Jump to content

Krivica roditelja..

Препоручена порука

Време је један од значајних фактора, како за децу, тако и за одрасле.

Разлика је ако човек оде кафану ујутро или после поноћи.

Што рече један , не можеш отићи у кафану у 3 после поноћи и очекивати на нађеш трезне људе који дискутују о књижевности.

Подели на овим сајтовима

Bezveze ti tema skroz, ali ajde da odgovorim.

Ja sam bila napolju do 3-4 jutru sa 15 godina a još uvek sam živa.

Ima velike razlike između napolju posle  12 na nepoznatom mestu,po mrakači i pustači, i biti napolju posle 12 na turniru gde je celo selo prisutno. 

Ako si ti sa 15 godina dolazila kući pre 10, onda ne znam šta da ti kažem. Osim da si imala nesrećno detinjstvo.

Брате, ала га сад  ти лупи да простиш, какве везе има долазио кући пре 10 или не? Ево нисам ни ја скоро никад, чак иако јесам, није ми се допадало, шта ћу уосталом напољу по мраку, могу само да бленем у звезде ако их има, ал то могу и кући. И опет нисам имао несрећно детињство. 

Једино лети када је дан дужи, па Сунце зађе око 9, а ја волим вече и тај период сат времена после заласка. 

Девојка је у праву, шта ће клинци тако касно? Нема везе сад са овим, ја мислим да то није узрок, али иначе. 

И шта се уопште ради после 12 , па чини детињство срећним? 

Милосављевић, on 07 Aug 2014 - 21:49, каже:

У сваком случају лик је извршио кривично дело убиства. То шта су мотиви, како се одиграло, та се десило... то ће суд да утврди много боље од нас, и д утврди кава му казна следује.

Смо мислим да психопта није адекватан термин. Психопата је неко ко нема емоције. овај је пре социопата. Већина насилних криминалаца  и јесу социопате, психоапте ретко заврше у затворима, превише су хладокрвни а када су убице углавном су серијске убице.

Кажу, ал опет новине, да је био миран и хладан ко да се ништа није десило. Ко зна шта ту све има. 

Подели на овим сајтовима

Кажу, ал опет новине, да је био миран и хладан ко да се ништа није десило. Ко зна шта ту све има. 

Управо. Можд је и психопата, не кажем да није, само да вероватно није. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Што рече један , не можеш отићи у кафану у 3 после поноћи и очекивати на нађеш трезне људе који дискутују о књижевности.

Није баш ни моменат ни тема да се о томе пише, али некада у кафанама и јесу разговарали о књижевности и стварали је (све до фајронта). Нису, до душе, били трезни, то стоји.

Подели на овим сајтовима

Мени једно није јасно, зашто се оволико велика фрка подиже око овог детета ( а притом ништа није урађено да се жива пронађе)  када има још деце које су нестали али су ти нестанци без медиске помпе, шта је ту питању, шта се иза овога све крије, просто ми ту нешто не штима?!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

У сваком случају лик је извршио кривично дело убиства. То шта су мотиви, како се одиграло, та се десило... то ће суд да утврди много боље од нас, и д утврди кава му казна следује.

Смо мислим да психопта није адекватан термин. Психопата је неко ко нема емоције. овај је пре социопата. Већина насилних криминалаца  и јесу социопате, психоапте ретко заврше у затворима, превише су хладокрвни а када су убице углавном су серијске убице. 

nema emocije, nije se kajao...

Подели на овим сајтовима

Мени једно није јасно, зашто се оволико велика фрка подиже око овог детета ( а притом ништа није урађено да се жива пронађе)  када има још деце које су нестали али су ти нестанци без медиске помпе, шта је ту питању, шта се иза овога све крије, просто ми ту нешто не штима?!

Kako to mislis nista nije uradjeno? Bas jeste, cijela Srbija se digla na noge, i znani i neznani su tragali za njom?

Подели на овим сајтовима

Kako to mislis nista nije uradjeno? Bas jeste, cijela Srbija se digla na noge, i znani i neznani su tragali za njom?

Није то моје питање, питала сам зашто нису оволико медиски пропраћени и други нестанци, јер ево скоро сваки дан се објављују на свим мрежама фотографије несталог младића, затим данас читам први пут да су до сад нестали 13-оро деце, где су медије да све то објаве!?

Затим се питам дали и новинари дају тачне информације може да се деси да човек и није крив а њему већ уништен живот а ако се докаже да је крив онда је сам себе уништио тј. сам себи преписао смртну казну..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

sutradan postavljao slike na fb, kulirao, zezao se... bas emotivno

Знаш како најбоље да препознаш психопату? Психопате углавном злочине раде толико добро (јер су мртви хладни) да их је јако тешко ухватити. Овог чим су ухватили то је неки други ментани проблем. 

Кажем ти већина злочинаца нису психопате. Већина су соцопате, то ти је неко ко не уважава права других људи. Он може да осети емпатију, али себе дожвиљава важнијим од другог човека. ПСихопата са друге стране, уопште не може да осети емпатију.

ево ти га психопата:

Подели на овим сајтовима

Nije momenat za ovakvu temu ali ako vec hoces mozemo i iz drugog ugla da sagledamo.

http://www.nadlanu.com/pocetna/aktuelno/drustvo/MAJKA-UBICE-Zao-mi-je-Tijane-ali-mi-je-zao-i-mog-sina.a-245663.295.html

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Nije momenat za ovakvu temu ali ako vec hoces mozemo i iz drugog ugla da sagledamo.

http://www.nadlanu.com/pocetna/aktuelno/drustvo/MAJKA-UBICE-Zao-mi-je-Tijane-ali-mi-je-zao-i-mog-sina.a-245663.295.html

Класичан пасивно-агресивни социопата. Али школски пример. 

Подели на овим сајтовима

Брате, ала га сад  ти лупи да простиш, какве везе има долазио кући пре 10 или не? Ево нисам ни ја скоро никад, чак иако јесам, није ми се допадало, шта ћу уосталом напољу по мраку, могу само да бленем у звезде ако их има, ал то могу и кући. И опет нисам имао несрећно детињство. 

Једино лети када је дан дужи, па Сунце зађе око 9, а ја волим вече и тај период сат времена после заласка. 

Девојка је у праву, шта ће клинци тако касно? Нема везе сад са овим, ја мислим да то није узрок, али иначе. 

И шта се уопште ради после 12 , па чини детињство срећним?

Prvo, ja ti nisam brat. Na svu sreću.

Drugo, to je jedini deo poruke koji na neki način nije bio ozbiljan. Ostalo jeste. 

Obiđide me.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ako si ti sa 15 godina dolazila kući pre 10, onda ne znam šta da ti kažem. Osim da si imala nesrećno detinjstvo.

Kakve gluposti, Boze sacuvaj...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...