Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Da, ide se na to da se s muslimanskim življem što više popune južni delovi Srbije, koji su u geostrateškom smislu veoma bitni te kako bi se tu počelo sa stvaranjem islamske teritorije. A muslimanima u prilog ide to što se sve više Srba, pored mortaliteta, iseljava iz tih područja. Само слепац не види то... NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Дискусија о мржњи према Јеврејима одвојена у посебну тему: https://www.pouke.org/forum/topic/34895-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE-%D0%BC%D1%80%D0%B6%D1%9A%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%98%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D1%98%D0%B8%D0%BC%D0%B0/ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Питај људе из Малог Иђоша... Не знам... Нисам Бачванин, но Мачванин... Код нас у Мачви, без обзира на сву "асоцијалност" и остале натукнице из разноразних социолошких и иних вокабулара, сасвим лепо (лепо је релативна категорија) живе и нема никаквих проблема... У читавом мачванском ареалу, који и није мали... Безмал` ко десети део Бачке... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 @@Жељко, Хвала за ово, стварно нисам контао да је то ишло толико далеко, све сам контао да је спој паре-религија-нешто треће што још не знам шта је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 južni delovi Srbije Сирча друже није-јужни делови Србије... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Не знам... Нисам Бачванин, но Мачванин... Код нас у Мачви, без обзира на сву "асоцијалност" и остале натукнице из разноразних социолошких и иних вокабулара, сасвим лепо (лепо је релативна категорија) живе и нема никаквих проблема... У читавом мачванском ареалу, који и није мали... Безмал` ко десети део Бачке... Не причамо о овим "нашим" циганима него овим депортованим из нерасистичке европе... NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Не причамо о овим "нашим" циганима него овим депортованим из нерасистичке европе... Па? Да их се претвори у сапуне!? Шта? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 И на концу Ђуро, шта се то тебе сматра? Ем си из Бачке, ем обављаш послове на Блиском Истоку? Ем социјалног контекста гледе, живиш "тма" миља изнад њих... Који је твој мотив? Јасно и гласно!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 И на концу Ђуро, шта се то тебе сматра? Ем си из Бачке, ем обављаш послове на Блиском Истоку? Ем социјалног контекста гледе, живиш "тма" миља изнад њих... Који је твој мотив? Јасно и гласно!? Блиско сам повезан са свим селима на путу од Новог Сада до Суботице...а рођен сам у месту које је на пола пута.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Блиско сам повезан са свим селима на путу од Новог Сада до Суботице...а рођен сам у месту које је на пола пута.... Ћорак! Не живиш више ту.. Шта се тебе друже сматра на потезу од Новог Сада до Фекетића Сирча, тј. дешавања у њој (ако знаш и где је-отприлике)??? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 И на концу Ђуро, шта се то тебе сматра? Ем си из Бачке, ем обављаш послове на Блиском Истоку? Ем социјалног контекста гледе, живиш "тма" миља изнад њих... Који је твој мотив? Јасно и гласно!? Hmmm, ako je neko sa severa zemlje ne sme da se pita sta se desava na jugu/istoku/zapadu? Tako mi je zazvucalo, i nije mi bas jasno pitanje. Jer ja recimo delim Djurino razmisljanje u nekim opstim crtama, da odma` kazem sto ulecem u sedamnaesterac... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Сирча друже није-јужни делови Србије... Nije bukvalno, al geostrateški gravitira ka jugu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 А расизам и антисемитизам треба сасећи у корену и искоренити где год да постоји, Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 А расизам и антисемитизам треба сасећи у корену и искоренити где год да постоји, јер је то зло које само несрећу може да донесе, а никако "чисту расу". A tamo gde ga (= rasizam) "objektivni" covekomrzci izmisljaju na stetu oklevetanih a sasvim normalnih ljudi, da se sasecu smicalice i izmisljotine na isti tak`i nacin... Милан Ракић, verum est in beer and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Цигани код нас имају сва могућа права, као нико. Колики смо расисти, види се из тога када се у Гучу сјати пола Србије и када сви ђускају, певају и веселе се уз циганску трубу. Зато маните те приче о расизму. А расизам и антисемитизам треба сасећи у корену и искоренити где год да постоји, јер је то зло које само несрећу може да донесе, а никако "чисту расу". :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука