Ignjatije Написано Јул 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Као овај? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 У реду више... Молим вас да се вратите на тему... Ако може без препуцавања са примесама личног. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Тема се претворила у као и свака где се помену САД или Русија. О томе причам... И на жалост ови који се фемкају да је тако ..у већини случајева су искрено одабрали страну а то приписују овима другима.. невероватно .. Али показатељ да је тако су управо одреднице, ''РУСИ'' за СССР и ''МИ'' за (у мутнуМарицу) бившу СФРЈ.. КАТАСТРОФА и БЛАТО до гуше .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Посебно 1948-е кад су хтели да нас згазе као кишну глисту, па су нас Амери спасили. Ма да, како да не спасли нас Амери. Нису спасли нас, него свог плаћеника Броза који је раскупусао и распарчао нашу земљу. Спасли су Титин комунизам који је духовно, морално и територијално уништио српски народ на дуже време. Па нису нам баш неку услугу учинили што су то урадили, ако ћемо реално. А нису ни касније, кад су разбили Брозову СФРЈ по његовим авнојевским (антисрпским) границама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па САД нам је исто увек у историји била савезник, с том разликом да нам није извезла комунизам као Русија да се педесет година патимо под њим. Владика Николај није побегао у Русију него у Америку. Кад? Деведесетих? Кад су подржавали, финансирали и одржавали Броза на власти? И за комунизам немој много да кривиш Русију (тј. СССР), за Броза и његов долазак на власт већу одговорност сносе Енглези, па и Американци, него СССР. Они су подржавали Броза, а не Дражу,зато је Дража и говорио да су Енглези (а не Руси) најгори народ на свету. Иначе, Дража је био велики русофил. А подржавали су Броза, јер је Броз био њихов тројански коњ у Источном блоку. Свети Владика Николај није отишао у СССР јер није подржавао идеологију која је тамо владала. Е зато. Из истих разлога се није вратио у Југославију. Али Свети Владика је до краја волео Русе, умро је у руском Манастиру и писао је да су Срби дужни да плачу кад Руси плачу и да се смеју кад се Руси смеју, баш због тог руског савезништва према српском народу. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Као овај? Па није он могао да бира у којој ће земљи да се роди и којој ће служби да служи. И то не значи да је он због тога лош човек, комуниста, или не знам шта. Иначе, те тврдње да су Совјети исто што и Руси, то изједначавање Русије са комунизмом је исто као и изједначавање свих Немаца са нацизмом. Вероватно да ти, као што мислиш да је СССР исто што и Русија, вероватно мислиш да је СФРЈ Србија, а да је Броз неки ,,српски владар". Јел на тај начин размишљаш? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ког ''нас''.. Србију? Мене и тебе? .. Или тадашњу ''ФНРЈ'' .. Не може се на озбиљан начин тако разговарати са претендовањем исправног става .. И тадашњи ти ''твоји Руси'' и Русија су били СССР Тачно брате. А и кад погледамо из данашње перпспективе, Амери су нам направили велику штету што су подржавали и финснсирали тај Брозов режим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Но, кад већ поменусте Светог Владику, хајде да га цитирам: Савест наша нас приморава да плачемо, када Руси плачу, и да се радујемо, када се Руси радују. Велики је дуг наш пред Русијом. Може човек бити дужан човеку, може и народ – народу. Али дуг, којим је Русија обавезала србски народ 1914 године, тако је огроман, да њега не могу вратити ни векови ни покољења. То је дуг љубави, која свезаних очију иде у смрт, спасавајући свог ближњег. Нема веће љубави, него да ко положи душу своју за другове своје – то су речи Христа. Руски Цар и руски народ, неприпремљени ступивши у рат за одбрану Србије, нису могли не знати, да иду у смрт. Али љубав Руса према браћи својој није одступила пред опасношћу и није се уплашила смрти Свети Владика Николај Велимировић. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Тачно брате. А и кад погледамо из данашње перпспективе, Амери су нам направили велику штету што су подржавали и финснсирали тај Брозов режим. Све су Амери криви. А јел ти пада на памет например, да смо постали комунисти управо зато што су нас совјетски Руси ослободили? Као и све остале земље. А амери су нас "помогли" оног тренутка када смо се тим совјетксим русима супроставили? Живо ме заним.. како у тој причи не видиш проблем совјетских Руса... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Све су Амери криви. Не, само кажем да су нам велику штету нанели што су подржавали и финансирали Броза. А ти то можеш да схватиш како год хоћеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Jedini ko ovde plasira neistine si ti. Upravo ovakvim bednim i nadasve glupim podmetanjima. Niko nije govorio o dobrim ameriam i zlim rusima niti je govorio o rusima zasebno nego o jednom politickom rezimu. Tesko da ces biti shvacen ozbiljno kad neko optuzujes za iznosenje neistina a skoro svakim postom i sam lazes, podmeces i nemusto lupetas. Ne nego konstanrno govorimo o zlom KGB-u i Putinu kao Pitleru a kada neko pomene amere i CIA odmah pocinje ono hahaha cia snajka cia i slicne budalastine ... Alo jarane osamuceni, budala je sve manje ...te price ne prolaze vise ni kod predskolskog uzrasta vise ... Натан and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 А шта се дешава иза кулиса? То је добро питање.Неупућенима може да делује као нека теорија завере, али ситуација на терену их демантује.Видео - ''Ко влада Америком'': Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 А шта се дешава иза кулиса? То је добро питање. Неупућенима може да делује као нека теорија завере, али ситуација на терену их демантује. Видео - ''Ко влада Америком'': Је л ти стварно верујеш у ове теорије? Ја сам погледао милион ових и ниједан ми не држи воду, сваки има гомилу рупчага. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Све су Амери криви. А јел ти пада на памет например, да смо постали комунисти управо зато што су нас совјетски Руси ослободили? Као и све остале земље. А амери су нас "помогли" оног тренутка када смо се тим совјетксим русима супроставили? Живо ме заним.. како у тој причи не видиш проблем совјетских Руса... Па не бих баш рекао да смо тада постали комунисти. Напротив, српски народ се супроставио комунизму. Постали смо комунисти тек након вишегодишњег испирања мозга, а то испирање је вршено после 1948. године. И то не читав српски народ, моји преци нису. Политичку подршку Титу су обезбедили Енглези и Амери, тога је и сам Дража био свесттан. Реално, они су нас више сјебали од Совјета који су тада јурили Немце и то им је било главно. Тито је био тројански коњ, зато су га западњаци подржавали. А то је било на штету српског народа, свиђало се то неком или не. Е сад, факт је да су ,,совјетски Руси" тражили да се помогне и једном и другом покрету отпора, да се врати Краљ и да народ сам одлучи који систем жели. Док су западни савезници (пре свих Енглези) тражили да се помогне само и једино Брозу и партизанима. То су чињенице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ne nego konstanrno govorimo o zlom KGB-u i Putinu kao Pitleru a kada neko pomene amere i CIA odmah pocinje ono hahaha cia snajka cia i slicne budalastine ... Alo jarane osamuceni, budala je sve manje ...te price ne prolaze vise ni kod predskolskog uzrasta vise ... Kako pomene CIA? U kontekstu "ljudi gusteri","harp","kemtrejls","neokortikalni rat", i treba tako podjebavati na takav nacin jer takva debilna truckanja drugo i ne zasluzuju. Postoji ozbiljan kritika obavestajnih sluzbi, njihovih zlocina pa i CIUMIU6 medju ostalom. KGB i CIA su tokom hladnog rata imali razne zajednicke operacije pa ima ljudi koji se fokusiraju samo na tu saradnju opravdanu ili neopravdanu pa im niko normalan ne prebacuje to sto pisu samo o tom "preseku". Ko zeli na ozbiljan nacin da pise o zlocinima koje je CIA izvela nek pise, ja mu necu zameriti ama bas nista. Ali ja uopste ne moram da pisem ista o CIUMIU6 da bi ono sto napisem o KGBu bili istinoto, validno, podrzano. To je isto tako besmislen standard koji si postavio kad kad bi neko rekao "svi vi na forumu ZRU treba da se pokrijete usima jer pisete samo o gradjanskom ratu SFRJ a ne o gradjanskim ratovima u Africi i ostaktu sveta.". Poptuna besmislica i potpuno besmisleni standard koji si sam odvalio kompromitujuci samog sebe, visestruko. Sve je manje budala, tacno. Kao sto sam rekao sve je manje nas koji cemo trositi vreme da vam objasnjavamo elementarnu logiku kad to ili niste u stanju ili ne zelite da ukapirate. Doduse, nije ni misljenje za svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука