Mironosica Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 QQ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Не, није ово моцартова страница. Моцарт има много бољи смисао за хумор. На крају знам које све странице моцарт држи али ову дефинитивно не држи. Ово су неки екуменисти са Бу92 само се спрдају са јадним народом. w.a.mozart, Драгана Милошевић, Интегра and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 ja rekoh al mi ne veruju... a nisam hteo da se branim dalje, ispao bih sumnjiv Олимп, коЖељ њацИ and Интегра је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 ja rekoh al mi ne veruju... a nisam hteo da se branim dalje, ispao bih sumnjivZato te je Željko odbranio :lol::lol::lol: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Cekaj ja sam sad zbunjen, jel se vama stranica svidja il vas sablaznjava? Титаник је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ja bih se slozio sa ovim. Nismo svi na nivou ave Mocarta da mozemo sve to dobro da svarimo Ево ја ћу искористити прилику, и оставити свој коментар о страници овде. И мени се свиђала и била заиста корисна. Неколико пута сам видео објаве које по мени превазилазе границе шале и хумора, те сам изашао. "А чувајте се да како ова ваша слобода не постане спотицање слабима. (8:9, 1. Кор.) Интегра and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 ja rekoh al mi ne veruju... a nisam hteo da se branim dalje, ispao bih sumnjiv Свакако испадаш сујмив чим си на овој теми и коментаришеш. Али то није ништа. Мене на форуму Видовдан стартује један момак на пп каже како би могао да почне да пише текстове. Ма реко само ти почни. А оћел излазити на Новом Стандарду. Тја реко што баш тамо? Вели момак, па ти си Жељко Цвијановић зар не. Ма да, тај сам главом и брадицом. Мислим не вреди се правдати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Нема шта, хришћански: Срђан Шијакињић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Па како није, на забаван начин говори о многима (укључујући мене) који понекад поједу неку пицу рецимо, иако тог дана иначе вероватно не би, само зато што сутра почиње пост. Е сад разлика између овога горе и постера на коме би била пљеска је само у томе што овај горе те мало насмеје и натера те да размислиш а друга варијанта би била просто безвезе. Драшко, коЖељ њацИ and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Нема шта, хришћански: Strašno :oSad si me sablaznio :o:o:o Ali tvojim komentarom!!! ! Q Q није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Нема шта, хришћански: Jel sledeci poster treba da prikaze coveka sa vezanim ocima i ustima?Zbog posta mislim , a mozda i konjska kola puna kamenja da vuce pri tome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Stranica je samo za one +18 "crkvenog staza" LISA, arizan, Данче* and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Нема шта, хришћански: Првославни хришћани се не сексају? GeniusAtWork and Candy Butcher је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Пратим вас и одлични сте, умете и малкице да претерате...да се разумемо! GeniusAtWork, Олимп, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Најбоље се учи кроз шалу, тако се лакше памти теже заборавља. Дакле, можете ли да се шалите и смејете до даске, а при том да учите? GeniusAtWork, Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука