Jump to content

Кухињица - боје и мириси...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo par savjeta i trikova za kuvare amatere i profesionalce, a predlaže

"gorenje"

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

1405_love :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gledaš li MasterChef na Novoj TV? Mogu ti reći da su interesantni, takmičenje u kuvanju.

http://masterchef.novatv.hr/

E sad jeste da žiri tako zna da pretjeruje, ali to valjda mora zbog gledanosti.  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

fruits_and_vegetables1.jpg

Pa pogledajte te boje, svaki put se divim i zahvaljujem Gospodu na tako darovanim nam plodovima - raj za oči, stomak i dušu. :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • Креирај ново...