Срђан Шијакињић Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 О чему се овде ради? GERMAN SCIENTISTS PROVE THERE IS LIFE AFTER DEATH 670701710153 Berlin| A team of psychologists and medical doctors associated with the Technische Universität of Berlin, have announced this morning that they had proven by clinical experimentation, the existence of some form of life after death. This astonishing announcement is based on the conclusions of a study using a new type of medically supervised near-death experiences, that allow patients to be clinically dead for almost 20 minutes before being brought back to life. This controversial process that was repeated on 944 volunteers over that last four years, necessitates a complex mixture of drugs including epinephrine and dimethyltryptamine, destined to allow the body to survive the state of clinical death and the reanimation process without damage. The body of the subject was then put into a temporary comatic state induced by a mixture of other drugs which had to be filtered by ozone from his blood during the reanimation process 18 minutes later. The extremely long duration of the experience was only recently made possible by the development of a new cardiopulmonary recitation (CPR) machine called the AutoPulse. This type of equipment has already been used over the last few years, to reanimate people who had been dead for somewhere between 40 minutes to an hour. Near-death experiences have been hypothesized in various medical journals in the past, as having the characteristics of hallucinations, but Dr Ackermann and his team, on the contrary, consider them as evidence for the existence of the afterlife and of a form of dualism between mind and body. The team of scientists led by Dr Berthold Ackermann, has monitored the operations and have compiled the testimonies of the subjects. Although there are some slight variations from one individual to another, all of the subjects have some memories of their period of clinical death. and a vast majority of them described some very similar sensations. The scientists say that they are well aware the many of their conclusions could shock a lot of people, like the fact that the religious beliefs of the various subjects seems to have held no incidence at all, on the sensations and experiences that they described at the end of the experiment. Indeed, the volunteers counted in their ranks some members are a variety of Christian churches, Muslims, Jews, Hindus and atheists. Most common memories include a feeling of detachment from the body, feelings of levitation, total serenity, security, warmth, the experience of absolute dissolution, and the presence of an overwhelming light. “I know our results could disturb the beliefs of many people” says Mr Ackermann. “But in a way, we have just answered one of the greatest questions in the history of mankind, so I hope these people will be able to forgive us. Yes, there is life after death and it looks like this applies to everyone.” - See more at: http://worldnewsdailyreport.com/german-scientists-prove-there-is-life-after-death/#sthash.mmuchnRd.dpuf http://worldnewsdailyreport.com/german-scientists-prove-there-is-life-after-death/ Мој превод на брзину : Тим психолога и лекара у сарадњи са Technische Universität of Berlin објавио је овог јутра да је клиничким експериментом доказао постојање одређене форме живота после смрти. Ово шоканто саопштење засновано је на закључцима студије у којој је проучаван нови тип медицински надгледаног искуства "блиске смрти", при чему су учесници у експерименту провели 20 минута у стању клиничке смрти, пре него што су враћени у живот. Овај контроверзни поступак, који је спроведен над 944 добровољца у протекле 4 године, захтева сложену мешавину лекова, укључујући епинефрин и диметилтриптамин, која омогућава да тело без оштећења преживи клиничку смрт и процес реанимације. Код испитаника је изазивано стање коме, уз помоћ друге мешавине лекова, која је после, при реанимацији, морала бити прочишћена из крвотока помоћу кисеоника. Екстремно дуго трајање клиничке смрти је тек од скора омогућено, захваљујући развоју нове cardiopulmonary recitation (CPR) (не умем да преведем назив машине) машине, назива Ауто Пулс. Ова опрема се последњих година користи за реанимације пацијената који су у стању клиничке смрти проводили 40 минута до сат времена. Тим научника предвођен др Бертолдом Екерманом надгледао је захвате и поредио сведочења испитаника. Иако постоје мање разлике, сви субјекти имају одређена сећања на период проведен у клиничкој смрти и велика већина је описала веома слична искуства. Најчешћа искуства укључују осећај одвојености од тела, левитацију, осећај спокоја, сигурности, топлине, потпуог расплињавања и доживљај свеприсутне светлости. Научници су сасвим свесни да њихови закључци могу шокирати многе људе, нарочито ако се узме у обзир да поменута искуства нису била под икаквим утицајем верских убеђења појединачних испитаника, а у експерименту су учествовали хришћани разних деноминација, муслимани, јевреји, индуи и атеисти. "Знам да наши резултати могу да поремете уверења многих" каже др екерман. " Али на неки начин ми смо одговорили на једно од највећих питања у историји човечанства, тако да се надам да ће нам бити опроштено. Да, живот после смрти постоји и изгледа да то важи за све." ------- ---- - -- - - -- - - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - - - Шта кажете? Критичари би можда могли да тврде да ово доказује само да живот, тј. неко искуство живота постоји само док постоји тело, да је можда тело - без обзира на стање у коме се налази - носилац искуства живота, те да се ради о једном епифеномену који не доказује још одвојеност духа/ свести од материје, али ипак ми се чини да се ради о јако битном експерименту, под условом да је све лепо пренесено и рпеведено. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 О чему се овде ради? http://worldnewsdailyreport.com ABOUT US World News Daily Report is an American Jewish Zionist newspaper based in Tel Aviv and dedicated on covering biblical archeology news and other mysteries around the Globe. Our News Team is composed of award winning christian, muslim and jewish journalists, retired Mossad agents and veterans of the Israeli Armed Forces. We are based in Tel Aviv since 1988 where are published more then 200,000 copies of our Daily Report paper edition everyday. DISCLAIMER World News Daily Report is a news and political satire web publication, which may or may not use real names, often in semi-real or mostly fictitious ways. All news articles contained within worldnewsdailyreport.com are fiction, and presumably fake news. Any resemblance to the truth is purely coincidental, except for all references to politicians and/or celebrities, in which case they are based on real people, but still based almost entirely in fiction. Масони неки. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 @@Juan, аааа смор, не могу да верујем, џаба сам се мучио... тако ми и треба, послала ми сестра и нисам ни проверавао извор, јер никад не чита глупости... убићу је. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Бришите тему... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Hmm patka Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 @@Juan, аааа смор, не могу да верујем, џаба сам се мучио... тако ми и треба, послала ми сестра и нисам ни проверавао извор, јер никад не чита глупости... убићу је. Тако ти је то кад слушаш женско. Од њих само храну прихваташ кад ти шаљу, никако текстове, осим оних о Сулејману. RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Dosadni su ovi satiricari vise. Treba imati neki spisak takvih sajtova na forumu ovde, pa kad se prenose vesti prvo pogledati spisak.. Срђан Шијакињић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 А даај, таман сам крен'о да сечем вене да видим како изгледа левитирати, бедак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Тако ти је то кад слушаш женско. Од њих само храну прихваташ кад ти шаљу, никако текстове, осим оних о Сулејману. извињавам се браћо шго сам себи ово допустио да ме женско обмане у вези са озбиљним мушким стварима! :'( казните ме како сматрате да је неопходно! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 извињавам се браћо шго сам себи ово допустио да ме женско обмане у вези са озбиљним мушким стварима! :'( казните ме како сматрате да је неопходно! Ја бих тебе у 9. круг пакла, тамо су издајице, а ти си нас издао. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Trebalo jevda tevxaintrigira to sto satro naucnici a ne znaju razliku izmedju kome i klinicke smrti, tj. njima u clanku to isto... Ja sam kod tog dela provalio da je il glupost il zafrkancija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 извињавам се браћо шго сам себи ово допустио да ме женско обмане у вези са озбиљним мушким стварима! :'( казните ме како сматрате да је неопходно! Da klečiš na kukuruzu sat vremena... čitajući Deneta... Срђан Шијакињић, Пг and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука