Melhisedek88 Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Добро је да имамо телепаате које имају директан увид у Господово размишљање хахахахахаххахххаха Vidi se da si jako nacitan momak.Gospod deluje uvek isto.Otvori jednom tu Bibliju,ili Istorijski uzdebnk,pa onda nesto komentarisi.Makar procitaj dela Vladike Nikolaja.Imas jednu lepu knjizicu "Rat i Biblija".Tu bi dosta toga mogao da naucis. Kad je procitas,shvatices zasto izbegavam da ti repliciram.Samo za tebe Milosavljevicu http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/RatIBiblija/Nikolaj0303.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Које измишљотине.... духовн повезаност са парчетом земље.. ко да смо пагани па идемо на стонхенџ јер је то јако духовно место... Зато смо и изгубили КиМ, захваљујући ликовима у политици који су просипали ова размишљања. Za tebe je sve izmisljotina sto nije u ravni sa tvojim vinklom,to sam ti vec napisao.Znaci za tebe mesto gde je Car Lazar potvrdio izbor Srpskog naroda da mu drzeje Carstvo Nebsko,nego prolaznaprasina ovog sveta,nije uospte sveto?Vidis gde mucenik Hristov strada,tu se zemlja osvecuje mucenickom krvlju i podize se Hram Boziji.Ali sta da se ja raspravljam sa likom poput tebe koji do juce nije znao ni simbol vere.Primecujem da si kvalitetan sagovornik na poljima Istorije,religije i geopolitike. Mogao bi i ovu http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/CarevZavet/Nikolaj0304.htm zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 То се односи на рат који је убијање, сакаћење и рушење по дефиницији. И мука ми је више од оваквог разговора. Ја никога нисам вређао, никога нисам оптуживао да је плаћеник, издајник итд. Свако има своје мишљење, ма колико мени изгледало глупо покушавам да будем цивилизован и објасним лепо и смирено. А онда заузврат добијем увреде, клевете и свашта друго. Значи ако ниси способан да цивилизовано разговараш, немој ни да се јављаш. И то је то. Здраво. Ako nisam sposoban da glatko progutam gluposti koje ti ovde iznosis ja nisam civilizovan i treba da cutim .Meni je zao sto ti stvaram problem i eto moras sa mnom ovako primitivnim i glupim da se bakces .Sto se uvreda i kleveta tice ti ih delis i sakom i kapom, eto mene i sve one dobre i postene ljude koji su bili u tom ratu, izgubili nekoga i opet nista lose uradili nisu ti nazivas ubicama i muciteljima i rusiteljima . Pa ako to nije laz i kleveta ja ne znam sta je ? Interesantno je da nikada nisi nista negativno rekao o siptraima , ali jesi Srbima pripisao da su ubice ,mucitelji i rusitelji , sve on sto su siptari radili tebi se nekako omaklo da Srbima pripises i kad ti se na ukaze ti se onda nadjes uvredjen . Imas ti pravo na svoje misljenje , imas prvo i da pokusas da me uvredis i da me smatras glupim i sta god , ali isto tako ja imam pravo da tebe smatram za nekoga ko radi protiv interesa srpskog naroda( ti to i ne krijes) i ukazem kakve neistine iznosis . Натан and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Супер, ето спасио си интересе српског народа од мене сад мож` да продужиш даље са подвизима. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Супер, ето спасио си интересе српског народа од мене сад мож` да продужиш даље са подвизима. Eto vidis da ti srce nije mestu , znas da gresis i savest ti ne da mira, ali to projektujes na mene . Da si stvarno tako "cool' kao sto pokusavas da se predstavis jednostavno ne bi nista odgovorio i prosto bi me ignorisao , ne bi pokusavao da me "spustis" ,ali ne mozes , pecka te savest i polako pokazujs pravo lice . De , de ne zesti se , ako te to bas toliko pogadja evo ostavicu te na miru pa ti daj sebi oduska koliko god ti obraz i savest dozvoljavaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 ali mira medju nama dok je nas i njih zivih nikada nece da bude Уизумреће једном и та ваша генерација. Неке будуће неће занимати границе, нације и остале будалаштине. Разумем да ви имате жељу да се кољете због рана из прошлости, али имајте мало милости према млађима и будућима. Кад кажем "ви", мислим уопштено, ти си лично и онако на безбедном одстојању. Justin Waters and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Ма будала ће увек бити, смислиће они већ нешто да лече фрустрације. Видиш да немају стида. zuti car је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Уизумреће једном и та ваша генерација. Неке будуће неће занимати границе, нације и остале будалаштине. Разумем да ви имате жељу да се кољете због рана из прошлости, али имајте мало милости према млађима и будућима. Кад кажем "ви", мислим уопштено, ти си лично и онако на безбедном одстојању. Jel ti to prizeljkujes smrt nesitomisljenicima na forumu?Zasto se ovakva pisanja ne sankcionisu od strane moderacije? Ko si ti ,da ti odredjujes sta je dobro i ispravno ,sta ne? Te generacije koje nece zanimati granice i nacija,sigurno i nece ni biti dostojne svoje Istorije,po recima Milana Rakica.Bice dostojne robovanja totalitaroizmu i najobicniji brojevi. http://www.poezijasustine.rs/milan-rakic/na-gazimestanu kordun and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Уизумреће једном и та ваша генерација. Неке будуће неће занимати границе, нације и остале будалаштине. Разумем да ви имате жељу да се кољете због рана из прошлости, али имајте мало милости према млађима и будућима. Кад кажем "ви", мислим уопштено, ти си лично и онако на безбедном одстојању. Iluzija u koju samo plitkoumni mogu da veruju . Jedini narod na balaknu i sire koji nikada nije imao zelju da se sa nekim kolje su Srbi , valjda i Rumuni ali ne znam bas njihovu istoriju podrobno . Ostali , valjda i slepac vidi kakvu politiku vodi recimo Hrvatska , sta decu uce u skolama, kakve pretenzije imaju teritorijalne pre svega , kakav je odnos prema Srbima i ne samo Srbima, o siptarima da i ne govorim, Bugari recimo uce kao zvanicnu istorijsku cinjenicu da je Srbija do Krusevca okupirana bugarska teritorija . O ostatku Evrope necu da govorim , znaju oni svi odlicno ko su i sta su i kakvi su im interesi i pokusace da ih ostvare makar i ratom. Zivi bili pa videli . Ubrzo ce mnogi shvatiti da njihov kosmopolitizam na zalost nema nikavog realong uporista . Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Ма будала ће увек бити, смислиће они већ нешто да лече фрустрације. Видиш да немају стида. Mora da sam te zestoko naljutio . Kako ono rece Hrist , ko brata svojega nazove budalom bice kriv paklu ognjenom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Да је тебе неко толико клеветао и вређао као ти мене и ти би се наљутио. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Mora da sam te zestoko naljutio . Kako ono rece Hrist , ko brata svojega nazove budalom bice kriv paklu ognjenom. Ја имам браће и међу Албанцима. Шта ћемо с њима? А да, то нису људи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Туга једна... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Ја имам браће и међу Албанцима. Шта ћемо с њима? А да, то нису људи... A ti onda idi pa zivi medju tvojom bracom. Gde sam ja rekao da siptari nisu ljudi ? Ili ne smem da kazem istinu , da siptari mrze Srbe na nacionalnom nivou, da vaspitavaju decu da mrze Srbe , da su Srbi zivotno ugrozeni medju siptarima ? Valjda nije zlocin reci da siptari nikavo ravo nisu imali da se bune na Kosovu i Metohiji , da su decenijama proganjali Srbe i na kraju osnovali teroristicku organizaciju i digli orzanu pobunu ? Ili to mozda ne sme da se kaze ? I onda je najlakse ici ovako nisko, sa ovim jefitnim trikovima i pripisati mi nesto sto nisam rekao .Nije to lepo a ni posteno . A sto se tebe licno tice , pre nego tako lako oprostis tudje zrtve i tudje gubitke , zamisli sitaciju gde te ja racimo udarim pesnicom u zube , pa razmisli bi li i koliko tesko ili lako oprostio, ili ti rcimo udjem u stan i isteram te napolje a policija bide na mojoj strani ( imam veze i pare) i ne mozes da se vratis u svoj stan, pa onda zamisli koliko je tesko onima koji su na pravdi Boga izgubili svoje najmilije , imovinu , sve sto su imali . Kako kaze narod , po tudjim ledjima ni 50 ne boli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Да је тебе неко толико клеветао и вређао као ти мене и ти би се наљутио. A kad ti kazes za Srbe da su ubice ,mucitelji i rusitelji to je u redu ? Ne brine te da neki od Srba koji su sve izgubili na Kosovu i Metohiji ozda cita to sto ti pises ? Ili je bitno samo kako se ti osecas i bitno ja da ti po svaku cenu izneses svoje stavove ? Da ne govorimo sto su ti stavovi , takvi kakvi su zaista uvredljivi za bilo koga ko ima makar malo osecaja nacionalne pripadnosti i da ti svojim stavovima ne samo negiras , nego bukavno plujes na srpske zrtve i opravdavas zlocine pocinjene nad Srbima . Znam ,znam ne vidis ti to tako i ja ne raumem a ti si u pravu ali ipak, razmisli malo pre nego krenes u jos jedan krstaski pohod Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука