Crnokosa Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Ja se stvarno nadam da ne idu u prazno... Propustila sam mnoooogo, i bas mi je zao... Skoro sam otisla na Liturgiju, sinak me probudio na vreme i ostao sa tatom a mama sebi dala oduska. Tesko je kad muz ne ide u crkvu, ne zna nista o tome, jedva naterah njega i svekra za slavu da odemo... A sa vama ovde mi je lakse, kad popricam sa nekim ali net me zezapa ne mogu stalno. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Pitanje koje nam je veroucitelj, danas moj duhovnik postavio kada smo bili u srednju skolu glasilo je Zasto idete u crkvu? Ustajete nedeljom rano slusate te popove kako se deru umesto da spavate? Tada nisam znao sta odgovoriti iako nam je on kasnije objasni odgovor oko zajednice nas ljudi sa Bogom. Meni je danas odlazak u crkvu nesto najvelicanstvenije, mir koji tamo stekem za vreme liturgije je nesto sto ne mogu da opisem ili objasnim. Prepuna crkva i ljudi koji zahvaljuju Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Slazem se sa tim... Redovno sam se pricescivala i isla u crkvu dok sam bila u Bg-u na klinici i prelepo se osecala. Cim sam se vratila u svoj kraj, smanjila odlaske opet sve po starom... Жедни је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 I ja dok sam kuci ne idem u crkvu stalno, jer u mom selu crkva ne postoji. Ali dok sam na fakultetu redovan sam na liturgiji i na vecernjoj molitvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Ja cu verovatno da predjem da zivim na selu, puno selo ljudi i omladine, ima crkve a samo se jednom godisnje sluzi Liturgija... sta onda? Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Zdravo svima! 8086.gif Ovo je ujedno moja i prva poruka na ovom forumu pa ću Vam reći nešto malo o sebi. Zovem se Milloš, imam 16 godina i živim u Podgorici. Na ovaj forum sam došao tako što sam tražio odgovor na isto pitanje koje je postavio jedan od korisnika u ovoj temi: https://www.pouke.org/forum/topic/6453-molim-pripadnice-zenskog-pola-da-ne-otvaraju-ovo-da-se-ne-crvenim-bezveze/. I to mi je pomoglo, dio teksta koji se nalazi u toj temi mi ne dozvoljava da više počinim taj grijeh i više ne razmišljam o tome. Mislio sam da će biti teže, ali krivudavi putevi se izgleda ispravljaju kada nešto radite sa vjerom u Boga. Nikad u životu nisam slutio da će ta vjera da zaguši nesigurnosti koje navlače na grijehove. U zadnjih godinu dana osjećam kako se mijenjam, i idem u potpuno drugačijem pravcu od ostalih vršnjaka. Ono što je činjenica jeste to da sam asocijalan. Ako u meni ima mržnje, a ima, onda je to mržnja prema modi i trendu. Posmatram ljude, i svi teže ka istim stvarima. Svi usvajaju nešto, i čini mi se da niko ne pokušava da pronađe u sebi nešto što stvara, već svi sebi zadaju za cilj ono što i drugi hoće. Ali, o tome razmišljam sve manje i to mi ne predstavlja problem. Gore sam rekao da sam izbacio iz navike rukoblud, i to je još jedna stvar koje me udaljava od ostalih. Srećan sam ja zbog toga ljudi. Lošu energiju oslobađam jakim i žestokim zvucima muzike koje slušam. Počeh da čitam Bibliju. Ništa u životu ne zapamtim bolje nego stranicu i dio lista na kojem sam stao sa čitanjem. Čudnovata je ta Biblija, nadam se da ću u njoj pronaći neke odgovore koje tražim. I tako, želim da se približim Bogu i on to mi postaje sve važnije i važnije, a s obzirom da svi mi ovdje imamo takve namjere, zašto da to ne radimo zajedno? :good2: Inače, bavim se kompjuterima, programiram i istražujem, podržavam Linux i volim da rješavam probleme i da pomažemm. Дејан, Grizzly Adams, w.a.mozart and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Pozdrav momce i dobrodoso na forum Ovo sto kazes mi nije bas jasno: "Gore sam rekao da sam izbacio iz navike rukoblud, i to je još jedna stvar koje me udaljava od ostalih." Ali to nema veze sa drugima lol. Mozda si hteo da kazes da te to izdvaja od drugih? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 ćao, moj savet ti je da se po pitanju vere u početku ne zalećeš previše Срђан Шијакињић, DYNABLASTER, Mironosica and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Mozda si hteo da kazes da te to izdvaja od drugih? Da, to sam htio da kažem moj savet ti je da se po pitanju vere u početku ne zalećeš previše Na kakvom sam ja početku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Na kakvom sam ja početku? ne znam Николa and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 A zbog čega misliš da se zalećem? Hoćeš da kažeš da pretjerujem u nečemu ili? Nisam te baš najbolje shvatio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 A zbog čega misliš da se zalećem? Hoćeš da kažeš da pretjerujem u nečemu ili? Nisam te baš najbolje shvatio Ne kažem da se zalećeš, ne znam. Nego kažem ti iz svog iskustva, onako čisto da znaš, inspirisan ovim što si napisao, da dok se upoznaješ sa verom i kad budeš čitao raznorazne stvari - da se ne zalećeš, tj. nemoj sve da shvatiš previše ozbiljno. I nemoj se izolovati od društva, barem ne na svoju inicijativu. Prosto shvati sve to jednostavno, i pristupi na jedan uravnotežen i jednostavan način. I budi nežan prema sebi. Grubost i prema sebi i prema drugima nema nikakvog dobrog efekta. Aleksandra_A and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Zdravo svima! 8086.gif Ovo je ujedno moja i prva poruka na ovom forumu pa ću Vam reći nešto malo o sebi. Zovem se Milloš, imam 16 godina i živim u Podgorici. Na ovaj forum sam došao tako što sam tražio odgovor na isto pitanje koje je postavio jedan od korisnika u ovoj temi: https://www.pouke.org/forum/topic/6453-molim-pripadnice-zenskog-pola-da-ne-otvaraju-ovo-da-se-ne-crvenim-bezveze/. I to mi je pomoglo, dio teksta koji se nalazi u toj temi mi ne dozvoljava da više počinim taj grijeh i više ne razmišljam o tome. Mislio sam da će biti teže, ali krivudavi putevi se izgleda ispravljaju kada nešto radite sa vjerom u Boga. Nikad u životu nisam slutio da će ta vjera da zaguši nesigurnosti koje navlače na grijehove. U zadnjih godinu dana osjećam kako se mijenjam, i idem u potpuno drugačijem pravcu od ostalih vršnjaka. Ono što je činjenica jeste to da sam asocijalan. Ako u meni ima mržnje, a ima, onda je to mržnja prema modi i trendu. Posmatram ljude, i svi teže ka istim stvarima. Svi usvajaju nešto, i čini mi se da niko ne pokušava da pronađe u sebi nešto što stvara, već svi sebi zadaju za cilj ono što i drugi hoće. Ali, o tome razmišljam sve manje i to mi ne predstavlja problem. Gore sam rekao da sam izbacio iz navike rukoblud, i to je još jedna stvar koje me udaljava od ostalih. Srećan sam ja zbog toga ljudi. Lošu energiju oslobađam jakim i žestokim zvucima muzike koje slušam. Počeh da čitam Bibliju. Ništa u životu ne zapamtim bolje nego stranicu i dio lista na kojem sam stao sa čitanjem. Čudnovata je ta Biblija, nadam se da ću u njoj pronaći neke odgovore koje tražim. I tako, želim da se približim Bogu i on to mi postaje sve važnije i važnije, a s obzirom da svi mi ovdje imamo takve namjere, zašto da to ne radimo zajedno? :good2: Inače, bavim se kompjuterima, programiram i istražujem, podržavam Linux i volim da rješavam probleme i da pomažemm. A izvini prijatelju ali moram da te pitam... Odakle tebi "losa energija" u 16 godina koju izbacujes iz sebe glasnom muzikom? Kakva bre losa energija u 16. godinu? Zezanje, smejanje, kampovanje sa ortacima, prvo pijanstvo ... To je 16. godina a ne "asocijalnost" ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Ооо има и мојих земљака овђе и то исто година имамо. Добродошао Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 A izvini prijatelju ali moram da te pitam... Odakle tebi "losa energija" u 16 godina koju izbacujes iz sebe glasnom muzikom? Kakva bre losa energija u 16. godinu? Zezanje, smejanje, kampovanje sa ortacima, prvo pijanstvo ... To je 16. godina a ne "asocijalnost" ... Ih, sad ti misliš da sam ja stalno pod lošom energijom. To sam rekao u smislu nervoze ili bijesa, što i jeste loša energija, ali nisam rekao da po cijeli dan divljam uz glasnu muziku. Kad si imao 16 godina, nekad si morao da budeš ljut zbog nečega ili bijesan. Što se tiče asocijalnosti, jednostavno ne izlazim puno i nisam previše druželjubiv, ali drugova imam dosta. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука