Ламех Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 После пола године лекари су јој смањили терапију на пола. После годину дана укинули јој терапију и рекли јој буквално јој тако рекли "Да захвали Богу јер није типично за њену врсту епилепсије да овако брзо прође, тј. да уопште прође без обзира на терапију". Ваљда ово није прочитао Бојан Костреш?! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Kad smo vec na ovoj temi. Da postavim jedno pitanje . Osetite li ponekad da neke ljude ne mozete da podnesete,da vam ulivaju nemir ,da nesto nije uredu sa njima ili sa vama u tom trenutku? I obrnuto ? Emituju li ljudi neke energije ? Hocu reci misli ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 А по некада је довољно да неко са негативном енергијом дође и да ништа не ради, та енергија се осети, колико јако зрачи. Na ovo mislim. Postoji li neko objasnjenje nekog svetitelja ? P.s. Ti si mislio si na zakon odrzavanja toplote. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Na ovo mislim. Postoji li neko objasnjenje nekog svetitelja ? P.s. Ti si mislio si na zakon odrzavanja toplote. Deleći Svetoga Duha, sa svima stvorenima,mi ustvari i jesmo u istom "prostoru". DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Колико пута негативни људи пренесу негативну енергију. Нпр, неко друштво је ту, сви су весели и ту буде или дође лик који почне да се свађа, да прави хаос. Онда нема више веселе атмосфере, него је човек пренео негативну енергију. А по некада је довољно да неко са негативном енергијом дође и да ништа не ради, та енергија се осети, колико јако зрачи. Енергија се може појавити у неколико облика, али никад није негативна. Тешко да може да се осети "негативна енергија", а још мање да "јако зрачи", једноставно, не постоји... тако да је и људи нису у могућности да "пренесу". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Emituju li ljudi neke energije ? Hocu reci misli ? Електро-магнетну и топлотну што се тиче енергије, а за мисли, зависи у ком облику. Рецимо, реченица би теоријски требало да буде јасна мисао изражена речима, а емитована је самим тим и што је написана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 ...добро али ако их се скупи више и ако нађу одговарајући превоз... Самим тим би и успех скупа био већи. Овде је вероватно требало да буде реч о одређеном расположењу, стању, или стању свести и атмосфери коју оно производи али је употребљена неприкладна терминологија. Није то погрешно размишљање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Волео бих да упознам неког кога су психолози и психијатри излечили? Ја још нисам чуо за таквог. Au Aleksandre. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Тешко. Можда постоји могућност ублажавања патњи и последица, али излечење тешко. Поготово када су у питању озбљини психијатријски поремећаји. Au Aleksandre. "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Ма у реду је то, него бесмислено је да неко (психијатрија и психологија) са тако танким резултатима у својој пракси (што говори да је објекат њиховог сазнања, људска психа, једна велика тајна, до краја недеокучива науци), наступа као да све знање држи у малом прсту. А тако су, чини ми се, наступили ови психолози из чланка. Zaista ne mogu da shvatim sta je lose u tome sto su ljudi upozorili na zloupotrebe "egzorcistickih" metoda koje su rezultirale zlostavljanjem ljudi i smrtnim ishodima. I treba da upozore, nego kako! Ja da znam za ijedan slucaj zlostavljanja koji se pravda isterivanjem djavola, podnela bih krivicnu prijavu. Volim_Sina_Bozjeg, DYNABLASTER and Srdjan је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Резултати јесу танки. Психијатрија јако мало зна о ономе чиме се бави - људској души или психи. Не кажем да не зна ништа, већ да врло мало зна. То ће ти рећи и човек од струке, психијатар. Где може да се види? Може, дођи и види. Показаће ти се. Ne prilici ucenom teologu koji se poziva i na naucne metode da javno, uopsteno diskredituje dve nauke, psihologiju i psihijatriju. Ucen si, a pises kao laik. Ne ide... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Zaista ne mogu da shvatim sta je lose u tome sto su ljudi upozorili na zloupotrebe "egzorcistickih" metoda koje su rezultirale zlostavljanjem ljudi i smrtnih ishodima. I treba da upozore, nego kako! Ja da znam za ijedan slucaj zlostavljanja koji se pravda isterivanjem djavola, podnela bih krivicnu prijavu. Проблем је у томе што су искључиви у свом ставу, то се из текста лепо види (ако је аутентично пренесен, наравно), и што у потпуности негирају могућност опседнутости...упустили су се у воде које очигледно не познају...ништа више...а да има свега и свачега, то стоји...што не треба да значи да могу доносити категорички искључиве тврдње о непостојању феномена поседнутости. Поздрав! Srdjan and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 ...потпуно се слажем, можда би све било једноставније када би се те "енергије" звале мислима, "мисленим силама" како их назива отац Тадеј...он је и дао упутства како са њима руковати... Сад сам се сетио неке ономатопеје, додуше на америчком... http://betype.co/post/61425508997/lasergun Jedna dobra pomisao ima istu moć kao jedno mnogočasovno bdenje!Ima veliku moć. Kao šta sada neko novo oružje laserskim zracima može da zaustavi raketu još u bazi i da je spreči da bude ispaljena, tako i dobre pomisli predupređuju i prizemljuju rđave pomisli još na đavolovim "aerodromima", odakle inače "poleću". Zato se potrudite da, koliko god možete, pre nego što kušač stigne da vam zasadi rđave pomisli, vi sami zasadite dobre pomisli, kako bi vaše srce postalo cvetna bašta i kako bi vašu molitvu uvek pratio božanski miomiris vašega srca. Starac Pajsije Svetogorac, Borba protiv pomisli ... и упуства старца Пајсија Светогорца. DYNABLASTER and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Проблем је у томе што су искључиви у свом ставу, то се из текста лепо види (ако је аутентично пренесен, наравно), и што у потпуности негирају могућност опседнутости...упустили су се у воде које не очигледно не познају...ништа више...а да има свега и свачега, то стоји...што не треба да значи да могу доносити категоричи искључиве тврдње о непостојању феномена поседнутости. Поздрав! Aha, to je tebi skrenulo paznju u tekstu. Vidis, meni je vise skrenuo paznju deo koji se odnosi na "metode" i posledice. Pravo da ti kazem, ako covek mora da bira izmedju ovakvih metoda isterivanja djavola i nauke, ja bih svojim bliznjima uvek radije preporucila nauku. "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Сад сам се сетио неке ономатопеје, додуше на америчком... ... и упуства старца Пајсија Светогорца. Sjajno zapazanje starca Pajsija. Hvala na ovom postu. Samo da potvrdim da njegovi stavovi o uticaju i posledicama pozitivnog i negativnog misljenja izrazavaju srz psiholoske kognitivno-bihejvioralne terapije ili cuvenog A-B-C modela. Govore o istoj zakonitosti ali donekle razlicitom terminologijom. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука