Гости Guest - . . .- Написано Март 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Нека га Господ усели у Царство Небеско и да се и он сам за нас моли Господу. Ignjatije, Silence , мирођија and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Вјечнаја памјат. nana and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mario Bjelovuk Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Хиландар, 21.03.2013. У Хиландару се данас, 21. марта 2013. године, упокојио монах Павле Хиландарац. Монах Павле (Ивановић) се родио у Београду 15. маја 1958. године. Радио је дуги низ година као глумац, прво у Шабачком, а затим у Вршачком позоришту. Када се упознао са православном вером 1994. године, одлучује да се крсти. Само неколико месеци касније оставља свет и постаје искушеник у манастиру Светог Прохора Пчињског крај Врања. У манастир Хиландар долази крајем 2001, а монашки постриг прима на Богојављење 2004. Добија одговорно послушање гостопримца које је веома савесно обављао. Многи ће га памтити по изузетно лепом читању Житија светих и других душекорисних књига за време празничних трпеза. Искрено је веровао у Христа Господа и са великом ревношћу му следовао. Његова блага личност и спремност да сваком госту укаже срдачну добродошлицу остаће у сећању многобројних хиландарских поклоника. Упокојио се на дан Светог Павла Исповедника 21. марта 2013, отпостивши тримирје и причестивши се Светим Тајнама. У исти дан се, пре три године, упокојио и игуман Мојсије, његов духовник, који га је привео у монаштво. Господ нека му душу прости и усели је у вечну радост. http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=view&id=479&Itemid=1 AMIN. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Margaret Tačer, čuvena britanska premijerka poznata pod nazivom "Čelična lejdi" preminula je danas od moždanog udara, javlja BBC. http://www.itv.com/news/story/2013-04-08/margaret-thatcher-dies/ http://edition.cnn.com/2013/04/08/world/europe/uk-margaret-thatcher-dead/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Бог да јој души опрости! Sudija and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Bila je sposobana premijerka. Nije da je se sećam, ali prema istorijskim podacima stvarno je bila "čelična dama"!. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Бог нека јој душу прости Био је филм о њој недавно, имала је алцхајмера жешћег. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Легенда је била. Бог да јој душу прости! Њен последњи говор у парламенту. Justin Waters, Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 The Iron Lady http://www.film-club.net/film-srb-titl-the-iron-lady-2011-video_98209fd45.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Jedan od retkih političara koje iskreno poštujem. Počivaj u miru! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ne znam mnogo o njoj verovatno je za UK bila dobra politicarka, ali po dosta komentara sa B92, vidim da je vecinom uvek bila anti srpski nastrojena. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 vidim da je vecinom uvek bila anti srpski nastrojena. Ne baš anti-srpski!Preciznije će biti da je Tačerka bila anti-komunistički nastrojena. Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ode i ona Bogu na istinu. Саша M. and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ne znam mnogo o njoj verovatno je za UK bila dobra politicarka, ali po dosta komentara sa B92, vidim da je vecinom uvek bila anti srpski nastrojena. Istih degenerika koji podržavaju Asada i Kim Džong-Una? Ja ozbiljno mislim da ništa o našem društvu ne govori toliko kao komentari na sajtovima... Dovoljno je da otvoriš Google Chrome i ako imaš 3 grama mozga, shvatićeš u čemu je ovde problem. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 An I r o n maiden for the Iron lady...it would be IRONic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука