Jump to content

Od danas zabranjeno psovanje u Rusiji

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Kad god počne priča o moralu i zakonu mene u'vati neka muka. Pripadne mi n'ako zlo od "remećenja javnog reda i mira" te od "hrabrih i slobodoljubivih performans boraca za slobodu". Snajke, skinite se gole pa na neki trg da drmusate zadnjicama. Javni dušebrižnici, obezbedite mesta na kojima su podignuti spomenici u čast herojima.

И мени је мука . Људи који и имају неке моралне вредности , најчешће и не причају много о томе , већ се доказују на делу , а док они који на сва звона , звоне , најчешће на томе и остану ( свака част изузецима ), Као што каже наша пословица :

,, Сви јунаци ником помикоше , па у земљу црну пропадоше"

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

?

За цуре које се "гузе"...

По којем правилу? 

O Боже, не за њих, него за владике о којима је било речи... Владике су владике, они ће одговарати за своје и на њима је већа одговорност. Некада сам се саблажњавала, сад ме једноставно не занима, Постоје неке ствари које су тако отужне да човек остане без текста.  Увек има светлих примера. Бог нека суди свима.

Што се тиче ових девојака, оне спадају у обичан свет, а то може свако да коментарише. Нисам за затвор као затвор, могли су и новчано да их казне или на неки други начин, битно је да ипак као држава воде рачуна о неким стварима и не дозвољавају свашта. Можда се не разумемо, али ја у том њиховом не видим ништа занимљиво и паметно. Чиста провокација и жеља да се привуче пажња. Сутра ће им се деца баш поносити тиме што су мрдале задњицама испред неког споменика. Мислим, дајте... Али, овај свет већ одавно тоне што се тога тиче и онда ко год каже нешто против испадне лицемер, лажни моралиста итд. Схватите да је народу доста неукуса. Бар је исток богат културним, духовним, историјским наслеђем и свакако не би требало на овај начин да се било ко истиче.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Anika, ako smem samo da se ubacim u ovo sto si iznad napisala.

Kazes "Vladike su vladike, odgovarace za svoje" pa zatim "cure su obican svet".

Sta su vladike nego obican svet, pogotovo za nepravoslavne ljude?!

Zar ne vidis koliko ta podela bode oci?

Oni ce "odgovarati za svoje" na nekom vecnom sudu verovatno a "obican svet" cemo ovde da procedimo...

Mislim da bi Hriscani trebali da imaju tendenciju ka tome da se pre svega klone licemerja.

Подели на овим сајтовима

Bog neka sudi vladikama a ruski prekršajni sudija neka sudi curama zbog đuskanja...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

O Боже, не за њих, него за владике о којима је било речи... Владике су владике, они ће одговарати за своје и на њима је већа одговорност. Некада сам се саблажњавала, сад ме једноставно не занима, Постоје неке ствари које су тако отужне да човек остане без текста.  Увек има светлих примера. Бог нека суди свима.

Што се тиче ових девојака, оне спадају у обичан свет, а то може свако да коментарише. Нисам за затвор као затвор, могли су и новчано да их казне или на неки други начин, битно је да ипак као држава воде рачуна о неким стварима и не дозвољавају свашта. Можда се не разумемо, али ја у том њиховом не видим ништа занимљиво и паметно. Чиста провокација и жеља да се привуче пажња. Сутра ће им се деца баш поносити тиме што су мрдале задњицама испред неког споменика. Мислим, дајте... Али, овај свет већ одавно тоне што се тога тиче и онда ко год каже нешто против испадне лицемер, лажни моралиста итд. Схватите да је народу доста неукуса. Бар је исток богат културним, духовним, историјским наслеђем и свакако не би требало на овај начин да се било ко истиче.

Апсолутно се слажем, али није начин, сматрам, кажњавати затвором, дакле принудом-због тога... Зато сам и рек`о да је болес` и једно и друго...

Подели на овим сајтовима

Ок, ај сад сам и лицемер и тако то. Нема проблема. Девојке само ђускају, ништа страшно. Све већ виђено, ништа ново. Ваљда ће се једном људи заситити и тога. :0222_shocked:

Исто ок ако сматрате да би требало ви лично да линчујете владике, пошто сте их сами и поставили. Мене то не занима и никада није. Изаберем духовника који ми одговара и крај приче. Све исплива на видело, као што видите ваљда и сами. Али, неки воле до бескраја да упиру прстом у владике и свештенике.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ja ne mislim da si ti licimur, jednostavno smatram da u ovom slucaju ne rezonujes ocigledne stvari, gotovo sigurno iz postovanja-straha prema autoritetu.

I uopste nije ni tema/prica o vladikama i slicno, ali, to je jednostavno uvek super tema za nehriscane posto se takve stvari uvek stavljaju pod tepih i bas suprotno, vecina njih nikada ne ispliva na povrsinu.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче ових девојака, оне спадају у обичан свет, а то може свако да коментарише.

U ocima drzave, cije akcije tako zdusno podrzavate, izmedju gologuzih cura i pravoslavnih vladika nema nikakvih razlika. I jedni i drugi su isti pred zakonom...tj. u teoriji... u praksi vidimo da za djuskanje ides u zatvor, za pedofiliju dobijes orden a za homoseksualno bludnicenje penziju... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Kakvi su ovo izlivi fasisticke netolerancije prema seksualnim manjinama? Ti potpisao pristupnicu za Obraz izgleda?

Gejevi su zlo i izvor propasti ovog naroda.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Dobro, vidim da se svi slazete da to sto su uradile u najmanju ruku nije lepo... A ja i dalje ni to ne vidim...no bice da sam ja totalno moralno skrenula :) Kad je pocelo pisanije, mislila sam da se devojke u najmanju ruku lizu sa spomenikom, a ono sto sam videla na snimku nije ni blizu ruzno ni nemoralno, po mojim kriterijumima. Da su plesale valcer pred spomenikom bilo bi bolje? Ili prosto ne smeju uopste da se snimaju tamo?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dobro, vidim da se svi slazete da to sto su uradile u najmanju ruku nije lepo... A ja i dalje ni to ne vidim...no bice da sam ja totalno moralno skrenula :) Kad je pocelo pisanije, mislila sam da se devojke u najmanju ruku lizu sa spomenikom, a ono sto sam videla na snimku nije ni blizu ruzno ni nemoralno, po mojim kriterijumima. Da su plesale valcer pred spomenikom bilo bi bolje? Ili prosto ne smeju uopste da se snimaju tamo?

Tverkovanje nije bogougodno plesanije.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...