Баба Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Kakvo spamovanje, jedini ja sam tu napisao najviše tog što je u vezi s temom. Spamovanje je ovakvo pisanje: Много се ти то нешто разумеш у хпц. na koje sam ja bio primoran utrošit dalja tri posta koja bi stala i u jedan kako bi ukazao na besmislenost takvih primjedbi. Ko od vas je je uopšte odgovorio bar na neka pitanja koje je taj postavljač teme postavio i držao se teme (s iznimkom tih tri posta koja ni ja ne bi napisao da nije bilo tog spamovanjama takvim besmislenim primjedbama)? Jedini ja iako ni ja na sva. Ти па ти , нико као ти. Види шокац можеш ти мени солити памет колико оћеш ал не вреди ја и даље терам по своме. Једино да ме банујеш са форума. Само не знам како. Није нека новост да унутар једне теме где се појавиш спамујеш толико док сви не оду са теме. Ређаш поруку за поруком( то је већ за већину форума јасан знак спамовања), излазиш из оквира теме, наводиш разне референце без краја и конца с тим да већи део тих линкова само теби имају смисла на одређеној теми, итд.. На крају и да нисам у праву и да си ти свети форумаш непогрешиви, ипак сам ја овде админ а не ти. А пошто је мени као админу поверено одржавање реда на форуму онда испоштуј ме баба брате, што си загуљен ко далматински магарац. И немој се натеривати са мном јер ја сам по природи прек човек и кратких живаца и познат као онај који не готиви шокце а ни остале религије и атеисте итд. Да не би после било како сам те прогонио по форуму због вере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Нема ту шта много да се философира на овој теми. Није свака организација која себи пришије име црква аутоматски Црква. Зна се шта је Црква. Овде је јасно у питању усташка идеологија и ко воли то да правда нек изволи, али нећемо се лагати. Ignjatije, verum est in beer and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Sta zna neko od vas o ovoj tzv. HPC? Прва "литургија хпц" служена у једном хотелском кафићу на обали мора. Има на Јутјубу. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Leglo ustasa, protiv neke HPC koja okuplja Hrvata koji hocu da budu pravoslavci nema nista reci. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 To je jedna militantna sekta. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Истурено одељење римске цркве, као и самозвана ЦПЦ (црногорска православна црква). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Овај Зајрон је одувек био некако усташоидан када се говори о оваквим темама. Праштајте, али тако му дође. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cico Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Najtuznije je to sto se 2002. godine,oko 11 000 pravoslavaca tamo izjasnilo kao “Hrvatski pravoslavci“. (Na ovom zadnjem popisu ih je verovatno bilo jos vise). A ono sto je JOS TUZNIJE,jeste to da se SAMO 40 000 pravoslavaca izjasnilo kao Srbi,a cak preko 100 000 pravoslavaca se izjasnilo samo kao “pravoslavci“ ,bez ikakvog nacionalnog obelezja. Neki urednici te internet stranice “HPC“ ,tvrde da su “mnogi tzv. Srbi utvrdili svoje hrvatsko poreklo,i koliko su bili obmanjivani od strane SPC i njihovom navodnom srpskom identitetu“. Iskreno,ne bih bas uzimao zdravo za gotovo sve to sto pricaju. Siguran sam da ima i raznih pritisaka da se Srbi ne izjasnjavaju svojim imenom,nego nekim hrvatskim. A vas bih pitao,jesu li kroz istoriju postojali ti “hrvatski pravoslavci“ ?? Siguran sam da ih jeste bilo. Mada ovi kao “Hrvate“ nabrajaju,izmedju ostalih,i Josifa Runjanina i Petra Preradovica. Ne znam zasto Josifa Runjanina? Mozda zato sto je on komponovao himnu “Lijepa nasa“. A zaboravljaju da je isti taj Josif Runjanin komponovao i pesmu “Rado ide Srbin u vojnike“. A onaj Petar Preradovic.....mozda zato sto je on bio jedan od najvecih tadasnjih pesnika. Ali mogu i ja npr. da odem u Hrvatsku,i da se tamo odomaćim,i da pocnem pevati hrvatske patriotske pesme,i da ih pisem (NE ustaske,nego patriotske pesme) ,i da me 100 godina kasnije “pohrvate“ i prozovu “Hrvatom“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 A vas bih pitao,jesu li kroz istoriju postojali ti “hrvatski pravoslavci“ ? I ne samo to. Ja sam citao da postoje i rumunski pravoslavci, francuski, nemacki... A ima cak(!) i egipatskih, iranskih, kazahstanskih pa cak i (daleko bilo) irackih (?!)... Cudne stvari totalno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Cela pozadina price je je da se izbrise Srpski identitet i da se Srpska sakralna bastina proglasi "Hrvatskom". Jer primera radi na teritoriji danasnje RH,ima teritorijalnog prostora na kome ne postoje tragovi Hrvatskog naroda,pa cak i ovi istorijski falsifikati o Hrvatima kao narodu nisu vise pouzdani.Stoga je Vatikan da bi ostvario svoju imperijlanu ekspanziju stvorio vestacki narod iz Srpskog nacinalnog tkiva,danas poznat kao "Hrvati".Taj proces je najpre poceto konvertitsvom Srba u Srbe unjate,pa u srbe rimokatolike da bi na kraju svi Srbi katolicke verosipovesti,pa je od 19 veka pocela velika Kroatizacija Srba.Hrvati nisu vekovni narod zasnovan na etnicko osnovi,vec izmisljen etnos poguran istorijskim falsifikatima(Konstantin porfirogenit,Bela Hrvatska,Crvena Hvatska i slicni falsifikati).Zanimljivo je da je Ante Starcevic pokusao da falsifikuje i Spsku dnastiju Nemanjca,i Milosa obilica,nazivajuci Car Dusana posljendnjim izankom Hrvatske dinastine!? Najvecu prevaru su izdejstovali 1850 godine na Beckom knjizevnom dogovoru,kad su "ilirci" obmanuli i izigrali Vuka Karadzica i Djuru Danicica dogovorom o zajednickom Srpskoh-hrvatskoj jeziku na stokavskom narjecju. Tako danas posle krade,jezika,teritorije,nacinalnog identiteta,cilj ostaje istie,a metode drugacije.Da bi sakrili svoje tragove konvertitstva ,hrvati danas pocinju da prisvajaju cirilicu i sakralnu bastinu pravoslavnih Srba u Hrvatskoj.HPC je nastala sa idejom da se ponovo falsifikuje istorija,i da se toboz govori o nekakvoj "Istorijskoj Pravoslavnoj Hrvatskoj Crkvi" na tom podrucju,da bi se jednog dana vekovni Srpski pravoslavn manastiri poput Krke,Krupe i drugi ,mogli prikazati kao Hrvatska pravoslavna bastina,ili drugim recima da se izbrise i najmanji trag o Srbima kako autoktonom narodu na tom podneblju. Ali anjtuznije je sto SPC ne reaguje na ovakve stvari,sve u fazonu"lako cemo". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Ali anjtuznije je sto SPC ne reaguje na ovakve stvari,sve u fazonu"lako cemo". Kako ne reaguje? http://www.ipress.hr/hrvatska/episkop-fotije-hrvatska-pravoslavna-crkva-je-militantna-i-proustaska-3811.html Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 .Stoga je Vatikan da bi ostvario svoju imperijlanu ekspanziju stvorio vestacki narod iz Srpskog nacinalnog tkiva,danas poznat kao "Hrvati" Objasni mi "veštački narod", mislim zar svi narodi na ovom svetu nisu nastali tako što su se odvojili od nekog drugog? Mislim šta ti misliš da je svet stvoren sa Srbima, sa Englezima itd. i da su to "originalni narodi". Mislim ako hoćeš po bilbliji sve je od Adama i Eve krenulo, znači da se svaki narod morao odvojiti nekada od nekoga. A akko hoćeš po nauci, onda sve krenulo iz afrike pa se ljudi odvajali i osnovali narode. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Шта мислим? Ништа, обичан етнофилетизм. Дакле јеретичка црква у самом корену. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Objasni mi "veštački narod", mislim zar svi narodi na ovom svetu nisu nastali tako što su se odvojili od nekog drugog? Mislim šta ti misliš da je svet stvoren sa Srbima, sa Englezima itd. i da su to "originalni narodi". Mislim ako hoćeš po bilbliji sve je od Adama i Eve krenulo, znači da se svaki narod morao odvojiti nekada od nekoga. A akko hoćeš po nauci, onda sve krenulo iz afrike pa se ljudi odvajali i osnovali narode. Ovde je glavna razlika sto jedan deo Srpskog naroda nije svojom voljom izvrsio separatizam od matice,vec iskljucivo projektovanjem druge nacije prihvatio svoj novi identitet,da ne bi izgubo pravo na zivot.Primera radi Srbi su prisilno pokrstavani od doba Mlecana i Austrijanca metodom zastrasivanja,jer im je oduzimana zemlja i davana katolicima,nisu imali pravo sluzenja i biranja pravoslavonog patrijarha..itd Kasnije su tu postala i zverska mucenistva,sve u cilju da se stvori vestacki narod koji bi branio interese Vatikana.Reci mi jesu onih 241 000 Srba za vreme NDH,sto su zvanicno prihvatili rimokatolicku veru,a kasnije i Hrvatski identitet,to uradili slobodnom voljom da se nazovu Hrvatima,ili pak sto bi sacuvali svoj goli zivot? Ako pricamo o prinudi,i ignorisemo prava slobode kako individue,odnosno nacjije,ne vidim ni jednu relevantnu cinjenicu koja moze da ospori tezu da su Hrvati vestacki projektovan i formiran narod ,proistekao teririsanjem Srpskog nacinalnog etnosa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Reci mi jesu onih 241 000 Srba za vreme NDH,sto su zvanicno prihvatili rimokatolicku veru,a kasnije i Hrvatski identiteт Одакле ти подци? Који истраживач? На основу којих докумената и доказа је направио тај подтак? Где може да се нађе научна публикација да се види истинитост те тврдње? Србадија ми је искулирао одговор, све што ми је дао је неки историчар који узме презиме па као аха ето имају Срби са тим презименом он је њихов потомак. Што је просто речено смешан метод. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука