Marjanovic Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 A zasto spreciti i privatna lica da irganizuju takva ili slicna sportska drustva? Prezivljavanje u prirodi, borilacke vestine, samoodbrana, Ali da se ogradim i ja, ne za decu mladju od 15 godina. Upznavati ih i sa oruzjem jer pola americke dece dobija na poklon automate i to prave... Uciti ih zajednistvu i neophodnosti zajednickog rada itd ... Све то већ постоји и није забрањено. Ловачка друштва, извиђачи...Заједништву и заједничком раду деца се уче још у школи. Што се упознавања са орујем тиче, деца код нас не смеју имати оружје. Не смеју ни одраслу без дозволе. Tu si u pravu, to treba prvo regulisati zakonski po ugledu ma SAD tako da bude dostupno naoruzanje i po supermarketuma ... Шта би требао или шта не би требало, то је већ нешто друго. Напиши закон и предложи га скупштини. Jesu li i obi potpisali konvenciju o zastiti dece? Ако мислиш на САД. Мислим да нису. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Dobijaju i snajpere, pa se desi ovo http://murderpedia.org/female.S/s/spencer-brenda.htm Rekoh sa se upoznaju sa oruzjem a ne da se deli kao slatkisi i naveo sam primer SAD koja je verujem takodje potpisnik konvencije o zastiti dece... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Све то већ постоји и није забрањено. Ловачка друштва, извиђачи...Заједништву и заједничком раду деца се уче још у школи. Што се упознавања са орујем тиче, деца код нас не смеју имати оружје. Не смеју ни одраслу без дозволе. Шта би требао или шта не би требало, то је већ нешто друго. Напиши закон и предложи га скупштини. Ако мислиш на САД. Мислим да нису. A plasticne puske i pistolhe mogu li da imaju deca posto ih vidim ima u slobodnoj prodaji ili bi trebalo predlagati zakone? A to sto toga vec ima ne znaci da treba drugima zabraniti ono sto je nekima vec dozvoljeno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 A plasticne puske i pistolhe mogu li da imaju deca posto ih vidim ima u slobodnoj prodaji ili bi trebalo predlagati zakone? То су јесу играчке. Само ови у овом кампу се не играју. Имају некакве стручњаке, униформе, обуку која личи на војну, уче се гађању...и имају амбицију да "бране државу". Врло су озбиљни. То што користе пластичне пушке је само зато што тренутно немају праве, иначе би користили и праве без проблема. Што не значи да неће ако им се пружи прилика. Поготово што имају амбицију да "бране државу јер је војни рок укинут." Као да државу нема ко да брани, па то морају деца од 10 година да раде и као да војни рок не може да се служи. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 То су играчке. Само ови у овом кампу се не играју. Имају некакве стручњаке, униформе, обуку која личи на војну, уче се гађању...и имају амбицију да "бране државу". Врло су озбиљни. Ne pricam ja konkretno o njima vec o dobroj strani toga. Ja bih tu saradjuvao sa drzavom i angazovao uoravo profesionalne vojne i policijske instruktore za obuku tihmomaka i devojaka. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Obuka koja lici na vojnu,ali ocigledno nije vojna,daj Boze da nasi generali i vojnici metanisu i idu na Bogosluzenja,a "vojnicke" majice su jako veliki problem,priznajem. Dalje imaju ambiciju da brane zemlju ukoliko za to ima potrebe,takodje veoma ali veoma opasna zamisao skoro fasisticka. Ja bi njih u zatvor na jedno 15 godina a kad izadju ja jos 5 za svaki slucaj. Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ne pricam ja konkretno o njima vec o dobroj strani toga. Ja bih tu saradjuvao sa drzavom i angazovao uoravo profesionalne vojne i policijske instruktore za obuku tihmomaka i devojaka. Ко хоће да служи војску и да се обучава може, није забрањено. Постоје и специјалне јединице, жандармерија...свако ко хоће може да се обучава. Али не могу деца од 10 година. Obuka koja lici na vojnu,ali ocigledno nije vojna,daj Boze da nasi generali i vojnici metanisu i idu na Bogosluzenja, У ВС сада постоје војни свештеници и може се ићи на богослужења, метанисати... Dalje imaju ambiciju da brane zemlju ukoliko za to ima potrebe,takodje veoma ali veoma opasna zamisao Јесте, ако се игнорише законита војска и полиција и ако обучавају деца која су малолетна. Кад напуне 18 година (или више не знам тачно), војни рок се може служити. А пре тога се може ићи у војну гимназију, полицијске интернате и сл. Коме је заиста до одбране земље. Ja bi njih u zatvor na jedno 15 godina a kad izadju ja jos 5 za svaki slucaj. Довољно је да више не организују војну обуку за децу. Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Postoji ali tesko da se ide. Da ali ovo iz prilozenog nije obuka,vec rekreativna nastava za decu ciji su roditelji bliski toj sekti i koja svoju decu bez obzira sto su u toj sekti uce pravim i rodoljubivim i patriotskim vrednostima da im ja za to skidam kapu. Ja sam 1997 isao na rekreativnu nastavu na Zlatibor,isto smo obilazili sume,recice,imali smo turnire u izdrzavanju zgibova,sklekova,fudbala,kosarke i pritom smo cak na lokalnom nekom polu-vasaru pucali u metu iz one vazdusne puske ja cak osvojio neku igracku,ona ce postati simbol nase obuke i borbe. Dacu vam podatke uciteljice i osnovne skole,pozovite ih u Hag na odgovornost. Demagozi moji. Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ко хоће да служи војску и да се обучава може, није забрањено. Постоје и специјалне јединице, жандармерија...свако ко хоће може да се обучава. Али не могу деца од 10 година. У ВС сада постоје војни свештеници и може се ићи на богослужења, метанисати... Јесте, ако се игнорише законита војска и полиција и ако обучавају деца која су малолетна. Кад напуне 18 година (или више не знам тачно), војни рок се може служити. А пре тога се може ићи у војну гимназију, полицијске интернате и сл. Коме је заиста до одбране земље. Довољно је да више не организују војну обуку за децу. Mogu i deca od 10 godina ako to zele da se obucavaju i ne bi trebali da zavise od toga da li ce ih primiti u vojsku jednoga dana ili ne. Ali bih svakako sve te kampove kontrolisala drzava i drzavni odnosno vojni instruktori bi ih obucavali. U skladu sa izradtom. Ne bi vezbali gadjanje od 10 godina ali od 15 bi itekako . Svaki bi mi ispalio po sanduk municije... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Немам разлога да сумњам у оно што је Жељко написао за догађаје у АП Војводина и организованости националистичких и фашистичких група једног дела наших суграђана Мађара... Нисам знао... За оне вехабије у Рашкој области сам чуо и медији су писали о томе... И да је било правог оружја и младих људи... Али не и деце... И што рече Жељко, тај Акакије је направио маркетинг са овим и владика Порфирије је на неке ствари указао... Али мени нје јасно, како поједина братија форумашка могу благонаклоно, па чак и похвално да се изражавају о чињеници да је један отпадник од СПЦ направио то што је направио, и како је то безмало оправдано, добро и сврсисходно... Мош` мислити, метанишу, певају црквене химне и читају молитве... Коме? У којој заједници и како? Није ми јасно... Зосима, Justin Waters and LISA је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Mogu i deca od 10 godina ako to zele da se obucavaju i ne bi trebali da zavise od toga da li ce ih primiti u vojsku jednoga dana ili ne. Ali bih svakako sve te kampove kontrolisala drzava i drzavni odnosno vojni instruktori bi ih obucavali. U skladu sa izradtom. Ne bi vezbali gadjanje od 10 godina ali od 15 bi itekako . Svaki bi mi ispalio po sanduk municije... Па што не покушаш ту у Италији... Будеш иницијатор... А имаш и сина хвала Богу... Па одете у Алпе и распалите "к`о Свети Илија"... Нек` се учи дете... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Srbija ima najvise oruzija po glavi stanovnika posle SAD-a. Zato NATO nije smeo kopnenu invaziju 1999 xD A posle obuke u ovom kampu cemo da povratimo i Kosovo. Salu na stranu podrzavam ovakve kampove cisto zbog odrzavanja balansa jer su dzamije u Raskoj oblasti pune oruzja i evo mnogi Bosnjaci se vezbaju u dzihadu u Siriji, Iraku itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Немам разлога да сумњам у оно што је Жељко написао за догађаје у АП Војводина и организованости националистичких и фашистичких група једног дела наших суграђана Мађара... Нисам знао... За оне вехабије у Рашкој области сам чуо и медији су писали о томе... И да је било правог оружја и младих људи... Али не и деце... И што рече Жељко, тај Акакије је направио маркетинг са овим и владика порфирије је на неке ствари указао... Али мени нје јасно, како поједина братија форумашка могу благонаклоно, па чак и похвално да се изражавају о чињеници да је један отпадник од СПЦ направио то што је направио, и како је то безмало оправдано, добро и сврсисходно... Мош` мислити, метанишу, певају црквене химне и читају молитве... Коме? У којој заједници и како? Није ми јасно... Onako isto kao sto ti mozes se pohvalno izarazavati o nastupu ateiste koji negira postojanje Boga za razliku od ovih koji veruju u istog i pritom ismeva crkvu gde god moze i pritom pise komentare za sajt "mracnjak",kome cemu...nije jasno takodje,ali eto. Dopusti da ovi veruju bar u Boga,ako kad pricamo sa islamistima kazemo nama je isti Bog i kazemo da mi verujemo u istog Boga,valjda se to moze reci i za ovu sektu koja za razliku od islamista ne ubija pravoslavce,zar ne? A pohvalno je u svakom slucaju da u eri racunara,igrica,nasilja deca provedu neko vreme spojeni sa prirodom i to je pohvalno kao sto je pohvalno i da deca od 10 godina znaju mnogo vise nego odrasli,a pogotovo je pohvalno kad svi znamo ono sto je Zeljko izneo ali se zato drzava dva dana bavi ovim veeeeeelikim problemom kao sto je rekreativna nastava kod Akakija i sto neki ovde to granice sa fasizmom i mudzahedinima. Licemerstvo na kub. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Па што не покушаш ту у Италији... Будеш иницијатор... А имаш и сина хвала Богу... Па одете у Алпе и распалите "к`о Свети Илија"... Нек` се учи дете... Pa vidis nisu hrvati priterali italijane nuti sa albanci oteli italijanima siciliju vec se to sve desilo srbima... A ti svoje dete uci da se ne brani, ja cu svoje uciti da se brani kada ga napadnu... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Da ali ovo iz prilozenog nije obuka,vec rekreativna nastava za decu ciji su roditelji bliski toj sekti i koja svoju decu bez obzira sto su u toj sekti uce pravim i rodoljubivim i patriotskim vrednostima da im ja za to skidam kapu. Greska, ne uce ih pravim i rodoljubivim vrijednostima, vec im ispiraju mozak. Prosto je nevjerovatno da se izostavlja cinjenica da se ovdje radi o jednoj sekti koja je na mentalnom nivou identicna vehabijama. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука