Jump to content

Где, када и колико читате....? Читање наше насушно

Оцени ову тему

Препоручена порука

I moje knjige su dobijale noge samo tako. I moje, i mamine. Broj knjiga koje posedujemo se drastično smanjio zbog njihove moći oživljavanja i bežanja od onih kojima smo ih pozajmljivale. Sad ne damo da nam knjiga izađe iz kuće.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ништа лепше од мириса нове књиге...
girl_smiley

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

i sad imam utisak da sam sve pročitao.
Срки, вара те утисак.... :945729::dedica: настави тамо где си стао..... :nene:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Nekad sam dosta čitao...i sad imam utisak da sam sve pročitao.

Ja sam prestala dok sam bila okružena ljudima koji nikako ne čitaju. Pre toga bejah u okruženju gde je sasvim normalna bila diskusija o knjigama, razmenjivanje istih itd. 

Onda kad sam shvatila da sam maltene prestala da čitam, onda sam se trgla i naterala sebe.

• Волим 1

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ништа лепше од мириса нове књиге

tumblr_mb6kr5W5PN1r6pvc3o1_500.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ја не читам ништа. Плиткоуман сам и неначитан.. немам библиотеке, не скупљам књиге.. а када узмем мастим странице ...па ми и нико не даје..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sve ređe i ređe. Pritisnuo ovaj internet, ne može se. 

Prednost? Obične knjige kao doživljaj, praktičnost e - knjige.

E da, da ne odem a ni kesa kafe...

10500559_669553753114332_194075459247618

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10500559_669553753114332_1940754592476188989_n.jpg?oh=5652b2fc1896a89030f8a96e490abcae&oe=5459C4D4&__gda__=1414407870_389ccb2a45a3f606f816c71fd3e96aa6

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...