Гости Guest - . . .- Написано Септембар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ignjatije, Рилски, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Хвала оче. Таман хтедох да те обавестим како сам ову тему одавно поставио https://www.pouke.org/forum/topic/24061-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE-%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%BE-%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B5/ кад видим да линк за видео не ради :good2: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 10. септембар 2013. 22:23 Категорија: МАНАСТИРИ "Ту је Богородица ногом стала" . Емисија "Записи поред пута" БН телевизије о манастиру Покрова Пресвете Богородице у Ђунису. Дејан, nana, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Гдје је нестао филм... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Гдје је нестао филм... Овде: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Овде: Али нема више у 'HD'-квалитету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Али нема више у 'HD'-квалитету? Не знам. Отац Иван је био недавно постављао ову тему са видеом. Не знам у ком је формату био снимак. Онај главни је на жалост уклоњен. Мада, није то толико страшно. Битна је порука филма, која је заиста квалитетна и јака. Просто тера човека на преиспитивање и дубоко размишљање. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Да ли је свака реч, коју ми сматрамо ружном, псовка? Мислим, не бих да саблажњавам сад неког са примерима, али свака од речи које се помињу у псовкама има своје значење које би у неком ванпсовачком контексту требало да буде прихватљиво. То су српске речи које су табуизиране због псовања. Мислим, зашто је у реду рећи секс, а не - српски израз за то? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Није ствар у речима ствар је у страстима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Па да. Страсти упропастише речи. И сад не смем да користим српске речи када причам о човековој анатомији, јер је то срамота. ЕУфемизми и лицимури... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Заправо мого би да користиш српске речи ако нађеш бестрасне Србе, којима те речи у души не праве страсну пометњу. Некако ја сам приметио да најстраснију и најстрашнију ( да се не збуните) пометњу ове речи изазивају код најпреподобнијих лицимура. Милан М. and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Заправо мого би да користиш српске речи ако нађеш бестрасне Србе, којима те речи у души не праве страсну пометњу. У праву си. Вероватно би и ја добио којекакве асоцијације да неки професор или професорка почне да користи наше, народске изразе на неком предавању. И приметио сам да неке домаће речи, које нису у честој употреби у псовкама, а синоними су са неким другим речима које јесу, немају ту табу ноту. Ако неког занима које су то речи, послаћу му их пп. :D Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Трудим се да не псујем...алергичан сам кад неко псује Бога...а највише алергијске реакције имам на то кад чујем да жене псују.. Моја баба, жена са села, након целог дана рада, што по њиви, што по кући, кад дође ред да се намири стока, поготово свиње, њој ваљда све преседне и онда крене лавина...људи моји, шта ту можете чути, јадне оне свиње... Милан Ракић, Благовесник and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 дође им да скоче у море... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 МитрополијаОва порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука