Jump to content

Шта вас привлачи, а шта одбија...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Тооооооооооооооооооооооооо! Мммм, најбољи је, бар мени, баш је мужеван

Подели на овим сајтовима

Бугарска ружа ме привлачила.

Sladunjavo sirce...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Odbija me napadnost, preveliko hvalisanje, nedostatak smisla za humor, monotonost, nedostatak avanturističkog duha, uska shvatanja, škrtarenje, ekstremizam u bilo kom obliku(pogotovo mislim na religijski ili antireligijski), nezrelost (tu sam sama sebi u usta uskočila, btw), nepismenost (ozbiljno, nepismenog čoveka odmah diskvalifikujem), neurednost, nedostatak bilo kakve ambicije, nedostatak saosećajnosti, predrasude...

Uh, mogla sam ovo i po azbučnom redu poređati.

Privlače me suprotnosti od ovoga gorenavedenog. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Е мој ти, па ти ниси одрастао 90-тих у Србији када су се Деним, Брут и Малиција користили у хектолитрима.

Што се тиче теме, привлачи ме доста тога, а одбија ме глупост.

Za Brut i Maliciju znam...ali Denim mi je sad tek poznat kroz maglu nekako.

Mada mene parfemi baš zanimaju...volim da analiziram sastav. Gornje note, srednje note , pa baza...pa kako se razvija na koži i slično.

Подели на овим сајтовима

Е мој ти, па ти ниси одрастао 90-тих у Србији када су се Деним, Брут и Малиција користили у хектолитрима.

Kad se već nabrajate sirće...zaboraviste i Pino Silvestre  :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Одбијају ме дигнут нос, љубомора и фолирање. А шта ме тачно привлачи, то још нисам успео да похватам. Веома разноврсне ствари. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...