Grizzly Adams Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Не нападам никога, само сам лепо објаснио и доказао да је овај конкретан потез обична глупост и да не служи ничему осим политичком маркетингу. Да је урадио нешто паметно ја би га похвалио. draganzzz је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Класичан силеџија. Ма да, он је ,,силеџија", а Америка која терорише пола света, шта је она? Колевка демократије? Како да не... Trifke, Никанорац and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Без да се мешам у дискусију, ал није три године радила, него пар месеци после овога, јер је руска влада обећала неке паре, па није исплатила. Неки кредит ил шта већ, има на оном линку што је Звонко поставио. Justin Waters, draganzzz and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Проблем је у томе што се економски проблеми не решавају лупањем шаком о сто... Без обзира колико то простом народу деловало као "alpha as fuck". На велику жалост, Руси и Срби су предуго живели у комунизму и не знају најелементарније економске појмове и законе. Мисле да нам треба само "велики вођа" који ће снагом своје "мушкости" решити све проблеме. Та фабрика је банкротирала после пар година, без обзира на Путлеров "главни баја" перформанс: http://sptimes.ru/index.php?action_id=2&story_id=35625 А он је, наравно, овом бедном представом добио верне гласаче и "политичке поене"... Кад сам погледао клип, помислио сам, или је врхунска глума или им стварно растура мозгове...изгледа да је оно прво... Trifke, DYNABLASTER and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Кад сам погледао клип, помислио сам, или је врхунска глума или им стварно растура мозгове...изгледа да је оно прво... Isto i ja, izgleda da je inscenirano... al svejedno nema to sad veze, da se upustim u raspravu nagnao me onaj Zvonkov komentar da je klasican siledzija, sto je besmisleno kako god da okrenes. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ево једне занимљивости о мајци председника Путина (можда није директно везано за тему ал ајф): Путинова мајка "је била одани православни вјерник". Иако није држала код куће икону, редовно је одлазила у цркву. Мајка је била та, која је омогућила да се Путин тајно крсти као беба, и редовно га је одводила на црквену службу. Његов отац је знао за то, али се правио да не примјећује. Путин је искрени члан Руске православне цркве. Непосредно прије званичне посјете Израелу, његова мајка му је дала свој крст, говорећи му ‘да је то од Бога благословљено’. "Урадио сам како је рекла, а затим сам ставио крст око врата. Никада га нисам више скинуо", изјавио је касније Путин. https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDsQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.frontal.rs%2Findex.php%3Foption%3Dbtg_novosti%26idnovost%3D42418&ei=pQ9xU-6qE6WyywO70oCwBg&usg=AFQjCNF7AbLmk3whcL2fEhrqE8tMpy4ZTA Никанорац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Мало дужи прилог (на руском): Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Класичан силеџија. Brate, nesto si ti ovde pobrkao, siledzije su ovi oko njega sto su opeljesili pola drzave. A sa silidzijama nema drugog nacina da se razgovara... Trifke, DYNABLASTER, Amina and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ali izgleda kao izrezirano Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Brate, nesto si ti ovde pobrkao, siledzije su ovi oko njega sto su opeljesili pola drzave. A sa silidzijama nema drugog nacina da se razgovara... А како су они то "опељешили пола државе"? Што у Великој Британији или Канади неко не "опељеши пола државе"? Одговор је - он им је дао да то ураде. Док му се исплатило и били му корисни. Кад је видео прилику да се народу увуче у д... на јефтин фазон бацио их је под воз. Нису они ништа бољи од њега, ал` вала нису ни гори. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 To је све тако како ти кажеш ако изузмемо да се дешава у Русији у којој је претходно било потпуно економско расуло док Путин није олигархе ( између осталог и Дерипасху) дотерао у ред. У Русији је и сад економско расуло, само што сада Путин узима "свој део". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 "Русија је бензинска пумпа која се маскира у државу" - Џон Мекејн Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Bolje biti legitimni vlasnik benzinske pumpe, nego biti otimac, lazov i ubica i praviti se da si benzinska pumpa. Ђуро Станивук, Владан Здравков Меденица, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 "Русија је бензинска пумпа која се маскира у државу" - Џон Мекејн А Америка... држава где је најкрупнији капитал у бесконачном дилу са империјалном државом. При томе воле да систем зову "капитализам". Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А Америка... држава где је најкрупнији капитал у бесконачном дилу са империјалном државом. При томе воле да систем зову "капитализам". Ма шта ми наприча... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука