Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Inspirisano Fiderovim statusom... Ko će prvi?-Pucaj Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ови из Дијаспоре. Имају могуђност да се изјасне као угледни и умни српски патриоти, али на имање Православног форума без православне заставе. Наташа81 је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Оће да погину за крст частни и слободу златну без причешћа. Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 ja ako kažem Fider će možda da mi se naljuti, tako bolje da ćutim xD Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Sta zapravo sprecava ljude koji se izjasnjavaju kao verujuci da shvate da je cilj misionarskog pravoslavnog foruma uprvo to, da privuce i ateiste i sve druge da citaju o pravoslavlju i da sa pravoslavnima diskutuju pa cak i polemisu?! Лапис Лазули, Дијана., Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Svetlost zivota zakojom tragaju,kao i svi mi..Verovatno ima i onih koji potajno priizeljkuju jaku argumentaciju za njihovo potencijalno konvertovanje iz ateiste u vernika. Iako su ateisti,utehu mogu naci iskljucivo sa vernim dusama,isto kao su i gresnici najvise uzivali u Hristovim recima. Н И Н Е, Лапис Лазули and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Sta zapravo sprecava ljude koji se izjasnjavaju kao verujuci da shvate da je cilj misionarskog pravoslavnog foruma uprvo to, da privuce i ateiste i sve druge da citaju o pravoslavlju i da sa pravoslavnima diskutuju pa cak i polemisu?! Ja nesto nisam zapazio da ucestvuju u nekim temama o veri, osim mozda o evoluciji/kreacionizmu sto i nije tema o veri. lab_man је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ja sam ovde samo zbog kinte... drvce, Млађони, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Sta zapravo sprecava ljude koji se izjasnjavaju kao verujuci da shvate da je cilj misionarskog pravoslavnog foruma uprvo to, da privuce i ateiste i sve druge da citaju o pravoslavlju i da sa pravoslavnima diskutuju pa cak i polemisu?! Slazem se sa konstatacijom u vezi misionarstva,medjutim,da su neodredjeni ja bi razumela ali da se po svaku cenu izjasnjavaju kao ateisti a ostaju...moram priznati da me malo zbunjuje,ko sto reče Fider ,meni bi da sam sto posto ateista ovaj forum bio zanimljiv isto kao forum o heklanju i td... Натан је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 ja ako kažem Fider će možda da mi se naljuti, tako bolje da ćutim xD Ajde ajde nije on tako ljutljive prirode(valjda)a i ako jeste moze da opali jedno 10 Oce nasa pa ce mu biti bolje,vi ste nam tu kao potsticaj za trening u smirenju ;)samo se ti otvori Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 To sto je ovo jedino mesto gde se vode koliko-toliko razumne rasprave izmedju vernika i ateista, i uopste rasprave o veri, politici itd. Dakle, pre svega zbog nekih ljudi koji ovde pisu. Лапис Лазули, Juanito, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 S obzirom da imamo 2,3 aktivnog ateiste (da me ubijes ja ne znam kako se ovo pise u mnozini) na forumu,ocekuj da ce ovo biti bogata tema .... :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Slazem se sa konstatacijom u vezi misionarstva,medjutim,da su neodredjeni ja bi razumela ali da se po svaku cenu izjasnjavaju kao ateisti a ostaju...moram priznati da me malo zbunjuje,ko sto reče Fider ,meni bi da sam sto posto ateista ovaj forum bio zanimljiv isto kao forum o heklanju i td... Pazi ovako da krenem priču. Ja sam kao klinac tehnički učio da čitam iz knjiga o: dinosaurusima, svemiru i o mitovima. Dinosaurusi su me prošli davno (mada i dalje se zanimam za biologiju pa je valjda to, to), za "svemir" tj. sada viziku se i dalje interesujem, kao i za ove mitove, ovek me je bilo zanimljivo šta su sveljudi uspevali da izmisle, nekako mi je zanimljivo da pričam o tim stvarima. Iskreno da mi te stvari nisu bile zanimljive i da nisam čitao o tome (čak sam i Bibliju pročitao) mislim da ne bih postao ateista, mislim ostao bi ono prosečan vernik koji ide u crkvu samo pred slavu i kada ple badnjak ono "zato što se valja", postio ove najveće postove (kada kažem postio mislim samo ne jesti ništa mrsno) opet "zato što se valja". Iz istog razloga iz koga su me zanimali egipatski, grčki, astetski (da i o njima sam čitao) mitovi iako nisam verovao u njih, sada me uanima i hrišćanstvo pa evo uzeo sam i knjižicu neku i o Hare Krišni da pročitam, čisto da vidim o čemu se tu radi. Onda volim da pričam (kada kažem pričam mislim debatujem) odprilike o svemu, pa ono zbog toga mi je ovo još zanimljivije, jer uvek ima nekih rasprava. Jedino ovo vreme kada ne me nije bilo na forumu, glavni razlog što sam otišao je što su se skupili ljudi koji nisu bili spremni za neki razgovor niti deljenje ideja i mišljenja (što opet volim da radim) nego su im komentari bili u fazonu "ti ne znaš ništa ja sve znam i to je tako kako ja kažem" bez objašnjenja zašto je to tako itd. pa sam zbog njih i prvu opomenu dobio . Sada je ono čini mi se malo se vratilo na staro, tj. priča se manje više lepo i argumentovano, bez ovih rečenica iz trećeg razreda osnovne. Grizzly Adams, Deki992 and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ja sam ovde samo zbog kinte... A ko ti je taj Kinta? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ja sam ovde samo zbog kinte... E da, a i iluminati da vam kažem dosta plaćaju za ovakvu vrstu aktivizma. Deki992 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука