коЖељ њацИ Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Треба ми програм који конвертује текст са ПДФ у Ворд али ћирилични знам брдо латичних но ћирилични не могу наћи ( ћирилични не програм, него текст) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 добра тема....могу и остали да траже неке програме.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Треба ми програм који конвертује текст са ПДФ у Ворд али ћирилични знам брдо латичних но ћирилични не могу наћи ( ћирилични не програм, него текст) Не знам шта тачно хоћеш да урадиш, али ако не захтеваш нешто специјално, онда можеш и са обичним ридером да пребациш садржај у ворд, па после га модификујеш по жељи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ja za to koristim Word 2013. Otvara bilo koji pdf dokumenat kao da je doc. Фидер је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Нисам знао да 2013ка има ту опцију, никако да стигнем да је инсталирам, а с времена на време ми треба таква опција. Жељко, ако ти ова два одговора не раде посао, пошаљи ми мејл на пп, да ти пошаљем линк. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Takvo nesto verovatno postoji ali cirilicki program je besmislen. Cirilica nije za kompjuter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука