Vecana Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Isto i ja! U afektu, rečima umem da ubodem onako baaaš, da zaboli mnogo. Sa godinama sam naučila da se kontrolišem malo, al kad se otmem kontroli... Pršti na sve strane. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Титаник Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Признајем да нисам никада био да се исповедим. Признајем да желим, али се плашим осуде и тога да се те информације не прочују неким каналима. :shocking: Признајем да имам свашта да признам. ( Иако највећим делом нисам у том старом греху, признајем да ме прогоне ти стари демони. :smilies-vampires-00005: Признајем да још нисам прочитао све посланице из Светог Писма и да углавном читам делове које сам већ читао и који су ми блиски. Признајем да је СВЕ лакше када се призна људима који су блиски и да је СВЕ могуће ако вас ти људи не осуде, већ узврате љубав. (све могуће на боље и на слободу). Признајем да сам пре два сата угасио ЖРУ и устао са столице, обукао се и кренуо ка оближњем манастиру. Наиме то је женски манастир и свештеник је само викендом ту. У неком тренутку ми сине идеја да посетим једну средњевековну цркву која је исто у близини, а никада нисам свратио у њу. Када сам излазио из цркве, од некуда се појавио свештеник, чије ни име не знам сада, и почео да прича неформално са мном. Тај прилично чудан разговор трајао је пар минута а онда сам само превалио да желим да се исповедим. О благог ли човека. :icon_pop: Бог му дао здравље! Исплаках се ко дете тамо. Али признајем, да је осећај после исповести ФАНТАСТИЧАН!!! :freedomsmajli: Dijasporka, Дијана., Kaludjerovic Sreten and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Признајем да сам пре два сата угасио ЖРУ и устао са столице, обукао се и кренуо ка оближњем манастиру. Наиме то је женски манастир и свештеник је само викендом ту. У неком тренутку ми сине идеја да посетим једну средњевековну цркву која је исто у близини, а никада нисам свратио у њу. Када сам излазио из цркве, од некуда се појавио свештеник, чије ни име не знам сада, и почео да прича неформално са мном. Тај прилично чудан разговор трајао је пар минута а онда сам само превалио да желим да се исповедим. О благог ли човека. :icon_pop: Бог му дао здравље! Исплаках се ко дете тамо. Али признајем, да је осећај после исповести ФАНТАСТИЧАН!!! :freedomsmajli: Gospod je ZNAO da vapiš za ispovesti i to ti je i omogućio... Kaludjerovic Sreten, Титаник, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Признајем да сам пре два сата угасио ЖРУ и устао са столице, обукао се и кренуо ка оближњем манастиру. Наиме то је женски манастир и свештеник је само викендом ту. У неком тренутку ми сине идеја да посетим једну средњевековну цркву која је исто у близини, а никада нисам свратио у њу. Када сам излазио из цркве, од некуда се појавио свештеник, чије ни име не знам сада, и почео да прича неформално са мном. Тај прилично чудан разговор трајао је пар минута а онда сам само превалио да желим да се исповедим. О благог ли човека. :icon_pop: Бог му дао здравље! Исплаках се ко дете тамо. Али признајем, да је осећај после исповести ФАНТАСТИЧАН!!! :freedomsmajli: Priznajem da me je ova poruka bas obradovala! :good2: Титаник, Sanja Т. and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Priznajem da sam lenja i da trebam da sredjujem kucu, a ne volim to da radim. I onda sve kao, aj kasnije cu, aj neka sutra, aj drugi put...eto sad umesto da odem da radim nesto, ja blejim na forumu. Драшко, Снежана and Dijasporka је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Priznajem da sam lenja i da trebam da sredjujem kucu, a ne volim to da radim. I onda sve kao, aj kasnije cu, aj neka sutra, aj drugi put...eto sad umesto da odem da radim nesto, ja blejim na forumu. аууу, цццц шалим се Аделаидо Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 ....сам толико уморна, да ми се не пружа рука да узмем кафу са стола.... ( проћи ће ме брзо, не брините ) Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 ... Da bih bas voleo da imam onu veru kao kada sam bio dete. Sa ove tacke gledista, mislim da mi se to nikada vise nece desiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 ... Da bih bas voleo da imam onu veru kao kada sam bio dete. Sa ove tacke gledista, mislim da mi se to nikada vise nece desiti. Никад не реци никад. Јуче Марија Килибарда причала како је рекла да никад неће да води јутарњи програм, па сад води Мислим није неко пређење ал ајде Deki992, Juanito, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 ...da znam da upadnem u jezivo jake otpore zbog svog ega i tvrdoglavosti. Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Никад не реци никад. Јуче Марија Килибарда причала како је рекла да никад неће да води јутарњи програм, па сад води Мислим није неко пређење ал ајде Hahahahahaha aaaaa koja motivacija, hvala ti brate :) Плутон, feeble, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Priznajem da se prepoznajem u Miroslavovoj ocjeni: "и који су од смиреноумља удаљени светлосним годинама, а претендују да поучавају..." kao i Muramasinom ironičnom 'prepodobni' ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 @@Дијана., јака ствар. Па такве ствари ваљда знамо и без њих. Ипак хвала што нас подсећају. Ево, ја ти се придружујем. Лагао бих када бих рекао да то све не важи (и) за мене. Човек Жоја, Дијана. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Znamo, ali ne svjesno, korisno je vidjeti sebe u ogledalu, naročito onom koje je usmjereno da lovi negativni odraz Korisno je to osvijestiti Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Da, u nesvjesnom ostaje dobar dio Sjenke (Jung) koga potiskujemo zarad 'prepodobnosti'. Meni lično neki principi Jungove psihologije pomažu cijelog života da budem uravnoteženija i razumnija, da spoznam bolje sebe i osvijestim što više. Ako smijem da primijetim, ne smijemo skroz odsjeći prepodobnost i prepuštati se svjesno koječemu jer ćemo nesvjesno ionako to činiti... Brate Miroslave nisam toliko smirena samo sam uravnoteženija u tom smislu i u prirodi mi je više zmijska mudrost koja radi u svrhu postizanja bezazlenosti.. To je dar, tj. datost, nešto što mi je dato i za šta ja nemam zaslugu, nego se od mene očekuje. Komunikacija je čudo, jer sve se može reći ako se samo nađe dobar način. Ponekad je i eksplozija opravdana tj.'pravedni gnjev', naravno ako je stvarno opravdan i njegova poleđina nije mržnja. Divno je naše hrišćanstvo i divno je kako nas Duh čini mudrim, razumnim i divnim... :0442_feel: Sanja Т., Иван Ивковић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука