Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 A da slušamo i druge ljude malo,kako bi konačno sebe našli u svet.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 To se inace ne uci sa igricama gde tajni agent Amer ide da ubije ozloglasenog teroristu iz Iraka,niti se uci kada se upravlja americkom vojskom u ratu sa Sirijom ili gde imas na google playu igricu gde si izraelac koji ubija palestince ali je cilj da ubijes sto manje civila...i deca svakako okruzena vestima iz Iraka i Sirije i gaze umeju da procene da je igrica igrica,a stvarnost je igrom slucaja ista. Pa je zato ovo mnogo strasno. I objasni mi posto ne znam u tom kampu su ucili decu da su im neprijatelji ko i da im ko zeli zlo? Jedino sto sam video na snimku jeste meta na kojoj je nacrtan simbol komunizma. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Za slučaj da je neko propustio: cilj kampa nije boravak i snalaženje u prirodi, druženje, igranje i paljenje logorske vatre. Поредак и саборност су нашој хришћанској омладини данас преко потребни јер у савременом свету који нас окружује царују беспоредак, изопачени примери за подражавање, опште непоштовање и себична индивидуалност. Омладини је потребна помоћ у отпору против тоталитарног секуларизма и либерализма –денационализације свести и дехристијанизације душе. Обнова и опстанак Српског народа зависи од рада са нашом омладином. Msm, ako organizatori sami to priznaju, nema potrebe sad da izmišljamo gluposti. feeble, cloudking, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Uh bajo, nemas pojma koliko moze da pomogne kalasnjikov u pojedinim situacijama ... Немам ја ништа против да ко год хоће своју децу учи руковањем пушком. Као што рекох... али ми је овај њихов концепт болестан. Они их не уче због неке опште одбране од потенцијалног непријатеља, већ их тамо уче и "ко је непријатељ" од ког се треба бранити. То је оно што је болесно. ШТо се мене тиче нека свако учи своју децу и руковањем пушком и пиштољем и ножем и катаном и чиме год хоће.. то ми није никакав проблем, ја лично не бих... Али ми је јако болесно на очи када неко учи да се рукује оружијем и уз то учи ко је непријатељ ког треба упуцати тим оружијем.... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 I objasni mi posto ne znam u tom kampu su ucili decu da su im neprijatelji ko i da im ko zeli zlo? Jedino sto sam video na snimku jeste meta na kojoj je nacrtan simbol komunizma. Па видиш ко је непријатељ. Комунисти, либелари, американци, европљани, демократе, у принципу свако ко се не слаже са њиховом верзијом православља и политичким гледиштем. Међу њима и Спц.... и генерално православна црква која је по њима лажна, екуменистичка и не знам ни ја шта.... Jeee. Ti sad nastavi da poredis Hitlera i dzihad sa ovim kampom. Нема шта да поредим. Они се људи сами пореде. Сами су се ставили у тај кош да уче децу одбрану од свих политичких неистомишљеника - оружијем и насиљем. Панарет and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Za slučaj da je neko propustio: cilj kampa nije boravak i snalaženje u prirodi, druženje, igranje i paljenje logorske vatre. Msm, ako organizatori sami to priznaju, nema potrebe sad da izmišljamo gluposti. Mogu tu da napisu i da im je cilj kampa da smaknu Milosavljevica i Srbadiju,ali imali smo prilike da vidimo sta se desavalo u tom kampu,a sobzirom na mentalitet tih ljudi gotovo sam siguran da nista skriveno i tajno ne rade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Немам ја ништа против да ко год хоће своју децу учи руковањем пушком. Као што рекох... али ми је овај њихов концепт болестан. Они их не уче због неке опште одбране од потенцијалног непријатеља, већ их тамо уче и "ко је непријатељ" од ког се треба бранити. То је оно што је болесно. ШТо се мене тиче нека свако учи своју децу и руковањем пушком и пиштољем и ножем и катаном и чиме год хоће.. то ми није никакав проблем, ја лично не бих... Али ми је јако болесно на очи када неко учи да се рукује оружијем и уз то учи ко је непријатељ ког треба упуцати тим оружијем.... . Pa to liberalni ameri uce decu vec decrnijama ... Zli komunisti, rusi, srbi ... Samo u pravu si, to je bolesno ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Pa to liberalni ameri uce decu vec decrnijama ... Zli komunisti, rusi, srbi ... Samo u pravu si, to je bolesno ... Ti ameri koji uce to decu, a neki uce... jesu bolesni ali su daleko od libelarnih. Oni sto se potpisuju na bombe za irak i ostalo i jesu bolesnici. Ali to nisu libertarijanci. Moze tu da napisu i da im je cilj kampa da smaknu Milosavljevica i Srbadiju,ali imali smo prilike da vidimo sta se desavalo u tom kampu,a sobzirom na mentalitet tih ljudi gotovo sam siguran da nista skriveno i tajno ne rade. А да ти лепо мање размишљаш и прочиташ мало зилоти и та екипа шта уче каква су им учења и ставови.. да се ми не распраљамо безвезе... њима и јесте циљ да мене и тебе смакну - ако се не сложимо са њима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Међу њима и Спц.... и генерално православна црква која је по њима лажна, екуменистичка и не знам ни ја шта.... Pa ovo im je jedini minus ... Sve ostalo dobro rade ... Samo malo to da poprave i cista desetka ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Pa ovo im je jedini minus ... Sve ostalo dobro rade ... Samo malo to da poprave i cista desetka ... I Hitleru je jedini minis bio to sto je hteo da osvoji i pocisti pola sveta. Sve ostalo je super radio. ... Samo malo to da poprave i cista desetka ... To ti cesto ide ruku pod ruku. Militarizam(ne obuka oruzijem vec militarizam) i takve bolesne ideje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Човек који је православац, не номинално већ суштински, зна да није нормално да деца после "и опрости нам дугове (наше зло) наше као што и ми опраштамо дужницима нашим (онима који нам чине зло)" узимају оружје у руке у пуцају у замишљеног "дужника". Знао би да у психолошком и социјалном контексту не да није пожељно децу упућивати ка оружју као начину "разрачунавања са злом", већ је и тотално погрешно, јер се то и те како лако може извитоперити и имати погубне последице по њих и сваког ко у њиховим главама једног дана буде "препознат" као "зло". Патриотизам се не стиче на селективно морални, културно и друштвено ускогруди и до крајњих граница поларизован и радикализован начин доживљаја света, а то је главна расколничка карактеристика, већ свеобухватном породичном, образовном и црквеном едукацијом о неопходности поимања свевремености Христове изјаве "љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне" (Мат.5,44), чије прихватање сведочи о нашем истинском ходењу Христовим путем на који се улази кроз "уска врата и тесан пут што воде у живот" (Мат.7,14),и да у Христу у суштини нема више "ни Јеврејина ни Грка" (Гал.3,28). Млада особа се дуго, процесно, широком моралном и културном едукацијом, свеобухватно и животним љубавним примером учи да воли своје а да истовремено поштује и воли туђе као своје, да препозна лепоту, дубину, смисао и истинску вредност у туђем као и у своме, да изгради не једнообразну слику живота, слику "пустиње", већ да у различитости види не одсуство истине (што је главна карактеристика гоховаца и свих осталих расколника) већ промисаоно кретање од Бога дозвољене различитости ка пуноћи истине у Христу Богу Који зна зашто и са којим разлогом дозвољава и ствара и даље те различитости...или мислимо да боље знамо од Бога? Правилно схватање реченог се не постиже гурањем пушке детету од 7,8 или 9 година у руке и учењем да се неистомишљеник може рвачким захватом "убедити" у моју верзију истине. Тако се понашају они који су далеко од хришћанства...а поготово православног. Mironosica, Deki992, LISA and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Човек који је православац, не номинално већ суштински, зна да није нормално да деца после "и опрости нам дугове (наше зло) наше као што и ми опраштамо дужницима нашим (онима који нам чине зло)" узимају оружје у руке у пуцају у замишљеног "дужника". ова реченица ми је отворила очи, невезано за овај камп и политику ... овако на личном плану. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Највеће је положити живот свој за ближње своје... Agaton Vuzman and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Највеће је положити живот свој за ближње своје... Па оди у камп да те науче да то радиш.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Не бирини, ја сам то већ научио. Ал теби би канда користио тај камп. Crveni Baron, Suncokret54, Agaton Vuzman and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука