Deki992 Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Kakav je vas stav o suplementima?Da li ih koristite ili mislite da nam oni ipak nisu potrebni?Pre svega,mislim da industrijske suplemente....Ranije sam cuo da je,jedna jabuka iz 70 tih godina cini mi se imala hranljivu vrednost kao danasnjih devet jabuka.Takve argumente cesto potezu zagovornici dodataka ishrani,aludirajuci na to da je danasnjem coveku potreban dodatni unos mnogih "materija". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ja koristim suplemente,u nekim umerenim kolicinama i zavisno od potreba i finansija.Uvek sam naravno za "prirodno" ali,uglavnom zbog nedostatka para i vremena nisam u mogucnosti da sebi priustim sve sto bih zeleo.Inace,u poslednje vreme dosta vise paznje pridajem ishrani i smatram da je njena uloga u nasem celokupnom zdravlju od primarne vaznosti.Takodje,smatram da se mi kao nacija veoma lose hranimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 ја ставим павлаку обавезно а пре сам фурао и мајонез... Deki992 and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ja korisim suplemente zbog treniranja, bavim se fitnesom. Ono sto je najvaznije sto treba da se shvati pre upotrebe supemenata jeste da oni NIKAKO ne smeju biti zamena obrocima vec samo dopuna. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Kakav je vas stav o suplementima? Da li ih koristite ili mislite da nam oni ipak nisu potrebni? Pre svega,mislim da industrijske suplemente.... Ranije sam cuo da je,jedna jabuka iz 70 tih godina cini mi se imala hranljivu vrednost kao danasnjih devet jabuka. Takve argumente cesto potezu zagovornici dodataka ishrani,aludirajuci na to da je danasnjem coveku potreban dodatni unos mnogih "materija". Bavim se sportom i koristila sam suplemente one malo drugacije, pa nisi jasan po tom pitanju. Mislis na vitamine i minerale kojih nema dovoljno u svakodnevnoj ishrani.???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 ја ставим павлаку обавезно а пре сам фурао и мајонез... Pa sta bi drugo mogao da jede jedan Amerikanac u dusi nego dzank fud :PInace,sad si me bacio u razmisljanje.S obzirom da se po novom ucenju (koje si skoro izbacio i ti ovde) holesterol ne smatra vise opasnoscu po coveka,mozemo li onda reci da je majonez ok jesti? Bavim se sportom i koristila sam suplemente one malo drugacije, pa nisi jasan po tom pitanju. Mislis na vitamine i minerale kojih nema dovoljno u svakodnevnoj ishrani.???? Mislim na sve suplemente koje mozes kupiti u apoteci ili nekoj radnji koja se bavi time?Sta si ti mislila,sa ovim boldovanim? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Користим шумећи магнезијум. :bleh: Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Користим шумећи магнезијум. :bleh: Odlicno. Ja sam ga pio pre nekoliko meseci,imao sam problem sa grcevima u nogama od trcanja. Kazu da je on dobar za to,mislim i da mi je zaista pomogao. Pio sam onaj od 200 mg,kazu da muskarcu dnevno treba oko 400,zenama oko 300 mg. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Odlicno. Ja sam ga pio pre nekoliko meseci,imao sam problem sa grcevima u nogama od trcanja. Kazu da je on dobar za to,mislim i da mi je zaista pomogao. Pio sam onaj od 200 mg,kazu da muskarcu dnevno treba oko 400,zenama oko 300 mg. Јесте, пијем га због гречева илити спазми Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Inace,sad si me bacio u razmisljanje.S obzirom da se po novom ucenju (koje si skoro izbacio i ti ovde) holesterol ne smatra vise opasnoscu po coveka,mozemo li onda reci da je majonez ok jesti? ja ga ne jedem previse biljnih masti.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 ja ga ne jedem previse biljnih masti.... A ja mislio da je on ozloglasen zbog holesterola (zumanaca) ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 A ja mislio da je on ozloglasen zbog holesterola (zumanaca) ... holestelor je zdrav :p Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ја користим Хајнекен и веома сам задовољан. Лапис Лазули, Mironosica, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Hemija, u ovom kontekstu, je besmisao. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Hemija je besmisao. To sam i ja rekao,kada sam batalio hemijski faks... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука