Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Nekada se znao red, pa se ljudi nisu zaljubljivali. Млађони, Данче*, DYNABLASTER and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Некако ме ова тема (љубоморе) увек подсети на појам моралног хазарда из економије Све смо вас покварили... Срђан Шијакињић, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Najvise me privlaci kada je muskarac pametan i kada imam o cemu da pricam sa njim. Панарет and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Nekada se znao red, pa se ljudi nisu zaljubljivali. Шта предлажеш, брате? Како да се у_реди ова омладина? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Шта предлажеш, брате? Како да се у_реди ова омладина? Da se deca od malena uce bastovanstvu i poljoprivredi, radu i zivotu u prirodi a ne blajanju u gradovima. Muska deca obavezno da se upisuju u guslarsku skolu i skolu poznavanja hebrejskog jezika a zenska deca na casove raznih rucnih radova, vezanja, strikanja etc. Samo tako ce deca nauciti da zive po biblijskim zakonima i izbeci da budu kurve i buzdovani. RYLAH, Срђан Шијакињић, Anette and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Куку... Значи, за мене нема наде... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Куку... Значи, за мене нема наде... Treba da se skidas sa svakog satanizma i da se dovis u red. Ako ovako nastavis moze da ti se desi da nocu sanjas da te jure dinosaurusi da danju da ti se prividjaju marsovci. Sama cinjenica da si preke naravi i da si mnogo gadna kad pobesnis govori koliko je sati kod tebe. Bio je tu neko vreme jedan forumas, i sad je tu pdo trol nickom, koji se lozi na to pa je dobro ako izbegavas takve susrete. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Између Катје и Грушењке бирам Катју. P.S. Ко није прочитао Браћу Карамазове нека прочита. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Између Катје и Грушењке бирам Катју. P.S. Ко није прочитао Браћу Карамазове нека прочита. Ја бирам пиво. Обе смарају за медаљу. Ал зато Авдотја Романовна (Дуња)... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ја бирам пиво. Обе смарају за медаљу. Ал зато Авдотја Романовна (Дуња)... Дуња није опцијa, држимо се реалности. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Док вас двојица нећете Шљиву све је добро Ko разуме схватиће... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Што се ставова о браку тиче - јесте страшааан. Ljubav izgoni strah napolje... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Sve me privlaci... jedino sto me odbija je laz....bolje bolna istina nego srecna laz... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ljubav izgoni strah napolje... Па, те највише мањка. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Aquilius Cratus ijao znala sam da je tu! a koji mu je trol nick molim te mi reci da nije ovaj sto kaci ove gole g.... :-D a sto se tice teme sto me privuklo privuklo me .... pa se sad i dalje medjusobno privlacimo a mislim da je to bio neki opsti utisak neke snage, hrabrosti, jacine a istovremeno dobrote... postenja... nekako mi zene volimo te jake muskarce a da su meka srca :-D verovali ili ne postoje jos uvek takvi, hvala Bogu sto mi je jednog takvog poslao (dopao mi se i fizicki da se ne lazemo al necemo sad o tome i o parfemima... ali to nekako ide na drugo mesto pa sve zajedno kad uzmes .... brak je super :-D......) nesto ne mogu da postavim citat sorry Slavko..., Драгана. and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука