Jump to content

Шок-мисија, фејсбук страница Православни мотивациони постери

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

ibtQfj4Cp8uH5V.JPG

Већ дуже време пратим ту страницу и могу да признам да ми је једна од омиљених. ако не и омиљена. Слабо коментаришем јер ми фејсбук служи углавном само пословно.

Приступа мисији на један савсим другачији начин од конвенционалног приступа. Све фејсбук странице углавном иду на шему нека лепа слика из цркве или икона, мало неког текстића, поуке Владике Николаја... и то је то. Наравно, и то је добро, нарочито за нове у вери, али не и да све буду на исти фазон.

Ова страница https://www.facebook.com/pages/Pravoslavni-motivacioni-posteri/208704085830287?fref=ts је сасвим другачија и све похвале админу!

Могли бисмо овде да коментаришемо коментаре са те странице и објаве :)

Подели на овим сајтовима

Смејање до 101 и назад.

Јуче је био неки лустер у питању. 12:smeha:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ево ја ћу искористити прилику, и оставити свој коментар о страници овде.

И мени се свиђала и била заиста корисна. Неколико пута сам видео објаве које по мени превазилазе границе шале и хумора, те сам изашао.

"А чувајте се да како ова ваша слобода не постане спотицање слабима. (8:9, 1. Кор.)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Nisu loši ali umeju da preteraju... čujem da medju adminima ima i žena a to mi miriše na djavolju rabotu. Evo skoro su postavili sliku nekog klinca u odeždi, da malo smire strasti. Pratim ih i ja ali čuvam dušu svoju. Deluju mi kao emisija šok koridor, vo vremja ono

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Дрмају ко "Рихтер" и "меркалије" заједно :D

Увек ми је посластица да их погледам, али умем и да се саблазним, не њиховом кривицом....већ својим "сакривеним" ликовима

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Nisu loši ali umeju da preteraju... čujem da medju adminima ima i žena a to mi miriše na djavolju rabotu. Evo skoro su postavili sliku nekog klinca u odeždi, da malo smire strasti. Pratim ih i ja ali čuvam dušu svoju. Deluju mi kao emisija šok koridor, vo vremja ono

Сумњив си ми нешто Моци ;) :P

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

LOL, ovo mi stvarno bilo smesno:

Marina Cvetanovic ADMIN JE LUD,JELO!ADMINE OVE EKUMENISTIČKE ILI KO ZNA ČIJE STRANICE,HRISTOS ME NEĆE ZBOG TEBE OSUDITI,NE BRIGAJ NO U CRKVU MALO DA TI ODEŠ

Osim ako se clanica isto ne zeza :)

Подели на овим сајтовима

LOL, ovo mi stvarno bilo smesno:

Marina Cvetanovic ADMIN JE LUD,JELO!ADMINE OVE EKUMENISTIČKE ILI KO ZNA ČIJE STRANICE,HRISTOS ME NEĆE ZBOG TEBE OSUDITI,NE BRIGAJ NO U CRKVU MALO DA TI ODEŠ

Osim ako se clanica isto ne zeza :)

kamo lepe sreće da zeza - tamo ti se od svih koji su lajkovali zezaju admini i još njih... 3-4

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako nas Moci ne stoji iza ove grupe, tu me seci :-D

ovi su preveliki zalogaj čak i za mene... znam jednog admina inače

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Čitajte tumačenja svetih otaca a ako vam baš ne ide, vidite i tumačenja na vikipediji LOL LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Готово да нема објаве да се не јаве бисери који ће сада наново тумачити, исправљати, сецирати, критиковати...

ја страницу доживљавам као опуштајућу са добром поруком, на некласичан начин. Питам се само како админ има живаца да разговара са свима њима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...