Jump to content

Od danas zabranjeno psovanje u Rusiji

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Dobro, vidim da se svi slazete da to sto su uradile u najmanju ruku nije lepo... A ja i dalje ni to ne vidim...  

aj, mozda ovako, .....zamisli da u jednom delu nekog groblja ima josh puuuno prostora pa stoji livada....iza spomenici a livada prostranaaa, zelena, lepa, ravnooo .... milina da se bash tu site izigraju....(nema veze,bilo koji ples)

...nije ovo spomenik majklu dzeksonu.... to bi josh nekako i razumela

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ма нема ништа. Већа ти је саблазан шетња Кнез Михајловом или вожња ГСП-ом...

Ne setam se Knezom uvek idem alternativnim pravcima. Prevozom se ne vozim, sablaznim se kada vidim kontrolore.
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

aj, mozda ovako, .....zamisli da u jednom delu nekog groblja ima josh puuuno prostora pa stoji livada....iza spomenici a livada prostranaaa, zelena, lepa, ravnooo .... milina da se bash tu site izigraju....(nema veze,bilo koji ples)

Подели на овим сајтовима

Ne setam se Knezom uvek idem alternativnim pravcima. Prevozom se ne vozim, sablaznim se kada vidim kontrolore.

Немој да лажеш кад сам те ја видео баш у Кнезу једаред...

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Далеко било колико ина лајкова овај видео .  :krstix: Шта има све у народу  :krstix:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Далеко било колико ина лајкова овај видео .  :krstix: Шта има све у народу  :krstix:

Ma pesma je zezancija obična, parodija na narodnjake  :)

Подели на овим сајтовима

:) uuuh, odosmo u debeli off, al stvarno samo jos ovo  me zanima sto kazes : 

je l znas pouzdano  to mesto ili ....po cemu  to treba da zakljucimo?

Pa prepoznala sam katolicko groblje u Novom Sadu ;) A i obrati paznju na imena na spomenicima, i pismo kojim su napisana...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...