DankaM Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Šta sam noćas OPET propustila? Number15648, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 .Eto ja se ucim...nadam se da cu uspjeti. Sa Bozijom pomoci. Сања, ма већ си добила прву рунду у борби са овим проблемом. prstgore Сасвим је извесно да ћеш успети јер се из твојих речи види да си свој проблем одлично сагледала са свих страна а то је, мени се бар чини , најзначајнији корак. Говорим из личног искуства преласака из неасертивног у ( да тако кажем , за сада) напола или селективно асертивну .smesko. Ljubičasta and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 I ja se iskreno nadam. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Ja mislim da nam psihologija moze mnogo da pomogne.......... u teorijskom smislu,kao i ova tema,kao i ovaj forum.Svi mi na forumu mozemo da izrazavamo slobodno svoje stavove i osjecanja,ali je pitanje koliko smo asertivni u praksi.Asertivnost se uci i trenira u praksi,kroz odnos sa asertivnim i neasertivnim sagovornicima.I od jednih i od drugih mozemo mnogo da naucimo. ...I ja se iskreno nadam. Ма слушај ти Нану сад :0104_cheesy: ( све у поверењу ко да је на пп. :bla: )... управо имаш и један разлог више да останеш још дуго са нама и да се укључујеш без устручавања . Тешко је на једном месту наћи овакво мноштво разноврсних тема и активних учесника,.. има нас овде и с' ко'ца и с'конопца, Хвала Богу и дооооста оних дивних позитивно асертивних ......дакле непресушни полигон за вежбу док не ухватиш "штос" dada bighugbighug JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 ...постоје људи који веома вешто манипулишу другима... ..наравно, то не могу радити са свима.... ...да ли сте увек свима на располагању....? ...умете ли да препознате границу када треба одбити нечије захтеве......? ...колико сте стрпљиви и толерантни....? ...да ли се слажете са констатацијом да су добар и луд браћа....? Данче* and ines је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 da ali se to cesto ne cuje ma koliko glasna da sam... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Pazite samo ako u Grčkoj nekome kažete 'ne'...pošto to na grčkom znači 'da' Драшко, Mилена КШ, Иван Ивковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Вежбам. А добар и луд браћа...ако су, само нек се воле... JESSY, Данче*, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Naučila. Morala. Inače bi mi pojeli uši. Саша од Москве, Драшко, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Веома ретко. : * Па и кад то учиним, будем и сама шокирана Zero, Сунчица., Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Увек Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Vezbam i ja... sto rece Danka pojesce mi usi. Inace sam uvek cutala, slusala, tolerisala... promena je usledila od kad postadoh majka, a krenulo je sve zbog bapskih prica oko trudnoce i posle oko deteta... morao je i moj glas da se cuje. Pokusavam da to bude ono kulturno NE sa smeskom :-D Mилена КШ, Саша од Москве, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1068680/ Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ако проценим да му намере нису добре , итекако то могу да му кажем . Milica89 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Uglavnom ne, mada ponekad bude izuzetaka "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука