Agnostik Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Niko nije duzan dati Srbiji bilo sta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Oooo nemojte svetu ameriku i eu da slucajno ne opravdate! nemojte bre...Ovaj grizli prvo kao sta ima da daju,a onda mu je argument Marka Blagojevica inace zapadnog placenika da on PRETPOSTAVLJA da nisu dali jer ce svakako dati negde tamo daleko na drugi nacin. Kako god istina je sledeca i izvor je evropska komisija,sada vi mozete dubiti na glavi. "Solidarnost" Извор је Европска унија: EU solidarity with Bosnia and Herzegovina and Serbia International donors' conference for Bosnia and Herzegovina and Serbia after the floods Brussels, 16 July 2014 http://ec.europa.eu/enlargement/news_corner/floods/index_en.htm EU grants EUR80 million to Serbia http://www.europa.rs/en/mediji/najnovije-vesti/4396/EU+grants+EUR80+million+to+Serbia.html Тако да...треба пазити да Дачић не анализира за своје коферче Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Niko nije duzan dati Srbiji bilo sta. Slazem se u potpunosti. Samo da su svi tako razmisljali kao braca ameri i braca sa zapada,pitanje koliko bi jos mrtvih bilo,posto koliko znam Rusi su spasili nebrojano ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Niko nije duzan dati Srbiji bilo sta. nije tacno, imamo mi duznika koliko hoces, no takav nam horoskop kakav je... a inace uopste nije poenta da li je neko obavezan dati pomoc ili nije.... situacija je slicna ko kad imas u porodici dvoje djece, jedno je tvoje a drugo recimo iz zeninog prvog braka, ti svome kupis cokoladu a onom drugom ne kupis, sad ono drugo djete mora biti malo zesci idiot a da mu ne prorade emocije, zar ne... mislim da ova moja figura ima jako slicnu poentu ove teme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 nije tacno, imamo mi duznika koliko hoces, no takav nam horoskop kakav je... a inace uopste nije poenta da li je neko obavezan dati pomoc ili nije.... situacija je slicna ko kad imas u porodici dvoje djece, jedno je tvoje a drugo recimo iz zeninog prvog braka, ti svome kupis cokoladu a onom drugom ne kupis, sad ono drugo djete mora biti malo zesci idiot a da mu ne prorade emocije, zar ne... mislim da ova moja figura ima jako slicnu poentu ove teme Поређење ти је чудно (невезано за тему), шта ако једно од двоје деце полази у школу, а оном што не полази купујеш све исто? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 То би било као кад овде сакупљамо помоћ за некога да кренемо да објављујемо "овај није дао ништа" или "овај је дао Пери, а није Жики"... Значи дно. Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ne to bi bilo ko da ovde Pera prica o milostinji,skupljamo pare za Ziku,a Pera kaze da mu je najbolji prijatelj,pa mu ne da nista. Bas dno. I da naravno da glavni argument pojedinaca pa i na forumu za ulazak u nato i eu jeste upravo novac,pristup fondovima itd...to recimo nije dno kad se navodi kao jedan od glavnih argumenata,ali jeste kad se kaze da kad je Srbija ugrozena da neko ne mari bas previse,vec prati situaciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Поређење ти је чудно (невезано за тему), шта ако једно од двоје деце полази у школу, а оном што не полази купујеш све исто? sta hoces reci da bosna krenula u skolu a srbija ni u obdaniste nije zasla heheh i srbija i bosna su nastradale u poplavi, jednake su skoro po svemu, no su srbi omrazeniji i sasvim je logicno da manje i dobiju ako uzmes u obzir ko djeli pomoc, to zasto smo mi omrazeniji je neka druga tema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 То би било као кад овде сакупљамо помоћ за некога да кренемо да објављујемо "овај није дао ништа" или "овај је дао Пери, а није Жики"... Значи дно. zavisi brate u koju svrhu se analizira, ako se analizira iz motiva neke zavisti i slicno to jeste dno dna, slazem se sa tobom, no ako to analiziras da potkrepis neke druge logicke konstrikcije ne vidim zasto bi to bilo dno... ja recimo licno kjo pojedinac, prije bi crko neg da mi amerikanci daju milostinju jer necu od njih nista, ne zelim od bagre nista, prije cu da crknem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ja sam mislio da vi imate kompleks vise nacionalne vrednosti ali sad vidim da vi u stvari prizeljkujete da budemo necije dete pa da tu sisu sisamo dok smo zivi... I da... Mnogo bolja analogija je da smo mi onaj prosjak sto ti cisti sajbnu na semaforu pa ti trazi odstetu kad mu se polomi cetka... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 I da,ne radi se cak ni to sto ce te pare zavrsiti svuda,a najmanje ugrozenima,ali se radi o tome koliko nas "vole" koliko nas jedva cekaju u EU,koliko nas ne gledaju kao hijene topovsko meso,vec su tu da pomognu u nevolji svojoj Srbiji,koju svojim odvratnim pipcima ne pustaju na miru,ovde u Srbiji ne mozes ni u wc a da ti EU ili ambasador Amerike ne kaze "moze". Setite se sta je bilo u toku poplava? Eu i zapad prate situaciju,svaka cast. Sa druge strane Rusi su poslali najopremljenije ljude odmah,a da nisu "pratili situaciju" ali nema to...ne trebaju dokazi,cak i kad ti evropska komisija da na tacni,to je ipak zato sto mi mislimo i pretpostavljamo da nam EU i Amerika u stvari...bla bla u stvari prate i dalje situaciju,smesno. I pritom nick GregorFucka na internetu je objavio da to sto propaganda kaze nije istina,eto sram vas bilo vi koji ste mislili nesto lose o svetoj Americi i zapadu. Pa dobro prikane... Di je ondak rusija na ovom spisku? Ps. Ja stvarno ne znam sta vi ruski fetišisti i dalje radite u Srbiji? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Rusija je na onom prvom spisku...sama dok su drugi pratili situaciju. I izvini ovde postoji samo politika Eu nema alternativu,a ja Rusiju postujem jer ne prati situaciju vec dela iako znam da za nju ima alternative. Tako da vi eu i americki fanatici pravac znate gde u vas raj/ Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ja sam mislio da vi imate kompleks vise nacionalne vrednosti ali sad vidim da vi u stvari prizeljkujete da budemo necije dete pa da tu sisu sisamo dok smo zivi... Највећи проблем Србије су људи који су остали у нарцисоидној фази детињства где свет гледају као дете које од родитеља очекује да му испуњава све жеље и потребе. Њима је увек за све "неко други крив". Не прихватају никакву одговорност за своје поступке. Све што им се дешава је због неког другог, а не њих самих. Све што им је потребно треба неко други да им обезбеди. Други су дужни да их "воле", а ко им не испуњава хирове их "мрзи". Неко је дужан да им "налази посао", да им финансира школовање, плаћа летовање, налази жену, чува децу, чисти кућу... И тако редом... Значи један потпуно незрео и инфантилан поглед на живот који можеш да видиш свуда око себе. Па ето и у политици њихов поглед није "шта могу да урадим за себе да ми буде боље" него "како да нађем некога ко ће да ме чува и да ми све обезбеди". Није то искључиво везано са националистичку екипу, таквих има у свим групама. Погледај политичаре, пензионере, синдикалисте, "јавне раднике" итд. Само нису још добили посебно име... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Aha znaci prirodna katastrofa i normalna pomoc u istoj su "hirovi". Dakle gradjani Obrenovca vi sto ste pretekli pa ste zivi,jos hocete da vam se ispunjavaju svakakvi hirovi,sram vas bilo. Umesto sto ste srecni sto imate zivot,a cak vas je milosrdna i velika Amerika bombardovala zajedno sa zapadom pa ste i tu pretekli,sad opet i opet trazite nesto. I sve to i da je istina,ne menja cinjenicu da zlatna i rajska Amerika koja nas je ubijala i dalje ubija jeste uputila Bih pomoc od skoro 15 miliona evra,a Srbiji za isto 2 miliona. I da ne bude zabune ja bi bio najsrecniji kad bi na vlasti Srbije bio neko normalan ko bi i tih 2 miliona sa velikom zahvalnicom vratio,ali zato tuzio tu istu ameriku i zapad za svu materijalnu stetu napravljenu 1999 godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Oooo nemojte svetu ameriku i eu da slucajno ne opravdate! nemojte bre...Ovaj grizli prvo kao sta ima da daju,a onda mu je argument Marka Blagojevica inace zapadnog placenika da on PRETPOSTAVLJA da nisu dali jer ce svakako dati negde tamo daleko na drugi nacin. Kako god istina je sledeca i izvor je evropska komisija,sada vi mozete dubiti na glavi. "Solidarnost" Pa gdje majka Rusija na ovoj slici? Na kom spisku, sta trabunjas zivota ti. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука