Месечева Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Tamo je još i jedan takav komentar koji nije potrebno dalje kako još komentarisat, niko se još nije ozvao od Rusa da to okomentariše, čekamo da vidimo šta će oni reći. Герой России Рамзан Кадыров, обвинил другого Героя России, Сулима Ямадаева, в причастности к убийству своего отца, Героя России Ахмада Кадырова. Герой России Сулим Ямадаев убит в Дубае и по обвинению в его убийстве дубайская полиция объявила в международный розыск Героя России Адама Делимханова. Брат убитого Героя России, Руслан Ямадаев, тоже Герой России, ранее убит в Москве... Политика. Погледала сам снимак, туга заиста. Мислим да ће руска политика према Русима Новорусије бити идентична политици Милошевића према Крајишким Србима. Па ако буде у интересу, биће и жртвовани. Јао људи, ја бих на неко пусто острво, далеко од свих ових ужаса којима смо изложени. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Дакле да резимирамо ,Путина на основу форумског гласања ,мрзе: -Амери,марсовци,атеисти и либерали...F*ck off ,сви комплет,православни срби га воле, а то је најбитније... :bleh: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pa za pocetak, mrze ga, recimo, pravoslavna braca Ukrajinci i Gruzijci. A ni ostatak bivseg istocnog bloka ga bas ne voli previse... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Homo f*king sapiensi... A i ostali. Озбиљно те питам. Ко ће то да "напутинише" због Путина? Ко то "ми"? Ти ниси Рус, ни Украјинац... Како можемо ми да награбусимо због Путина? Чиме су вас толико наплашили? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Mene brate niko nije naplasio, niti se bilo cega plasim. Samo sam svestan da gospodin ima nuklearne projektile i nadam se da ima malo mozga, jer ako lud je kao Sloboman onda nece biti dobro... Moja procena je da ce se Rusija raspasti sama od sebe zbog ekonomskih problema, poput SSSR-a. U toj varijanti oni ce imati vise unutrasnjih problema nego da se pate sa ostalima. Osim ako Muskarcina ne upotrebi Slobinu taktiku "kriv je neko drugi", a zapad nasedne na provokaciju. Jer ni zapadom ne vladaju puno mudriji ljudi, vec isti takvi. Enivej, bice sta bude. Videcemo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Дакле да резимирамо ,Путина на основу форумског гласања ,мрзе: -Амери,марсовци,атеисти и либерали...F*ck off ,сви комплет,православни срби га воле, а то је најбитније... :bleh: 2 stvari sam ovde primetio... zanimljive.. 1. liberal i pravoslavni srbin su antipodi... 2. Tvrdnju da putina mrze ljudi koji ga ne mrze. Ja sm naprimer liberal i ne mrzim putina. Mrzim to sto prave bezgresnog sveca od putina, ali o putinu imam gomilu pozitivnih stvari da kazem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Нажалост свих русомрзаца,чињеница је само једна и она је заиста за век векова: Crveni Baron, Ignjatije, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Нажалост свих русомрзаца,чињеница је само једна и она је заиста за век векова: Tuzno je to sto pricate o bratstvu izmedju visemilionskih nacija u kojima 99 % pripadnika te nacije ne zanima Srbija ama ich.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Gej je okej... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Gej je okej... pa 'de ta provokacija... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 А да вас питам вако глуп нешто...ди вам је Христос? На Западу? На Истоку? У чијој парадигми, чијој идеологији, ком систему, којој личности? U praradigmi ideologiji i sistemu Crkve. U licnostima svetaca. U Srcu. Nije ni na istoku ni na zapadu. Nije ni u ruskoj ni u merickoj paradigmi ideologiji i sistemu nije ni u jednoj licnosti nijednog politicara. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 А да вас питам вако глуп нешто...ди вам је Христос? На Западу? На Истоку? У чијој парадигми, чијој идеологији, ком систему, којој личности? Odlicno pitanje za ove navijace. Човек Жоја and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 А ди је та Црква и ти Светитељи? Ди је то срце? На Истоку? На Западу? Crkva je svedska, istok i zapad su geografske odrednice... sa crkvom veze nemaju. Crkva i svetitelji su i na istoku i na zapadu. I mani se politizacije crkve....to je sve iznad ovih nasih zemaljskih gloposti, ne zlupotrebljavajte Hristovo ime u svrhu politicke propagande.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ovakvi subjektivno-emotivni stavovi i gledista na svet su uprvo ono sto nas i dovelo do ovolike bede..... Оћеш да ти кажем нешто искрено...заболе ме за твоје објективне и без-емотивне ставове, јер ако се икад и осећам бедно,то је кад их немам (емоције)... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Оћеш да ти кажем нешто искрено...заболе ме за твоје објективне и без-емотивне ставове, јер ако се икад и осећам бедно,то је кад их немам (емоције)... Pa kad se osecas bedno znaci da imas emocije... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука