Margareta Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 I moje knjige su dobijale noge samo tako. I moje, i mamine. Broj knjiga koje posedujemo se drastično smanjio zbog njihove moći oživljavanja i bežanja od onih kojima smo ih pozajmljivale. Sad ne damo da nam knjiga izađe iz kuće. Рада. је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 bilo kad, i bilo gdje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ништа лепше од мириса нове књиге... Натан је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Nekad sam dosta čitao...i sad imam utisak da sam sve pročitao. Натан and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 i sad imam utisak da sam sve pročitao. Срки, вара те утисак.... настави тамо где си стао..... Рада. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Nekad sam dosta čitao...i sad imam utisak da sam sve pročitao. Ja sam prestala dok sam bila okružena ljudima koji nikako ne čitaju. Pre toga bejah u okruženju gde je sasvim normalna bila diskusija o knjigama, razmenjivanje istih itd. Onda kad sam shvatila da sam maltene prestala da čitam, onda sam se trgla i naterala sebe. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Nekad sam dosta čitao...i sad imam utisak da sam sve pročitao. Ne treba da suziš izbor knjiga samo na one koje možeš da pozajmiš od prijatelja (i biblioteke) guglaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ништа лепше од мириса нове књиге ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 После ми жао кад изветри. Ал' добро, не може скроз. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ја не читам ништа. Плиткоуман сам и неначитан.. немам библиотеке, не скупљам књиге.. а када узмем мастим странице ...па ми и нико не даје.. Suncokret54 and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Citam uglavnom literaturu srpsko-osmanske i srpsko-austriske literature a dipomski rad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Citam uglavnom literaturu srpsko-osmanske i srpsko-austriske literature a dipomski rad. Eh, i ja sam kad sam završila ispite poskidala neke knjige koje imaju veze sa stručnom literaturom, čisto da ostanem u formi Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Knjige ? Nedostaju mi dobre knjige . Citam kuci ,ne volim da me neko gleda dok citam . Necu da se hvalim vise . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Sve ređe i ređe. Pritisnuo ovaj internet, ne može se. Prednost? Obične knjige kao doživljaj, praktičnost e - knjige. E da, da ne odem a ni kesa kafe... https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10500559_669553753114332_1940754592476188989_n.jpg?oh=5652b2fc1896a89030f8a96e490abcae&oe=5459C4D4&__gda__=1414407870_389ccb2a45a3f606f816c71fd3e96aa6 Vesna Milovic, Рада. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Voleo bih da čitam Dostojevskog, Džojsa ili Igoa...iz nekog razloga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука