Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Kao omladinac sam ga koristio povremeno... http://www.dealsfight.com/perfume/compare/denim-men-boys-perfumes-denim-musk-edt-1/17549178608 Тооооооооооооооооооооооооо! Мммм, најбољи је, бар мени, баш је мужеван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Бугарска ружа ме привлачила. Sladunjavo sirce... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Kao omladinac sam ga koristio povremeno... http://www.dealsfight.com/perfume/compare/denim-men-boys-perfumes-denim-musk-edt-1/17549178608 Aaaa, toaletna voda. Ja sve mislim šta joj je Denim i gde se meće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ил' ме привуче цео човек ил' не. И тако... Срђан Шијакињић, Данче*, Наташа81 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Тооооооооооооооооооооооооо! Мммм, најбољи је, бар мени, баш је мужеван Sestro, si pomirisala nekad neki Guerlainov parfem ? Ili neki Muglerov od dizajnerskih ? O niche mirisima da i ne pričamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Sestro, si pomirisala nekad neki Guerlainov parfem ? Ili neki Muglerov od dizajnerskih ? O niche mirisima da i ne pričamo. Jok drzim se provjerenog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Odbija me napadnost, preveliko hvalisanje, nedostatak smisla za humor, monotonost, nedostatak avanturističkog duha, uska shvatanja, škrtarenje, ekstremizam u bilo kom obliku(pogotovo mislim na religijski ili antireligijski), nezrelost (tu sam sama sebi u usta uskočila, btw), nepismenost (ozbiljno, nepismenog čoveka odmah diskvalifikujem), neurednost, nedostatak bilo kakve ambicije, nedostatak saosećajnosti, predrasude... Uh, mogla sam ovo i po azbučnom redu poređati. Privlače me suprotnosti od ovoga gorenavedenog. Никола Поповић, Vesna Milovic, Интегра and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Е мој ти, па ти ниси одрастао 90-тих у Србији када су се Деним, Брут и Малиција користили у хектолитрима. Што се тиче теме, привлачи ме доста тога, а одбија ме глупост. Za Brut i Maliciju znam...ali Denim mi je sad tek poznat kroz maglu nekako. Mada mene parfemi baš zanimaju...volim da analiziram sastav. Gornje note, srednje note , pa baza...pa kako se razvija na koži i slično. Драгана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Е мој ти, па ти ниси одрастао 90-тих у Србији када су се Деним, Брут и Малиција користили у хектолитрима. Kad se već nabrajate sirće...zaboraviste i Pino Silvestre Срђан Шијакињић, Manolis, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Nesto najsesi, sto se tice muskaraca su njihove ruke . i ua ABS. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Kad se već nabrajate sirće...zaboraviste i Pino Silvestre Парфем који су користили трговачки путници и остали који су доста времена проводили у ходу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Kad se već nabrajate sirće...zaboraviste i Pino Silvestre To je ona šišarka ? Jel tako ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Малиција Dobih za rođendan(ove godine) jedan primerak ovdepomenute kupke. Kad sam pomirisala, htedoh peglu da bacim. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Nesto najsesi, sto se tice muskaraca su njihove ruke . i ua ABS. Si ti udata ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Одбијају ме дигнут нос, љубомора и фолирање. А шта ме тачно привлачи, то још нисам успео да похватам. Веома разноврсне ствари. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука