Jump to content

Музеји, изложбе...

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

"Слађана ће да наступи мало касније, јер је претерано узбуђена због изложбе!" Запамтите ову падалицу, она ће сутра водити земљу...  .mislise.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

јао Слаџо, Слаџоооо! Па ја не могу да верујем шта се ово дешава...рецитују изреке покојног премијера?! Ја се пријављујем да једног дана, кад нас тренутни премијер буде отишао да "оре небеске њиве", рецитујем његове бисере. Ако треба, има и да паднем са штикли

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

еј, ал` страшно што јој се сад цео град и пола Србије смеје. види колико прегледа за 3-4 дана. е јесмо гадни. и ја сам се у првом тренутку ваљала од смеха. а најстрашније је што се манипулише ђацима у политичке сврхе. гарант не знају ништа напамет од Дучића, Шантића, ...а говоре "изреке" Ђинђићеве  t1253-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='t1253' />  додуше, ни њих не знају без подсетника. туга бре. никакву поуку нисмо ивукли из зла званог комунизам. једно те исто, једно те исто, једно те исто, једно те исто.....

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Bre, napadoste dete, ko da ono nesto zna... selam-smajli

Evo vi ga za to jos jedan related video, da vidite odakle je jadno dete "ucilo"...

Boris Tadic O govoru mrznje piano Dragan Ćalina

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

најстрашније је што се манипулише ђацима у политичке сврхе. гарант не знају ништа напамет од Дучића, Шантића, ...а говоре "изреке" Ђинђићеве  :cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='selam-smajli' />  додуше, ни њих не знају без подсетника. туга бре.

Још је горе што то нису ђаци. Слаџа има 29 година и ради у Влади Србије. :)

Подели на овим сајтовима

учинило ми се да водитељица рече да су ђаци неке гимназије из Бг у питању. или сам се истриповала. свеједно, поломи се за све паре, стварно је могла жешће да повреди ногу а ја се кидах од смеха као крелац

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

учинило ми се да водитељица рече да су ђаци неке гимназије из Бг у питању. или сам се истриповала. свеједно, поломи се за све паре, стварно је могла жешће да повреди ногу а ја се кидах од смеха као крелац

Није, него су омладинци општинског одбора Палилула. И ја сам пала са столице, и тако једно 5 пута. Има и овај хит:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PehOONS25vc&feature=player_embedded#at=55

Жао ми је Слаџе, али за рецитовање бесмртне мудрости пок. Ђинђића треба обути ниже штикле.

Подели на овим сајтовима

Ја молим Бога да што мање буде актуелна ова тема. Овакву комедију на туђу несрећу нисам могао да замислим и то на скуповима поводом сећања на Ђинђића. Осрамотили су целу његову породицу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ја молим Бога да што мање буде актуелна ова тема. Овакву комедију на туђу несрећу нисам могао да замислим и то на скуповима поводом сећања на Ђинђића. Осрамотили су целу његову породицу.

А да је то урадио + Амфилохије , послали би га у Хаг.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...