром/ на сајму књига и одговор је негативан.Разлог су неплаћана многобројна потраживања  по питању ауторства и ко зна чега још.Једноставно човек док то не регулише повукао је филм.Давао се чини ми се у МТС дворани у јануару ове године само један дан.

Expand  

Греота. Такав дар да се ускрати српском народу стварно је греота... Даће Бог да се то некако реализује... Хвала на одговору!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...