Jump to content

Врти ми се у глави...

Оцени ову тему

Иван Ивковић

Препоручена порука

• 1 month later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ovu pesmu sam čuo zadnji put...pa mislim da ima jedno 25 godina LOL Iz nekog razloga mi maločas pala na pamet, nemam pojma što. Nisam ni znao kako se zove, samo sam se sećao melodije i refrena. Malo sam izguglao i uspeo da je pronađem!

:)

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 months later...

https://www.facebook.com/zeljko.injac/posts/10207691427834210

Откако Жељко постави тему Јеврејска религиозна музика, када сам чула па једно недељу дана вртело се у глави.

Лајано ен лајиша , иде иде лајано, лајано  ен лајиша 0509_music 0509_music 0509_music

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...