LISA Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Steta za oca Zorana i sve nas ostale sto nema smirenja bar upola koliko ima talenata. Oce, pokusajte da se smirite pa da nam Vas lik i delo budu svima na radost, nauk i spasenje... Дијана. and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 za ove znam šta su sve proživeli i doživeli, za ostake ne znam. Pa to je, cim ti ne znas za te druge, to odma` znaci da ti ne valjaju... Trifke, Tristatri and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 A to neki nov standard - jednih teologa se zivot i iskustvo vazi, a drugih se ne vazi? O tempora, o mores... Оби, опако се латинизујеш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Pa to je, cim ti ne znas za te druge, to odma` znaci da ti ne valjaju... znam ja i više no što mi treba... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 . Oce, pokusajte da se smirite pa da nam Vas lik i delo budu svima na radost, nauk i spasenje... ne može svima, samo odabranima, tj. izabranima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 znam ja i više no što mi treba... Vidi Bićaniću, ovo je drugi put da mi se miješaš u život. Prvi put znaš zbog čega je bilo. Tada sam morao da se vratim na forum zbog nekoga. Sjećaš se zbog koga? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Vidi Bićaniću, ovo je drugi put da mi se miješaš u život. Prvi put znaš zbog čega je bilo. Tada sam morao da se vratim na forum zbog nekoga. Sjećaš se zbog koga? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ? Da tako si se i čudio tada na privatnim porukama. Kada sam te propitivao iz teologije i ti se krstio i lijevom i desnom da položiš. Kada takvi ljudi brane ovu ideju, ja znam da to nije dobro. jermel је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Још само да се Вукман Чејовић и Брђанин укључе у дискусију. Жика and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ne za to, nego što si koristio administratorske mogućnosti da čatuješ sa ljudima koji nijesu dostupni. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ne za to, nego što si koristio administratorske mogućnosti da čatuješ sa ljudima koji nijesu dostupni. a onda dobro, obriso sam poruku. ja nemam administratorske mogućnosti na četu, on je nezavistan od sajta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 a onda dobro, obriso sam poruku. ja nemam administratorske mogućnosti na četu, on je nezavistan od sajta. Eto, nedostupnost se podrazumijeva. To kažeš? A što te ostale žene po forumu javno prozivaju da ih gnjaviš i lažeš preko poruka i četa? Kažem, jasno mi je ko podržava ovakve stvari. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Jaka hrana ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Teze se desava samo onima koji imaju smirenja, koji su 'nisci duhom', koji imaju strah Gospodnji i slovesnost kao dar. Duhovno iskustvo nista tu ne pomaze, niti znanje bogoslovske nauke. Procitaj malo o prelesti i napadima 's desne strane' Upravo zbog toga i ne briinem za oca Zorana,verujem da sve ovo cini u slavu Boziju,a ne svoju...ali,vidim da tu neki vrlo lako ocenjuju ocevo smirenje/nesmirenje,ja zapravo ne znam kako bih mogla to znati,samo Bog zna sta je u coveku,sve drugo mogu biti projekcije.Evo ja sad iskreno pozelim blagoslove Bozije jednom bratu,i on je ubedjen da to nije iskreno,a iskreno je bilo,videla sam da je bespotrebno postalo napeto i iskreno sam prizvala Gospoda.Ali vise nije do mene,kako ce ko da primi. Tako da mi ne mozemo meriti necije smirenje.nesmirenje tek tako,nema niceg uvredljivog u njegovom pisanju,on prosto ima stav da o problemima treba pisati,to je i moj stav i to mi se dopalo,mislim da donosi plodove dugorocno gledano.Ali to se mnogima ne svidja,stvar naseg mentaliteta,i onda se krece po sencenju licnosti koja se usudila.Naime,samo vreme,i plodovi koje cemo videti u buducnosti ce pokazeti oceve stvarne motive,ja mu za sad verujem. Zoran Đurović and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Eto, nedostupnost se podrazumijeva. To kažeš? A što te ostale žene po forumu javno prozivaju da ih gnjaviš i lažeš preko poruka i četa? Kažem, jasno mi je ko podržava ovakve stvari. slobodno kaži šta imaš, meni je ovo prva vest da me je neko javno prozivao da gnjavim i lažem, da vidimo o čemu je reč i koja je moja uloga tu i odgovornost? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука