Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ne ti bre, nego ta devojka... А ти знаш, видео си је, познајеш је? Прегледао си је и сигуран си да је аутосугестија? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Не, то нико овде не тврди. Рекох ти да искусни духовници умеју да тазликују психичку болест од поседнутости. To je tacno. No neki svestenici su strasno porvrsni ljudi .Pocnes da se ispovedas ,prekine te i bukvalno posalje kuci . Da li se kajes/kajem se. Demoni postoje. Ne budite toliko naivni ,postoje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Pa i vi ovde kategoricki donosite zakljucak da ljudi ne padaju u transeve iz medicinskih razloga vec ih opsedaju demoni... Ко је рекао да све треба подвести под опседнутост? Ми нисмо као ови енглески "стручњаци" који тако олако све воде скрећу на своју воденицу...постоје душевне и менталне болсети али постоји и нешто што се зове опседнутост. Само да знаш...опет си започео разговор први...чисто да не буде забуне. Александар Милојков and LISA је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Немој да голицаш! Волио бих чути али ме и интересује да ли, по теби, таква искуства могу и да штете вјери, типа набијењем неког страха који паралише итд. итс.? Не голицам, брате мој...сматрам да детаље не треба износити до у четири ока и ништа више. Ignjatije and Vaske је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 А ти знаш, видео си је, познајеш је? Прегледао си је и сигуран си да је аутосугестија? Naravno da nisam siguran. Ja cak i ne kazem da to NIJE posednutost, samo kazem da najverovatnije nije posednutost iz prostog razloga sto druge opcije niste ni hteli da razmotrite nego odma- to je! Ja ne znam da nije autosugestija, bolest ili nesto trece, pravo pitanje je kako ti mozes biti toliko siguran da nije? Meni se spocitava tvrdoglavost ali ja sam taj koji kaze "verovatno nije" dok svi vi kazete "SIGURNO" jeste... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ко је рекао да све треба подвести под опседнутост? Управо. Колико сам упознат (кроз читање и причу са другима), искуство Цркве говори да се најчешће ради о психичким поремећајима а да је поседнутост ређа појава. Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Управо. Колико сам упознат (кроз читање и причу са другима), искуство Цркве говори да се најчешће ради о психичким поремећајима а да је поседнутост ређа појава. Баш тако! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ко је рекао да све треба подвести под опседнутост? Ми нисмо као ови енглески "стручњаци" који тако олако све воде скрећу на своју воденицу...постоје душевне и менталне болсети али постоји и нешто што се зове опседнутост. Само да знаш...опет си започео разговор први...чисто да не буде забуне. Iz najbolje namere... Na ispustas mi se kao sagovorik. Jes da o meni imas malo bolje misljenje nego o pačavri ali ja smatram da pametne ljude ne treba olako pustati iz vidokruga, zato iniciram razgovor... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Не голицам, брате мој...сматрам да детаље не треба износити до у четири ока и ништа више. То значи да је и потврдан одговор на моје питање или је само ствар сувише лична? Мислим да ли си ти од тог искуства имао више духовне користи или штете? Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Naravno da nisam siguran. Ja cak i ne kazem da to NIJE posednutost, samo kazem da najverovatnije nije posednutost iz prostog razloga sto druge opcije niste ni hteli da razmotrite nego odma- to je! Ja ne znam da nije autosugestija, bolest ili nesto trece, pravo pitanje je kako ti mozes biti toliko siguran da nije? Meni se spocitava tvrdoglavost ali ja sam taj koji kaze "verovatno nije" dok svi vi kazete "SIGURNO" jeste... Не могу сад да ти овде куцкам детаље. Нисам ја дао дијагнозу поседнутости, нити сам способан за тако нешто. Са девојком су били њени родитељи, родбина, пријатељи. Дуга је то прича, а људи су нам је тамо испричали. Небитно. Теби ионако да се појави сам Рогоња, ти не би поверовао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Iz najbolje namere... Na ispustas mi se kao sagovorik. Jes da o meni imas malo bolje misljenje nego o pačavri ali ja smatram da pametne ljude ne treba olako pustati iz vidokruga, zato iniciram razgovor... Само буди уљудан, имај искрену жељу да водимо нормалан и конструктиван дијалог, и неће бити никаквих проблема са моје стране, веруј ми. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Не могу сад да ти овде куцкам детаље. Нисам ја дао дијагнозу поседнутости, нити сам способан за тако нешто. Са девојком су били њени родитељи, родбина, пријатељи. Дуга је то прича, а људи су нам је тамо испричали. Небитно. Теби ионако да се појави сам Рогоња, ти не би поверовао. Naravno da ne bih... rekao bih mu da saceka da mi izvetri ovaj alkohol iz organizma pa ako posle i dalje bude tu onda imamo problem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Само буди уљудан, имај искрену жељу да водимо нормалан и конструктиван дијалог, и неће бити никаквих проблема са моје стране, веруј ми. To se apsolutno i na tebe odnosi. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 То значи да је и потврдан одговор на моје питање или је само ствар сувише лична? Мислим да ли си ти од тог искуства имао више духовне користи или штете? Штете не можеш имати ако имаш мало Богом даног здравоумља и црквеним искуством стечене способности да имаш духовни увид у смисао и сврху свега што ти се дешава, то је сигурно, али...да је било страха, било је, да је било и лично, било је и тога...10 пута сам присуствовао обреду заклињања, вољом Божијом а не мојом, а и лично сам имао прилике да се уверим и на сопственој кожи у вези са стварима које су везане за пале. Толико од мене. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 To se apsolutno i na tebe odnosi. ОК. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука