marko_13 Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 "Слађана ће да наступи мало касније, јер је претерано узбуђена због изложбе!" Запамтите ову падалицу, она ће сутра водити земљу... .mislise. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Divni skojevci. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Related video... http://www.youtube.com/watch/v/XLRpj4HPBLg 319.gif Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 319.gif greengrin greengrin You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 јао Слаџо, Слаџоооо! Па ја не могу да верујем шта се ово дешава...рецитују изреке покојног премијера?! Ја се пријављујем да једног дана, кад нас тренутни премијер буде отишао да "оре небеске њиве", рецитујем његове бисере. Ако треба, има и да паднем са штикли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 ја бре орем цео дан по фејсбуку да будем пријатељ овим бисерима t1253 t1253 t1253 smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 еј, ал` страшно што јој се сад цео град и пола Србије смеје. види колико прегледа за 3-4 дана. е јесмо гадни. и ја сам се у првом тренутку ваљала од смеха. а најстрашније је што се манипулише ђацима у политичке сврхе. гарант не знају ништа напамет од Дучића, Шантића, ...а говоре "изреке" Ђинђићеве t1253-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='t1253' /> додуше, ни њих не знају без подсетника. туга бре. никакву поуку нисмо ивукли из зла званог комунизам. једно те исто, једно те исто, једно те исто, једно те исто..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Bre, napadoste dete, ko da ono nesto zna... Evo vi ga za to jos jedan related video, da vidite odakle je jadno dete "ucilo"... Boris Tadic O govoru mrznje piano Dragan Ćalina "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mila Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 најстрашније је што се манипулише ђацима у политичке сврхе. гарант не знају ништа напамет од Дучића, Шантића, ...а говоре "изреке" Ђинђићеве :cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='selam-smajli' /> додуше, ни њих не знају без подсетника. туга бре. Још је горе што то нису ђаци. Слаџа има 29 година и ради у Влади Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 учинило ми се да водитељица рече да су ђаци неке гимназије из Бг у питању. или сам се истриповала. свеједно, поломи се за све паре, стварно је могла жешће да повреди ногу а ја се кидах од смеха као крелац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mila Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 учинило ми се да водитељица рече да су ђаци неке гимназије из Бг у питању. или сам се истриповала. свеједно, поломи се за све паре, стварно је могла жешће да повреди ногу а ја се кидах од смеха као крелац Није, него су омладинци општинског одбора Палилула. И ја сам пала са столице, и тако једно 5 пута. Има и овај хит: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PehOONS25vc&feature=player_embedded#at=55 Жао ми је Слаџе, али за рецитовање бесмртне мудрости пок. Ђинђића треба обути ниже штикле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Значи - беседништво. (х19) 0203_cool Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ја молим Бога да што мање буде актуелна ова тема. Овакву комедију на туђу несрећу нисам могао да замислим и то на скуповима поводом сећања на Ђинђића. Осрамотили су целу његову породицу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ја молим Бога да што мање буде актуелна ова тема. Овакву комедију на туђу несрећу нисам могао да замислим и то на скуповима поводом сећања на Ђинђића. Осрамотили су целу његову породицу. А да је то урадио + Амфилохије , послали би га у Хаг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука