Hristina888 Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Не знам за вас али ја сам одушевљена овим човјеком! Мислим да га је сами Бог поставио за предсједника да би подигао Русију али и заштитио цио свијет Аристарх and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 (измењено) Убица, тиранин, лопурда, хохштаплер, манијак. Тако некако. Едит: сад видим да си нова, добро дошла на форум. Измењено Август 25, 2017 од Џуманџи Аристарх, Благовесник, Iulianus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 пре 25 минута, Hristina888 рече Не знам за вас али ја сам одушевљена овим човјеком! Мислим да га је сами Бог поставио за предсједника да би подигао Русију али и заштитио цио свијет Чим конкретно? Мислим и ја да је Русија живнула од тада. Phoebe and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 пре 33 минута, Џуманџи рече Убица, тиранин, лопурда, хохштаплер, манијак. Тако некако. Едит: сад видим да си нова, добро дошла на форум. Drzavnicima a narocito vladarima ne mozes suditi istim arsinima kao obicnim gradjanima. Kada bi to bilo tako mnogi drugi imperatori, carevi, kraljevi i despoti... ne bi zasvetleli u Bozjem oreolu, a jesu. Na primer, ista takva omalovazavanja i osude cujemo od necrkvenih ljudi prema Sv. caru Konstantinu, Sv. kralju Milutinu, Dragutinu ... Аристарх and Марко Цвијић је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 пре 2 минута, Благовесник рече Drzavnicima a narocito vladarima ne mozes suditi istim arsinima kao obicnim gradjanima Слажем се, о њима (а не њима) расуђујем петоструко строжије него о обичним грађанима. Grizzly Adams, Lady Godiva, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 7, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 7, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2017 пре 16 минута, Ромејац рече Moja čestitka lepša od tvoje Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 http://rs.n1info.com/a357846/Svet/Svet/Putin-zaronio-u-ledenu-vodu-za-casni-krst.html Phoebe, Таша, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 Путин отпевао химну са златним хокејашима Русије 03.03.2018. - 15:42 ИСКРА на Фејсбук фото: © РИА Новости / Сергей Гунеев Председнички кандидат Владимир Путин отпевао је химну Руске Федерације с члановима хокејшке репрезентације Русије која је освојила злато на Олимпијади у Пјонгчангу.Данас је на стадиону „Лужники“ у Москви одржан митинг подршке председничком кандидату Владимиру Путину. Путин je на скупу рекао да осећа подршку свих његових присталица, јер они заједно чине тим. „Овде данас се налазе дивни људи, наше дивне спортисте. Сви смо видели, запамтили, како су наши момци, хокејаши, након освајања златне медаље на Олимпијади отпевали химну, али из неког разлога нисмо чули мелодију. Хајде да заједно уз мелодију отпевамо нашу националну химну“ – рекао је Путин, обраћајући се присутнима. http://iskra.co/svet/putin-otpevao-himnu-sa-zlatnim-hokejasima-rusije/ Плаво Небо, Milan Nikolic, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 Ово кад певеју руску химну из 100 тисуч грла делује величанствено и оставља снажан утисак... И завршне речи Владимирове: "Храни вас Господь" Живела Русија! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 ПРОЦЕНА ЦИА: Путин би стао у заштиту Срба! У поверљивој анализи достављеној дипломатама каже се да би Русија у случају рата на Балкану сасвим сигурно стала на страну Србије и РС. Руске ракете и авиони би у року од неколико сати спречили сваки већи напад на Србе, наводе обавештајци Председник Русије Владимир Владимирович Путин без оклевања би ушао у рат уколико би Срби у Србији и Републици Српској били фронтално нападнути. Руска војска је по налогу председника Путина већ разрадила детаљне планове за одбрану српског народа на Балкану, а нема никакве сумње да би Путин, у случају потребе, интервенисао и на Косову. Ове тврдње стоје у поверљивој анализи коју су по налогу Стејт департмента израдили оперативци ЦИА, а она је протекле недеље достављена и америчким дипломатама у Београду. Како сазнајемо, аналитичари ЦИА процењују да ни случајно не треба провоцирати Путина на Балкану. „Путин Србију и Републику Српску доживљава као последње искрене савезнике у овом делу Европе, као своју зону интереса и утицаја коју је спреман да брани свим расположивим средствима. Поуздани извори из Кремља сведоче да Путин неће оклевати да употреби војну силу ако Срби буду у опасности“, наводи се, између осталог. У том документу се прецизира да је Путин у стању да Србима помогне у најкраћем могућем року. „Руске ракете и авиони би за само неколико сати спречили сваки већи, фронтални напад на Србе у региону. Нема никакве сумње да би, на захтев Београда, Русија интервенисала и на Косову, наравно у корист Срба. Москва не признаје Косово као државу и њу ни на који начин не обавезују односи са Приштином“, пише у овој обавештајној анализи на основу које ће се, између осталог, одређивати будући потези Америке и западних савезника у нашем региону. Сасвим је занимљиво да аналитичари ЦИА данашњу ситуацију у србији и на Балкану упоређују са оном од пре рата на Косову 1999. године. „Београд тада није имао ниједног озбиљног савезника у свету, а то данас није случај. У овим околностима немогуће је улазити у било какав већи оружани сукоб са Србијом а да то са собом не повуче и сукоб са Русијом. Не треба, такође, занемарити ни значајне интересе Кине у Србији, али и економске интересе Немачке и других великих европских земаља који су присутнији више него икада раније“, каже се у документу и препоручује америчким званичницима да се додатно ангажују на изналажењу ‘трајног мировног аранжмана са Србима и Србијом’. „Војно решење питања Косова, као и насилно наметање решења Србима у БиХ, односно Републици Српској су опције које би са собом носиле велике ризике по интересе и САД и ЕУ. Зато је потребно наћи компромисно решење којим би и Срби били делимично задовољни, а што би довело до трајне стабилности региона. Само у тим условима Србија би можда могла да се додатно приближи НАТО пакту и дугорочно дистанцира од Русије“, наводе аутори анализе. И док званично нико од званичника јуче није хтео да коментарише наша сазнања, безбедносни стручњак Џевад Галијашевић сматра да је ЦИА одувек страховала од овога, а да је сада уверена у такав сценарио. – Након говора председника Путина, у Вашингтону, Лондону и Берлину расте забринутост и страх због јасне позиције Русије и њене способности и одлучности да делује на заштити властитих националних интереса, али и одбрани савезника. Ово више није Јељцинова Русија, нити комунистички СССР на крају епохе. Посебно су поруке из Москве забринуле ВИА и НСА јер знају да такво опредељење Москве више није празна претње или махање празном пушком него последња опомена бахатим НАТО лидерима и збуњеној поларизованој Европи – подвлачи Галијашевић. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Где налазиш ово? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 14 часа, Golub рече ПРОЦЕНА ЦИА: Путин би стао у заштиту Срба! Искрено, не знам колико је ова оцена реална. GeniusAtWork and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 4 часа, Milan Nikolic рече Где налазиш ово? Све ми пратимо! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука