kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Aman on je odseko jednu glavu zmiji koja ima jos kolko neces glava. On je samo posluzio svrsi, to je bila obicna predstava. Pa budi realan koji efekat osim kontraefekta je imao taj cin? Daj o cemu pricamo, efekat je bio taj pa ne znam koja cifra ubijenih Srba. ja ne mislim tako, ima mnogo gavrila principa medju srbima, samo gavrilo je planetarni slucaj, jedina je ta razlika, jako je mnogo slucajeva samozrtvovanja svjesnog medju srbima za vreme okupacije ili borbe, time kao narod obilujemo, gavrilo niej nista drugo do to, narod ga je kao takvog prepoznao i kao takvog ga je proslavio. narod kog proslavi to je najaci sud, jaci od bilo cijeg suda na ovom forumu ili bilo kog drugog filozofa na planeti Дејан-Марковић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Upravo to. Pokajanje je potrebno i homoseksualcima i ubicama. Ма да, све је то иста сорта... Deki992 and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 @Kordun Covece zrtvovanje podrazumeva zrtvovanje sa smislom (spasavanje nekog), a ne besmisao tj. idenje na ruku neprijatelju. Taj njegov cin nije totalni promasaj, nego jos gore, pomogao je neprijatelju tj. dao im izgovor za veliko klanje. A nije on njima cak nista ni dao, jer je izmanipulisan, on im je samo posluzio. Tragicna figura, kakve nema ni u epovima. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Не знам где си видео ту идеологију "не противљења злу". Пробај да ми упаднеш у кућу па ћеш видети "не противљење злу" калибра 5.56 или 9мм, зависи шта прво до`ватим... Па гледам је сваки дан на телевизији, слушам је на радију, читам по форумима а неретко је чујем и од теолога, свештеника и црквених поглавара. Наравно, слажем се са тобом да би већина од њих исто тако потегла 9мм када је њихова лична гузица у питању. Онда се не би много позивали на јеванђеље. Али до тада су уватили да понављају ту мантру јер је тако у моди, тако треба да не би иритирали некога, тако треба, јер боже мој ми смо цивилизовани а преци су били необразовани и често полудивљи итд. Све је ово слика данашње Србије и срба, који нису свесни да на тај начин учествују у "програмирању" једне нове генерације која треба потпуно да изгуби представу шта је добро а шта зло. kordun је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 @@Grizzly Adams, Фердинанд је недозвољено ушао у туђе власништво. Принцип је реаговао из самодбране. Nice try. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 @Kordun Covece zrtvovanje podrazumeva zrtvovanje sa smislom (spasavanje nekog), a ne besmisao tj. idenje na ruku neprijatelju. brate, mislim da bi ti sve jasno bilo da si nekad zivio pod necijom tudjom pa jos i militantnom vlasti Тања1, Н И Н Е, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 https://www.pouke.org/forum/topic/34631-sarajevski-atentat-i-kosovski-mit/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Па гледам је сваки дан на телевизији, слушам је на радију, читам по форумима а неретко је чујем и од теолога, свештеника и црквених поглавара. Наравно, слажем се са тобом да би већина од њих исто тако потегла 9мм када је њихова лична гузица у питању. Онда се не би много позивали на јеванђеље. Али до тада су уватили да понављају ту мантру јер је тако у моди, тако треба да не би иритирали некога, тако треба, јер боже мој ми смо цивилизовани а преци су били необразовани и често полудивљи итд. Све је ово слика данашње Србије и срба, који нису свесни да на тај начин учествују у "програмирању" једне нове генерације која треба потпуно да изгуби представу шта је добро а шта зло. Ti ako imas pistolj mislis da je potrebno da i ubijes? Ne bih rekao... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Питање за наше форумске либерале,гејеве,европејце,глобалисте и наравно еванђелисте... Да је неко убио атентатом Стаљина или неког другог комунисту,оног кинеза , или ето,бар Хитлера,да ли би се и тад позивали на недвосмислено кршење еванђелских врлина ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 brate, mislim da bi ti sve jasno bilo da si nekad zivio pod necijom tudjom pa jos i militantnom vlasti Price sta bi bilo kad bi bilo mogu biti samo u domenu nagadjanja i mastanja, a to sta ti mislis nema veze sa (mojom) realnoscu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Питање за наше форумске либерале,гејеве,европејце,глобалисте и наравно еванђелисте... Да је неко убио атентатом Стаљина или неког другог комунисту,оног кинеза , или ето,бар Хитлера,да ли би се и тад позивали на недвосмислено кршење еванђелских врлина ? Nismo mi ni stigli do te tacke, jer i ne mozemo, Principov potez je bio tragicni kolosalni promasaj iako je naizgled pogodio. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 kordun, on 30 Jun 2014 - 22:16, каже: brate, mislim da bi ti sve jasno bilo da si nekad zivio pod necijom tudjom pa jos i militantnom vlasti Price sta bi bilo kad bi bilo mogu biti samo u domenu nagadjanja i mastanja, a to sta ti mislis nema veze sa (mojom) realnoscu. Мислим да имаш идеалну прилику да пробаш, па немој се премишљати, искористи је. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Питање за наше форумске либерале,гејеве,европејце,глобалисте и наравно еванђелисте... Да је неко убио атентатом Стаљина или неког другог комунисту,оног кинеза , или ето,бар Хитлера,да ли би се и тад позивали на недвосмислено кршење еванђелских врлина ? Upravo sam to hteo da napisem. Hipoteticki,da se vratim u,npr 1936.godinu i ubijem Hitlera,da li bi onda bio gresnik sto sam bio maloveran i resio to?! Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 . Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Мислим да имаш идеалну прилику да пробаш, па немој се премишљати, искористи је. Sta da probam sta da iskoristim o cemu pricas Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука