Дејан-Марковић Написано Септембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Животомрзац је суштински израз за ту групацију људи (R2D2 га је поменуо на почетку теме) и увек га треба користити уместо израза активисти за женска или лгбт права и сл. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 На почетку изложбе подршку су јавно дали угледни београдски свештеници: старешина храма Светог Саве на Врачару отац Радивој Панић и архијерејски намесник Драгомир Убипариповић: Данче* and Фидер је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Види, колеге 'емичари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Животомрзац је суштински израз за ту групацију људи (R2D2 га је поменуо на почетку теме) и увек га треба користити уместо израза активисти за женска или лгбт права и сл. Ti zaista iskreno misliš da ti ljudi mrze život (šta god to zapravo značilo) i da je to motiv njihovih aktivnosti i osnov njihovih stavova? Da li je onda adekvatna paralela za drugu stranu - slobodomrzac? Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ако мислиш на тучу између две групе, тога није било. Али било је цепања плаката против абортуса, и ометања изложбе. А што се тиче полиције било их је веома много испред музеја. Сигурно је екипа животомрзаца хтела да испровоцира инциденте, очекујући тамо некакве клерофашисте и нацисте, али није добила то што је желела. Ђубретари су им почистили памет. Плус то што ти људи који су организовали изложбу нису реаговали. Сетите се сличних случајева,један новинар који је био на изложби педерских удружења је претучен у центру Београда на изложби, они лешинари са пешчаника иако их нико физички није пипнуо су направили читаву хајку због покрета Двери јер су како кажу упали на њихову трибину и држали некакве транспаренте исти су физички изгурани са места и притом су похапшени. Још један од сијасет примера какве реакције постоје. И наравно ови данас што немају ништа против ових 50так људи што су ово урадили већ напротив чак и аплаудирају или дају циничне коментаре ето како је добро сви на истом месту а нико није претучен су са друге стране итекако прозивале фашисте који су упадали на изложбе и пешчанике и говорили најгоре о њима иако исто добрано нико није претучен. И кад смо код педера и ових нво организација,сећате се кад се прича о паради обавезно иде прича па чекај бре ако си против пусти их 2 сата да раде шта хоће,затвори се у кућу на пар сати,спусти ролетне и стави тамне завесе и пусти их,како забога милога сада не иде прича да ови што су упали на изложбу ако су већ против нису требали да сачекају да се она заврши,затворе се у куће,станове,спусте ролетне и онда кад се заврши изразе и своје мишљење ?! Лицемерство велико. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 И кад смо код педера и ових нво организација,сећате се кад се прича о паради обавезно иде прича па чекај бре ако си против пусти их 2 сата да раде шта хоће,затвори се у кућу на пар сати,спусти ролетне и стави тамне завесе и пусти их,како забога милога сада не иде прича да ови што су упали на изложбу ако су већ против нису требали да сачекају да се она заврши,затворе се у куће,станове,спусте ролетне и онда кад се заврши изразе и своје мишљење ?! Лицемерство велико. Problem sa "anti-pardom" je što joj je ili osnovni cilj nasilje ili (kad nije) onda joj se po pravilu prišljamče ljudi koji bi da se biju. Nije mi poznato da bi bilo ko imao bilo šta protiv da neko pravi "anti-paradu" koja će da prođe mirno i bez fizičkog sukoba sa "paradom". Ja bih bio oduševljen time koliko smo napredovali kada bi se "parada" i "anti-parada" održale ovako mirno kao događaj povodom kojeg je ova tema. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 И кад смо код педера и ових нво организација,сећате се кад се прича о паради обавезно иде прича па чекај бре ако си против пусти их 2 сата да раде шта хоће,затвори се у кућу на пар сати,спусти ролетне и стави тамне завесе и пусти их,како забога милога сада не иде прича да ови што су упали на изложбу ако су већ против нису требали да сачекају да се она заврши,затворе се у куће,станове,спусте ролетне и онда кад се заврши изразе и своје мишљење ?! Ал` случајно, организатори тих "парада" те своје домјенке планирају готово увек недељом, нпр. од 10 до 12 сати... Ми смо тада на Литургији, тако да нас та "проблематика" не интересује... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Прво ја сам споменуо пар случајева,где нико није тучен,пребијан,већ су противници на овај начин исти као и ови прекјуче исказали став,али су брутално били пребијани,хапшени и одвођени са лица места,иако никоме длака није фалила. Што се параде тиче ја исто знам да је забрањивана породична шетња због параде иако људи који долазе на те шетње сигурно нису хулигани и људи који би тукли неког,већ долазе породице са децом. Милан Ракић Реци то онима који су например у Вазнесењској цркви били током проласка параде поноса и који су гађани камењем од стране парадера.Иди им кажи браћо и сестре ви немате никакав проблем ви сте тада на литургији и то вас ни не интересује. Иди реци старешини цркве Вазнесења коме су педери изломили пар пута капију и писали гнусне ствари по цркви. Да ли они морају можда да изместе цркву јер је на путу парадера ?! Да ли да се не дозволи литургија на дан параде ?! И приде ја за сад нисам упознао ниједну цркву да литургија почиње у 10 сати. У мојој цркви почиње у 8 сати,негде у 7,негде најкасније у 9 и то празницима или кад патријарх служи. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Реци то онима који су например у Вазнесењској цркви били током проласка параде поноса и који су гађани камењем од стране парадера.Иди им кажи браћо и сестре ви немате никакав проблем ви сте тада на литургији. Иди реци старешини цркве Вазнесења коме су педери изломили пар пута капију и писали гнусне ствари по цркви. И приде ја за сад нисам упознао ниједну цркву да литургија почиње у 10 сати. У мојој цркви почиње у 8 сати,негде у 7,негде најкасније у 9 и то празницима или кад патријарх служи. Па шта? Њихова срамота, уколико се то заиста десило-причало се јесте додуше... И какве на концу везе има то што неки мамлази су гађали цркву нечим? Ти си друже на Литургији и многи су и пре тебе, кроза 2 миленија кршћанства стајали на тој истој Литургији "кано кисурине" и ништа их није могло смести... Успут, у београдским црквама Литурџи почиње у 9 сати недељом, у Земун Пољу у пола десет у највећем броју случајева... Не знам одакле си ти... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 И кад смо код педера и ових нво организација,сећате се кад се прича о паради обавезно иде прича па чекај бре ако си против пусти их 2 сата да раде шта хоће,затвори се у кућу на пар сати,спусти ролетне и стави тамне завесе и пусти их,како забога милога сада не иде прича да ови што су упали на изложбу ако су већ против нису требали да сачекају да се она заврши,затворе се у куће,станове,спусте ролетне и онда кад се заврши изразе и своје мишљење ?! Лицемерство велико. Aman, kad gejevi setaju oni NIKOGA ne ugrozavaju. Ovi sto traze ilegalan abortus, zele da cela zemlja sledi njihove moralne sudove. Ako je ne volim abortus onda NIKO NE SME. Jel kontas taj princip? Borci protiv abortusa uticu i na mene i na tebe. Gejevi ne uticu ni na koga... Ne verujem da postoje ljudi koji ovolko ne kapiraj proste stvari... Poenta je mnogo prosta. Jel si protiv abortusa? Jesi! Onda nemoj da ga radis. Gotovo. Prosto ko pasulj. A ne "posto sam ja protiv toga onda moraju svi da budu protiv toga" kakav ego... vanvremenski... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Па шта? Њихова срамота, уколико се то заиста десило-причало се јесте додуше... И какве на концу везе има то што неки мамлази су гађали цркву нечим? Ти си друже на Литургији и многи су и пре тебе, кроза 2 миленија кршћанства стајали на тој истој Литургији "кано кисурине" и ништа их није могло смести... Успут, у београдским црквама Литурџи почиње у 9 сати недељом, у Земун Пољу у пола десет у највећем броју случајева... Не знам одакле си ти... Како па шта ? Ти не схваташ да је то лицемерство а да кад би се народ понашао стварно као што ти пишеш да би били саучесници у лицимерју. Имаш једну групу људи која нон стоп прича како су им права ускраћена,како су угњетавани,како не знам шта,а нормално се школују,нормално се запошљавају чак штавише много боље у односу на ситуацију у земљи која јесте,нормално излазе,имају своја места...и онда добију прилику да прошетају градом у паради и они то ураде тако што ће гађати вернике и ломити цркве?! И не знам што баш у овом случају поредиш шта је било пре два миленијума и какве то везе има. Па пре 50 година су убијани свештеници,монаси и забрањиване су литургије,па јел то значи ако неко нешто слично покуша да ћемо рећи ма какве везе има пре 50 година је било горе. Ја сам исто из Београда код мене литургија почиње у 8х и у већини цркава почиње или у 7 или у 8 или најкасније у тим већим као што је храм у 9 сати. И да видели смо колико гејеви никог не угрожавају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Како па шта ? Ти не схваташ да је то лицемерство а да кад би се народ понашао стварно као што ти пишеш да би били саучесници у лицимерју. Имаш једну групу људи која нон стоп прича како су им права ускраћена,како су угњетавани,како не знам шта,а нормално се школују,нормално се запошљавају чак штавише много боље у односу на ситуацију у земљи која јесте,нормално излазе,имају своја места...и онда добију прилику да прошетају градом у паради и они то ураде тако што ће гађати вернике и ломити цркве?! И не знам што баш у овом случају поредиш шта је било пре два миленијума и какве то везе има. Па пре 50 година су убијани свештеници,монаси и забрањиване су литургије,па јел то значи ако неко нешто слично покуша да ћемо рећи ма какве везе има пре 50 година је било горе. Ја сам исто из Београда код мене литургија почиње у 8х и у већини цркава почиње или у 7 или у 8 или најкасније у тим већим као што је храм у 9 сати. И да видели смо колико гејеви никог не угрожавају. Не знам, код мене у Земуну почињу у 9 сати, а у Земун Пољу у пола 10... И опет, шта се то мене/нас сматра... Ми смо тада на Литургији... И како год "окренеш" и кад год "почне" ми смо на Литургији... У чему је проблем? И шта ме се тиче? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Da li je onda adekvatna paralela za drugu stranu - slobodomrzac? Није. nana је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Није. Jeste. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ovi sto traze ilegalan abortus Још једна замена теза. Нико не тражи илегалан абортус. Шта ти уопште подразумеваш под илегалним абортусом? У случају забране абортуса, илегалан абортус би био онај, који је изведен у нпр. некој приватној клиници и који не би био пријављен. Не мислиш ваљда да у земљама у којима је забрањен или веома отежан, постоје случајеви илегалног абортуса у смислу нестручног извођења у неадекватним условима? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука