Jump to content

Putin: "Reagovaćemo ako se NATO približi"

Препоручена порука

Zar se ne boriti protiv nastranosti. Zašto Emiratima i Saudijcima ne nameću nastrana prava oni sa zapada?

Nešto se čudno dešava sa pristupom prema Rusiji. Unutrašnje pitanje Rusije se najmanje poštuje.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ne znam u kojoj ti vasioni živiš al dobro http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC_%D0%A0%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF-%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2 ovaj pakt je napravljen izmedju Hitlera i Staljina da sravne sa zemljom baltičke zemlje. Hitler je išao po naftu, boli njega uvo za nacije, pogledaj samo koliko je hitler imao MILIONA rusa u svojoj armiji, nadji na netu o armiji generala Andreja Vlasova zvanoj ROA.

Ма пусти бре васионе и те приче. Дакле, твоја тврдња је била да се Русија и НАТО сада зајебавају, и да никаквог примицања границама нема, већ да је све то ,,зајебанција". А ја сам написао да то није тачно јер НАТО се данас ,,зајебава" исто онолико колико се Хитлер ,,зајебавао" кад је нападао Русију, тј. СССР.

Али, Хитлер је написао у својој књизи Мајн Кампф: ,,Крај јеврејске владавине у Русији, значиће крај Русије као државе". Дакле, Хитлер је хтео да уништи Русију и да њеном тлу формира ,,животни простор" за све Немци, где би Руси и други Словени били или побијени или би били претворени у робове. То је дакле био Хитлеров план. Ја не спорим чињеницу да је и нафта била разлог тог напада, али не само нафта. Ти, дакле, овим својим коментатом ништа ниси доказао, нити си оспорио оно што сам ја написао. 

НАТО сада са врло сличним разлозима се приближава Русији. И НАТО жели уништење Русије и НАТО жели да присвоји њена природна богатсва и ресурсе, а ја као Православни Хришћанин верујем да све то има и своју духовну димензију, јер како рекоше Монаси са Свете Горе, када су дали подршку Русији- то није само напад на Русију, већ је то напад на Православље. То је њихов став и ја се са тим слажем. Дакле, ствар је далеко од зајебанције и твоја тврдња да се НАТО и Русија ,,зајебавају" није тачна. 

ПС: И дај немој да си смешан, РОА је била минорна формација, ко љотићевци код нас, и њу су чинили углавном заробљени црвеноармејци који су првом приликом кад су могли бежали у Црвену Армију. Кскви ,,милиони Руса", какви бакрачи. Руски народ се колективно супроставио фашизму и нацизму, а формације попут РОЕ су биле небитне и минорне, а и сама РОА се на крају окренула против Немаца.

Подели на овим сајтовима

Ima mali milion tema o SAD i pokazi mi jedan jedini tvoj post koji je pisan u duhu u kom si napisao ovaj post o rusima? A evo kazes sada i sam da sve sluzbe truju neprijatelje? Ajde bajo, nadji mi tvoj pist u kome ne branis amere i ne ismevas one koji to kazu za amere i CIA? Pa da vidimo koji od nas dvojice se pozdravio sa logikom.

Ti se nisi pozdravio sa logikom jer sa njom nikad nisi ni bio dobar. Najstrasnije je to sto sam ti isto ovo, samo oko druge teme objasnjavao i nista ni milimetar nisi ukapira. Prosle godine si otvorio onu idiotsku temu gde prozivas nas "anacionalne" da odgovorimo zasto nam ne smeta huliganizma po engleskim i ostalim evropskim gradovima nego samo pisemo o SrBBBskom i stalno koristimo to SrBBBski. Tada sam ti objasnio da niko nikad nije pisao O SVAKOJ 

pojavi koju smatra losom pa ni ti na kraju krajeva. Niti ima bilo kakvu moralnu i intelektualnu obavezu da pise podjednako o svim pojavam koje smatra losim nego se fokusira na pojedine koje smatra vaznijim iz bilo kog razloga. Ti takodje a i svi normalni ljudi zanemraju vecinu losih pojava i pisu o onima za koje smatraju da su iz nekih razloga najbitniji. Ako si ovako jednostavnu stvar nesposoban da ukapiras onda ti nema pomoci dok nanotehnologija ne uznapreduje.

Ponovo se ti bavis ovim smesnim podmetanjiam da ja pisem o Rusima??! Ne pisem ja o Rusima! KGB!=Rusi!!! Da, sve sluzbe se bave ubistvima i se zemlje su korumpirane, i sve imaju lopove u vlasti i svakakvog sljama pa jel ti pises o SVIMA kad zelis da istaknes postojanje tih losih stvari???? Je li logicaru?

Подели на овим сајтовима

...сигорно би ово имао храбрости да кажеш и у присуству кога од поменутих, нарочито на Путиновим струњачама, чуо си шта каже о случају да му се ко ненавидан приближи...него вређајући једног зато што је црнац, а другог зато што је православни хришћанин доводиш себе у позицију да си више склон "капларовим" аспирацијама него њих двојица заједно...имаш чак и подршку пропаганде кроз Грибелс Адамса... :)

...од ових троје "скривених" на теми, који је трећи... :)

Tebe su vidim uglavnom treskali po strunjacama kad ne umes da mislis pa samo potezes argumentum ad baculum? To ti nije prvi put na forumu da kad ne znas sta da kazes pametno onda pocinjes o tome kako bi taj doticni fizicki nadrljao. Nazalost ili na srecu nisi svestan da time samo pokazujes intelektualnu nemoc i jednu opstu prazninu uma.

Подели на овим сајтовима

ПС: И дај немој да си смешан, РОА је била минорна формација, ко љотићевци код нас, и њу су чинили углавном заробљени црвеноармејци који су првом приликом кад су могли бежали у Црвену Армију. Кскви ,,милиони Руса", какви бакрачи. Руски народ се колективно супроставио фашизму и нацизму, а формације попут РОЕ су биле небитне и минорне, а и сама РОА се на крају окренула против Немаца.

ROA je brojala oko milion ljudi na pocetku rata kasnije je taj broj samo rastao. Od toga je oko 100 000 bilo u SS odredima, oni su cak koristeni u kontranapadu koji je usledio nakon invazije na Normandiju. Nisu to bili ni mahom ni samo zarobljenici nego je tu bilo i mogo carista, kozackih odreda koji su u tome videli sansu da pobedom Hitlera uspostave ponovo rusku carevinu.

Подели на овим сајтовима

ја као Православни Хришћанин верујем да све то има и своју духовну димензију, јер како рекоше Монаси са Свете Горе, када су дали подршку Русији- то није само напад на Русију, већ је то напад на Православље

ovu rečenicu neću ni da komentarišem, a nisi shvatio šta sam hteo da kažem, kad sam rekao da nas zaj.... mislio sam da te 2 sile nama igraju kao da ssmo igračke, kapiraš? Zbog glupe propagande srpske politike smo došli do ovde, a jos da zlo bude veće, srbi gledaju rusiju kao Vuk Isakovič pre 300 godina u romanu Seobe. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

него вређајући једног зато што је црнац, а другог зато што је православни хришћанин

Где је он то некога увредио "зато што је црнац" или "зато што је православни хришћанин"?

Такве ствари на форуму нису дозвољене и ако је тачно следи опомена. Молим цитат.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ovu rečenicu neću ni da komentarišem, a nisi shvatio šta sam hteo da kažem, kad sam rekao da nas zaj.... mislio sam da te 2 sile nama igraju kao da ssmo igračke, kapiraš? Zbog glupe propagande srpske politike smo došli do ovde, a jos da zlo bude veće, srbi gledaju rusiju kao Vuk Isakovič pre 300 godina u romanu Seobe. 

Било како било, Русија нас никад није зајебала тако како нас је зајебао запад, никада није радила против нас као што је то радио запад.

То је чињеница.

НАТО данас има исти циљ као Хитлер или Наполеон- окупација и уништење Русије. То је факт. И ту нема никакве зајебанције. А још једна ствар Србија данас не гледа у Русију као Вук Исакович, нарочито не наша политичка елита, па нас запад и ЕУ и даље уцењују, постављају услове, итд.

Подели на овим сајтовима

ROA je brojala oko milion ljudi na pocetku rata kasnije je taj broj samo rastao. Od toga je oko 100 000 bilo u SS odredima, oni su cak koristeni u kontranapadu koji je usledio nakon invazije na Normandiju. Nisu to bili ni mahom ni samo zarobljenici nego je tu bilo i mogo carista, kozackih odreda koji su u tome videli sansu da pobedom Hitlera uspostave ponovo rusku carevinu.

Где си то прочитао? На Стормфронту? Пошто углавном они причају те бајке о ,,милионима Руса"у редовима РОА, да би показали како је руски народ био за Хитлера, а не против њега. 

Али, то је наравно бесмислица. РОА је углавном била сачињена од заробљеника, сам Власов је био бивши официр Црвене Армије. Не спорим да је ту било и козака, али мањина, свакако. Козака је било и на страни Црвене Армије. 

У сваком случају, РОА су ти руски љотићевци, минорна и небитна војна формација која је на крају и сама окренула пушке на Немце.

Подели на овим сајтовима

...добро, Грибелсу, што им онда даје погрдна имена, ако не зато... :)

Цитат.

"Обмана" сам ја први овде употребио зато што је човек "обмањивач", тј. лажов и преварант. Нема никакве везе са расом него са карактерним особинама.

Значи, капирам да си старији човек и можда ниси навикао на интернет комуникацију, али такав начин разговора није коректан. Не можеш да некога оптужиш за расизам и друге ствари без икаквог разлога само зато што си се "занео у дискусији". За такве клевете овде следе санкције, а и није хришћански - "не сведочи лажно".

Ето, имамо разумевања, а сада имај и ти за нас.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па ја отворих тему где хвалим Сноудена као хероја - што је аутоматски критика његових бивших послодаваца - а Барон га прогласи за "издајника" и неморалног човека. Онда се чуди што "не критикујемо цију". А он је подржава.

Људима се не може удовољити...

Pa kakve veze ima individualni cin pojedinca i njegova osuda sa knstantnom osudom jedne zajednice i samo jedne. Snouden jeste izdajnik, to nema nikakve veze sa time da li ili ne CIA ubije podjednako kao KGB ali ima sa konstantnim plasiranjem neistina, sa jedne strane zli rusi a sa druge dobri ameri.

A snouden je izdajnik, isto kao sto bi bio i neki ko je izdao drzavne tajne rusije ili francuske, ti nema da su jedni izdajnici izdajnici a drugi heroji.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Где си то прочитао? На Стормфронту? Пошто углавном они причају те бајке о ,,милионима Руса"у редовима РОА, да би показали како је руски народ био за Хитлера, а не против њега. 

Али, то је наравно бесмислица. РОА је углавном била сачињена од заробљеника, сам Власов је био бивши официр Црвене Армије. Не спорим да је ту било и козака, али мањина, свакако. Козака је било и на страни Црвене Армије. 

У сваком случају, РОА су ти руски љотићевци, минорна и небитна војна формација која је на крају и сама окренула пушке на Немце.

A tebi je izvor predostavljam Deretić ili Lazanski ili tako neki rusofil i propagator tog glupog mišljenja da nam je bilo ko prijatelj, a pogotovo rusija... To neću ni da spominjem. Ja nisam rekao da je EU extra, nego sam rekao da nije rusija ništa bolja od zapada. Mi uvek tražimo prijatelje "spolja" i radimo za ruske, evropske, američke... interese, a ne za srpske tu je problem dragi moj i što se srbi dele na rusofile, grkofile, germanofile, amere i evropljane i ostalo, nikog vise u Srbiji ne interesuje interes države Srbije.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Pa kakve veze ima individualni cin pojedinca i njegova osuda sa knstantnom osudom jedne zajednice i samo jedne. Snouden jeste izdajnik, to nema nikakve veze sa time da li ili ne CIA ubije podjednako kao KGB ali ima sa konstantnim plasiranjem neistina, sa jedne strane zli rusi a sa druge dobri ameri.

A snouden je izdajnik, isto kao sto bi bio i neki ko je izdao drzavne tajne rusije ili francuske, ti nema da su jedni izdajnici izdajnici a drugi heroji.

То ти кажем...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ja na taj djubrovnik od sajta i foruma ne zalazim uopste pa nemam pojma sta se tamo pise. Nije reco o "milionima rusa" niti samo o Rusima posto je bilo tamo ljudi razlicitog etniciteta ali ih je bilo negde oko milion. Osim ako Catherine Andreyev pored Oksforda nije pocela da radi i na stormfrontu a ja to ne znam.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...