Jump to content

Шта вас привлачи, а шта одбија...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Некако ме ова тема (љубоморе) увек подсети на појам моралног хазарда из економије

Све смо вас покварили... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Шта предлажеш, брате? :D Како да се у_реди ова омладина?

Da se deca od malena uce bastovanstvu i poljoprivredi, radu i zivotu u prirodi a ne blajanju u gradovima. Muska deca obavezno da se upisuju u guslarsku skolu i skolu poznavanja hebrejskog jezika a zenska deca na casove raznih rucnih radova, vezanja, strikanja etc. Samo tako ce deca nauciti da zive po biblijskim zakonima i izbeci da budu kurve i buzdovani.

Подели на овим сајтовима

Куку... Значи, за мене нема наде... :D

Treba da se skidas sa svakog satanizma i da se dovis u red. Ako ovako nastavis moze da ti se desi da nocu sanjas da te jure dinosaurusi da danju da ti se prividjaju marsovci. Sama cinjenica da si preke naravi i da si mnogo gadna kad pobesnis govori koliko je sati kod tebe. Bio je tu neko vreme jedan forumas, i sad je tu pdo trol nickom, koji se lozi na to pa je dobro ako izbegavas takve susrete.

Подели на овим сајтовима

Између Катје и Грушењке бирам Катју. :D

P.S. Ко није прочитао Браћу Карамазове нека прочита. :D

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Између Катје и Грушењке бирам Катју. :D

P.S. Ко није прочитао Браћу Карамазове нека прочита. :D

Ја бирам пиво. Обе смарају за медаљу.

Ал зато Авдотја Романовна (Дуња)...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја бирам пиво. Обе смарају за медаљу.

Ал зато Авдотја Романовна (Дуња)...

Дуња није опцијa, држимо се реалности. :D

• Волим 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Што се ставова о браку тиче - јесте страшааан.

Ljubav izgoni strah napolje... :)

Подели на овим сајтовима

Aquilius Cratus

ijao znala sam da je tu! a koji mu je trol nick molim te mi reci da nije ovaj sto kaci ove gole g.... :-D

a sto se tice teme sto me privuklo privuklo me .... pa se sad i dalje medjusobno privlacimo :) a mislim da je to bio neki opsti utisak neke snage, hrabrosti, jacine a istovremeno dobrote... postenja... nekako mi zene volimo te jake muskarce a da su meka srca :-D verovali ili ne postoje jos uvek takvi, hvala Bogu sto mi je jednog takvog poslao (dopao mi se i fizicki da se ne lazemo al necemo sad o tome i o parfemima... ali to nekako ide na drugo mesto pa sve zajedno kad uzmes .... brak je super :-D......)

nesto ne mogu da postavim citat sorry

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...