Jump to content

Blic: Blokirali selo kod Kraljeva jer ne žele komšije Rome

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da, ide se na to da se s muslimanskim življem što više popune  južni delovi Srbije, koji su u geostrateškom smislu veoma bitni te kako bi se tu počelo sa stvaranjem islamske teritorije. A muslimanima u prilog ide to što se sve više Srba, pored mortaliteta, iseljava iz tih područja.

Само слепац не види то...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 196
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Подели на овим сајтовима

Питај људе из Малог Иђоша...

Не знам... Нисам Бачванин, но Мачванин... Код нас у Мачви, без обзира на сву "асоцијалност" и остале натукнице из разноразних социолошких и иних вокабулара, сасвим лепо (лепо је релативна категорија) живе и нема никаквих проблема... У читавом мачванском ареалу, који и није мали... Безмал` ко десети део Бачке... :)))

Подели на овим сајтовима

Не знам... Нисам Бачванин, но Мачванин... Код нас у Мачви, без обзира на сву "асоцијалност" и остале натукнице из разноразних социолошких и иних вокабулара, сасвим лепо (лепо је релативна категорија) живе и нема никаквих проблема... У читавом мачванском ареалу, који и није мали... Безмал` ко десети део Бачке... :)))

Не причамо о овим "нашим" циганима него овим депортованим из нерасистичке европе...

Подели на овим сајтовима

Не причамо о овим "нашим" циганима него овим депортованим из нерасистичке европе...

Па? Да их се претвори у сапуне!? Шта?

Подели на овим сајтовима

И на концу Ђуро, шта се то тебе сматра? Ем си из Бачке, ем обављаш послове на Блиском Истоку? Ем социјалног контекста гледе, живиш "тма" миља изнад њих... Који је твој мотив? Јасно и гласно!?

Подели на овим сајтовима

И на концу Ђуро, шта се то тебе сматра? Ем си из Бачке, ем обављаш послове на Блиском Истоку? Ем социјалног контекста гледе, живиш "тма" миља изнад њих... Који је твој мотив? Јасно и гласно!?

Блиско сам повезан са свим селима на путу од Новог Сада до Суботице...а рођен сам у месту које је на пола пута....

Подели на овим сајтовима

Блиско сам повезан са свим селима на путу од Новог Сада до Суботице...а рођен сам у месту које је на пола пута....

Ћорак! Не живиш више ту.. Шта се тебе друже сматра на потезу од Новог Сада до Фекетића Сирча, тј. дешавања у њој (ако знаш и где је-отприлике)???

Подели на овим сајтовима

Hmmm, ako je neko sa severa zemlje ne sme da se pita sta se desava na jugu/istoku/zapadu? Tako mi je zazvucalo, i nije mi bas jasno pitanje. Jer ja recimo delim Djurino razmisljanje u nekim opstim crtama, da odma` kazem sto ulecem u sedamnaesterac... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А расизам и антисемитизам треба сасећи у корену и искоренити где год да постоји,

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  

Подели на овим сајтовима

А расизам и антисемитизам треба сасећи у корену и искоренити где год да постоји, јер је то зло које само несрећу може да донесе, а никако "чисту расу".

A tamo gde ga (= rasizam) "objektivni" covekomrzci izmisljaju na stetu oklevetanih a sasvim normalnih ljudi, da se sasecu smicalice i izmisljotine na isti tak`i nacin...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости
Цигани код нас имају сва могућа права, као нико. Колики смо расисти, види се из тога када се у Гучу сјати пола Србије и када сви ђускају, певају и веселе се уз циганску трубу. Зато маните те приче о расизму. А расизам и антисемитизам треба сасећи у корену и искоренити где год да постоји, јер је то зло које само несрећу може да донесе, а никако "чисту расу".

:aplauz:  :bendoff:  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...