Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Decu ne pustati same na ulicu. Ni u sred dana. Otpratiti do skole i iz skole, izlaz ograniciti do 9-10 sati uvece ( za tinejdzere) jer za dobar provod mrak nije neophodan, mogu se ljudi sjajno provesti i u podne ... Kod nas nezaposlenih balkanaca ima taj izlazak uvece koji je malo nepotreban ... Ali stekli smo malo losih navika kojih se trebamo odrevi ... Srdjan, Драгана. and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наташа81 Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Брате, ала га сад ти лупи да простиш, какве везе има долазио кући пре 10 или не? Ево нисам ни ја скоро никад, чак иако јесам, није ми се допадало, шта ћу уосталом напољу по мраку, могу само да бленем у звезде ако их има, ал то могу и кући. И опет нисам имао несрећно детињство. Једино лети када је дан дужи, па Сунце зађе око 9, а ја волим вече и тај период сат времена после заласка. Девојка је у праву, шта ће клинци тако касно? Нема везе сад са овим, ја мислим да то није узрок, али иначе. И шта се уопште ради после 12 , па чини детињство срећним? facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Класичан пасивно-агресивни социопата. Али школски пример. Како знаш ? Дај,објасни мало ако није проблем . Извињавам се на спаму . JESSY and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ako sada nije trenutak, kada ce biti? Kada psihopate ubiju jos mnogo djece? Kada? Niko od nas ne zna sta ce mu se desiti ,niti gde mu preti opasnost. Tako ni mala Tijana nije znala pa je izasla. Mnogo me je potresla ova prica . Strasno! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Како знаш ? Дај,објасни мало ако није проблем . Извињавам се на спаму . Очигледно исфрустриран лик, тежак живот, потискује све негативне емоције којих им пуно (реко бих из текста)... вероватно има и неки облик минорне депресије, још кад му се ово десило "прелило му је чашу" То је неко моје виђење. Соципате су често повређени људи. Већин криминалаца које знам су дебело повређени или од стране породице или од стране друштва. пример, им једн тип, који је сад кримос онако гадан.. ја га знам од детињства.. није био ништа проблематичн као дете, није имао оца и био је лепушкст момак, девојке су га доста волеле. Ови остали су углавном били љубоморни на њега и често су га тукли без разлога. Једном сам гледао како му је лик старији 2 године исцепао аркаду колико га је јако ударио, скоро без разлога. Нашао нешто да се закачи. Онд негде на крју пубертета решио да "окрене" други лист, кренуо д се дружи са истим таквим ликовима, и сад је тежаак кримос, без много мозга и са слабо савести. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Очигледно исфрустриран лик, тежак живот, потискује све негативне емоције којих им пуно (реко бих из текста)... вероватно има и неки облик минорне депресије, ... Мање више, опис просечног грађанина Србије . Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Мање више, опис просечног грађанина Србије . Мање више, просечан грађанин Србије по мом мишљењу има облике социопатије. Зато и имамо доста насиља у породици, насиља и криминал генерално, пада морала и слично. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Очигледно исфрустриран лик, тежак живот, потискује све негативне емоције којих им пуно (реко бих из текста)... вероватно има и неки облик минорне депресије, још кад му се ово десило "прелило му је чашу" То је неко моје виђење. Соципате су често повређени људи. Већин криминалаца које знам су дебело повређени или од стране породице или од стране друштва. пример, им једн тип, који је сад кримос онако гадан.. ја га знам од детињства.. није био ништа проблематичн као дете, није имао оца и био је лепушкст момак, девојке су га доста волеле. Ови остали су углавном били љубоморни на њега и често су га тукли без разлога. Једном сам гледао како му је лик старији 2 године исцепао аркаду колико га је јако ударио, скоро без разлога. Нашао нешто да се закачи. Онд негде на крју пубертета решио да "окрене" други лист, кренуо д се дружи са истим таквим ликовима, и сад је тежаак кримос, без много мозга и са слабо савести. Мене стварно чуди та тежња појединих људи да постану исти као и особе које их матретирају и туку . То заиста не разумем . Зар не би било логичније да код особа се који су били злостављани јави још већи отпор према људима које их злостављају , а не да им се придруже. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Мене стварно чуди та тежња појединих људи да постану исти као и особе које их матретирају и туку . То заиста не разумем . Зар не би било логичније да код особа се који су били злостављани јави још већи отпор према људима које их злостављају , а не да им се придруже. Све је лична логика. Он њега види као моћнијег, себе као слабијег и немоћног, пожели да буде моћнији и јачи, да буде "изнад њега". Ово причам из личног исксутва јер сам и ја за мало постао такав. Имао сам неке ружне моменте... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ја нисам имао таква искуства никада , али увек у прочи покушавам да ставим себе како би се ја осећао и пре би се земља преврнула него да будем исти онакав човек који ме матретира. Ти си у праву , свако то доживљава на свој начин. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ја нисам имао таква искуства никада , али увек у прочи покушавам да ставим себе како би се ја осећао и пре би се земља преврнула него да будем исти онакав човек који ме матретира. Кад изађеш у град са намером да се проводиш и онда може да дође неки тип да ти упропсти цело вече, а ти му не можеш ништа јер нећеш д будеш као он... онда ти логично буде да ти је најбољи излаз да будеш гори од њега. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 А шта онда .постајеш , наслимик , а онда си гори и за себе и за друге и где то води ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 А шта онда .постајеш , наслимик , а онда си гори и за себе и за друге и где то води ? Као што рекох то је лична логика. Они себе не доживљавају као гори за себе већ бољи за себе гори за друге. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 jadna djevojcica... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука